- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.201
Yapacakmışım ya zaten mecburrrr
Sabah 6.50 de hazır olunHahahah bizden önce yapıp atarmış testini
Aa yok benim yapmama gerek yok kuzum benimki zaten pozitif su an. Ben haftasonuna dogru baslarim. Once negatife dondurcem sonra insallah poztf olsun
Bir tane de bana ışınlayın freelyFreely erken gebelik testinden daha erken gebelik testi bencebenim bütün testlerim freely kuzum yap sen
Abooo benden de önceSabah 6.50 de hazır olun
Dedim sana demi dün ver sipariş diyeBir tane de bana ışınlayın freelynetten sipariş vermediğime çok pişmanım şuan
Sen dusunme bunlari simdiyorma o hamile kafani boyle seyler icin2021 Nisan'da doğum yapmıştım canım. Bir de benim dikiş izimde keloid oluştuhala kırmızı duruyor ve kabarık, bugünlerde de çok kaşınıyor. Bu ayda gebelik oluşmazsa adını duyduğum bir prof var bir de ona gidip konuşurum detaylı muayene etmesi için, kendi doktorumda çok iyiydi ama artık ona gitmeyi düşünmüyorum
Heh ya aradığım olumlama bu işteSen dusunme bunlari simdiyorma o hamile kafani boyle seyler icin
Freely sayım 15in altina dusunce anksiyetem basliyor benimBir tane de bana ışınlayın freelynetten sipariş vermediğime çok pişmanım şuan
Ben ovu testini de bitirdim, gebelik testi yapana kadar onlarla oyalanirdim en azından dudak tiryakiliği gibiFreely sayım 15in altina dusunce anksiyetem basliyor benim
Benim 10 tane ya stok mu güncellesemFreely sayım 15in altina dusunce anksiyetem basliyor benim
Ayyy ben ovü mü yapsam yarınnBen ovu testini de bitirdim, gebelik testi yapana kadar onlarla oyalanirdim en azından dudak tiryakiliği gibi
He Merve güncelle bacım günde 2 tane bile yapsan bitmeyecek test almışsınBenim 10 tane ya stok mu güncellesem
Ya yetişmez diye vermedim ben kendimi perşembe yapcam diye durduruyordum eczaneden alırım bir iki diyordum ama bugün pozitif üstüne pozitif haberler gelince gaza geldimDedim sana demi dün ver sipariş diye
Ahahahaha 5. Gün başlıyorum nasıl bitmeyecekHe Merve güncelle bacım günde 2 tane bile yapsan bitmeyecek test almışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?