💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım tüm testlerin fotosunu çektikten sonra at çünkü koyulasiyor zamanla ben iki aydir onu farkettim. Senin birkaç günün var daha 10. gününse bugun. Birkaç gün içinde piki göreceksin ki koyulasmis, bana 2 güne piki görürsün gibi geliyor

VAllhi tatlim benm bugün 11.günüm insallh koyulasir 10.gunum bugun farkttim koyulastigini acaba dedim kaciryrmuyum ilk kac dakikasi gercek bak hepsini cekip atyim kizcem

Eklentiler

• 20231017_220449.webp
    22 KB · Görüntüleme: 57
  • 20231017_201323.webp
    8 KB · Görüntüleme: 60
Ben once testlerle negatife dönmesini kontrol edecegim canim. Sonraki gunlerde yaptgm testlerde poztfi gorursem vardir zaten. Kani bekleyemem muhtemelen
Bende takip edeyim zaten 1 hafta çok stresli geçti vefat haberi hastalık falan aslında umudum yok gibi ama Allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz Allah ne derse o biz elimizden geleni yapalım da

VAllhi tatlim benm bugün 11.günüm insallh koyulasir 10.gunum bugun farkttim koyulastigini acaba dedim kaciryrmuyum ilk kac dakikasi gercek bak hepsini cekip atyim kizcem
Bebişim valla test üzerinde yazar ben innovita kullandım 15 dakika sonrasını dikkate almayın 10-15 dakikasını dikkate alın yazıyordu. Du daha erken ovulasyon için reglin 28 günde bir gibi oluyorsa 14. güne geliyor. Sabah 10 akşam 10 arası uygun saatler, testten önce iki saat sıvı alımını kesersen daha net çıkar sonuçların birkaç gün içinde piki görürsün ama merak etme

öglen yapiyrdum tatlim ben aksama cektim bu ay 2.kez kullnisim gecen ay yumi gormedim biliyrsun sabah aksam sogan suyu iciyrum bu hafta sonu son gunum 5de siviyi kesiyrum 8de testi yapiyrum ilk 15 dk bakiyrum gariban gariban ay insallh gorurrum yumi agzin bal yesin 30güne cekti uygulama reglimi 22 ekim gosteriyr 5gün sonra yumi olcakmis innnnnsaallllllhh cok amin

İnşallah kuzum benim bu 5 gün yakın takip edersin benim bu ay erken oldu mesela 2 gün kadar yumurtlamam. Takvime baksam kaçıracakmisim seninde bu 5 gün içinde kesin olur gibi çünkü koyulasmis testin hep silik gitmemiş yani hadi takip edelim seni

Cnm döllenmede sorun oldugu için tutunmuyo olabılırmı?

Bnım son gttıgım doktor kımyasallarımı pıhtılaşmaya bağlamadı.

AYy insallh kizçem benimde gelsin göreyim istyrum görmek nasip olmadi ya onunda stresi. Var bu 5gun icinde gorurrum insallh evet silik bir tik koyu seklinde bakalim yarin ne cikacak sagol cnm bnm insallh hayrli haberlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…