- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.221
Bu ay 1 yumurtam olduğu içinn pek olur gibi düşünmedim kuzum, ama tabii umudumuda kaybetmedimBu ay da gebelik olmazsa demek yok regl görmeden olumsuz bir şey düşünmüyor, evrene güzel enerjilerimizi gönderiyoruz
Ovu kirmizi cizgim. Cok pahali ona kiyamiyorumBen ovu testini de bitirdim, gebelik testi yapana kadar onlarla oyalanirdim en azından dudak tiryakiliği gibi
Amaaaann neyse biterse gider yine alırsın nolcakYa yetişmez diye vermedim ben kendimi perşembe yapcam diye durduruyordum eczaneden alırım bir iki diyordum ama bugün pozitif üstüne pozitif haberler gelince gaza geldim
Ihtiyacimiz olan bir yumurta ve de bir sperm bebisimBu ay 1 yumurtam olduğu içinn pek olur gibi düşünmedim kuzum, ama tabii umudumuda kaybetmedim
Freely sayım 15in altina dusunce anksiyetem basliyor benim
FreelyKızlar şimdi yarın test yapacaklar hangi marka yapacak bende 3 marka var da içinden secmem lazım
Hamileyken de koyuluk takip ederiz bakalım test ne zaman çatlicak diyeb
Bu gidişle biz hamile kalsak bile test stoklayıp yapmaya devam ederiz, e alışkanlık oldu sonuçta boşluğa düşeriz testsiz
Ben üzülerek bebetime diyorumKızlar şimdi yarın test yapacaklar hangi marka yapacak bende 3 marka var da içinden secmem lazım
Ucu ucuna yeter bebişim 14 gün var 5 ini test yapmadan bitirdik çok şükürAhahahaha 5. Gün başlıyorum nasıl bitmeyecek
Hamileyken de koyuluk takip ederiz bakalım test ne zaman çatlicak diyeb
Test istifciliginden psikiyatriye yatirirlarmis bizi
Bu gidişle biz hamile kalsak bile test stoklayıp yapmaya devam ederiz, e alışkanlık oldu sonuçta boşluğa düşeriz testsiz
Aa 10 cok azBenim 10 tane ya stok mu güncellesem
Elimde freely, days comport ve prodoctor var bebişimBen üzülerek bebetime diyorum
Artık öyle olacak canımAmaaaann neyse biterse gider yine alırsın nolcak
Freely der susarimKızlar şimdi yarın test yapacaklar hangi marka yapacak bende 3 marka var da içinden secmem lazım
Yaaaa inşallaah kuzum bakalım bu ay biz pozitifiz, çizgilerde öyle olur inşallahhİnşallah gerek kalmayacak bebeğim
Valla kuzum bende öyle düşünüyorum çoğu kişi erkenden onunla öğrendi bizede şans getirir inşallaahhFreely erken gebelik testinden daha erken gebelik testi bencebenim bütün testlerim freely kuzum yap sen
Bu gece yapıcam, yarın sabahta yapınca elimde 1 testim kalıyorrAa yok benim yapmama gerek yok kuzum benimki zaten pozitif su an. Ben haftasonuna dogru baslarim. Once negatife dondurcem sonra insallah poztf olsunbenaroz yapacakti yarin
Ben freely bebeğimKızlar şimdi yarın test yapacaklar hangi marka yapacak bende 3 marka var da içinden secmem lazım
O zaman test mi yapar yaAa 10 cok azhemen siparis ver kuzum. 10 tane 10.gune kadar bitecekmis gibi gorunuyor zaten koyulasmayi nasil takip edeceksin
Olur mu olur beklerim yaniTest istifciliginden psikiyatriye yatirirlarmis bizi
Aynen en iyisi o zaten hadi hayırlısııElimde freely, days comport ve prodoctor var bebişimMerveeee57 freely yapacakmis bende ondan yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?