💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay bebişim keyfim de acayip yerinde bu ara valla kafam aşırı rahat inşallah yumusumun da kafası rahattır da güzel bir yer bulup yerleşti
İnşallah annesiii
Bu ay bende çok rahat stressizdim çok şaşkındım bu konu hakkında buranın etkisi büyüktü bence çook iyi geliyoruz birbirimize

İnşallah annesiii
Bu ay bende çok rahat stressizdim çok şaşkındım bu konu hakkında buranın etkisi büyüktü bence çook iyi geliyoruz birbirimize
Yemin ederim benimde içimden bu geçiyor özel hayatta bu konuyu kimseyle de konuşmuyoruz ya ben eşimle bile konuşmuyorum o da hevesleniyor çünkü hepimizin amacı aynı cidden çok iyi geliyor herkes bana herkes iyi ki var hele ben çok stresli bir dönem geciriyorum işle alakali şimdi siz olmasaniz sabaha kadar onu takarım kafama yapı olarak çok iskoligim çünkü en azından burda kendime geliyorum kötü seyler düşünmüyorum

Çıtırsın çıtır neyin eksik
Ben 28 im de noluyor ruhum yaşlanmış bi 50 var herhalde
Ben 35 olacam yakında yolun yarısı şiiri bile var ama görsen 35 demezsin. Bak anlatayım eşimle de iş yerinde tanıştık arkadaş olduk önce. Sonra o bizim şirketten ayrıldı(prensip olarak aynı yerde çalistigim kimse ile flört etmezdim) sevgili olduk evlendik. Şimdi buraya kadar normal ama arkadaş olduğumuzda birbirimize yaşımizi sormak aklımıza gelmemiş ben onu büyük o beni küçük saniyormus işler ciddiye binince ortaya çıktı meğer ben ondan iki yaş buyukmusum

Aynen öyle bebeğim ya konuşabilsek bile bizi anlayıp böyle uzun uzun konuşan kimse yok en yakınımız bile olsa bu böyle maalesef
Eşimle bende hiç bu konuda konuşmuyorum dediğin gibi bizden çok hevesleniyorlar en ufak birşeyde
BEbişine en kısa zamanda kavuşursun inşallah da işkolikliğin birazcık da olsa arka plana atılır kafanı çok yorup stres olmazsın
Birbirimizi hiç tanımadan bu denli yakın olabilmek, birbirimize iyi gelebilmek çok kıymetli gerçekten

35 gayet çıtır bir yaş bence, zaten bak göstermiyormuşun da
Yaa ne tatlı bir hikayeniz var bebişinize anlatacağınız zamanlarınız da gelecek inşallH

Selam kizlar laboquick te kuruma cizgisi oluyrmu lh testinde benm dun yaptigimda cizgi azdi buhun baktim cizgi belirgin femomterde %80 onayi verdi sizdede bole oluyrmu ilkki ile sonrakini aticam bakin kizcelerim ilk 5dakikasi otekilerde bugun ki hali ovü testinde acemiyim pro kizcelerim

Eklentiler

• 20231016_201051.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 20231016_200900.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 20231017_214209.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20231017_213554_Femometer.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 41
Ben ilk kez bu ay freely kullanıcam bi de inşallah uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…