- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.261
Canım tüm testlerin fotosunu çektikten sonra at çünkü koyulasiyor zamanla ben iki aydir onu farkettim. Senin birkaç günün var daha 10. gününse bugun. Birkaç gün içinde piki göreceksin ki koyulasmis, bana 2 güne piki görürsün gibi geliyorSelam kizlar laboquick te kuruma cizgisi oluyrmu lh testinde benm dun yaptigimda cizgi azdi buhun baktim cizgi belirgin femomterde %80 onayi verdi sizdede bole oluyrmu ilkki ile sonrakini aticam bakin kizcelerim ilk 5dakikasi otekilerde bugun ki hali ovü testinde acemiyim pro kizcelerim
Cokca aminTopluca gidip yeni topic açalım
Utanmak yok kuzum niye utanıyosun ki
Ben de valla hiç ayrılmak istemiyorum aynı dönem pozitif görüp doğum bekleyelim inşallahhCokca aminbu ekibi cok sevdim ben
Gerek kalmaz inşallahhSürekli gittiğimden çekiniyorum bebişim ya aslında birşey yok bunda ama işte
VAllhi tatlim benm bugün 11.günüm insallh koyulasir 10.gunum bugun farkttim koyulastigini acaba dedim kaciryrmuyum ilk kac dakikasi gercek bak hepsini cekip atyim kizcemCanım tüm testlerin fotosunu çektikten sonra at çünkü koyulasiyor zamanla ben iki aydir onu farkettim. Senin birkaç günün var daha 10. gününse bugun. Birkaç gün içinde piki göreceksin ki koyulasmis, bana 2 güne piki görürsün gibi geliyor
13 gün oldu 12 13 14 15 16 düzenli dikkat ettim umarım olurBenimde 12 gün varyumurtlamayı takip ettin mi cnm be zaman yumurtlama oldu
Bende takip edeyim zaten 1 hafta çok stresli geçti vefat haberi hastalık falan aslında umudum yok gibi ama Allahtan ümit kesilmez hiç belli olmaz Allah ne derse o biz elimizden geleni yapalım daBen once testlerle negatife dönmesini kontrol edecegim canim. Sonraki gunlerde yaptgm testlerde poztfi gorursem vardir zaten. Kani bekleyemem muhtemelen
Hoşgeldin canım yok mu arttırannBeni yazın yarın sabahki hcg testine
Bebişim valla test üzerinde yazar ben innovita kullandım 15 dakika sonrasını dikkate almayın 10-15 dakikasını dikkate alın yazıyordu. Du daha erken ovulasyon için reglin 28 günde bir gibi oluyorsa 14. güne geliyor. Sabah 10 akşam 10 arası uygun saatler, testten önce iki saat sıvı alımını kesersen daha net çıkar sonuçların birkaç gün içinde piki görürsün ama merak etmeVAllhi tatlim benm bugün 11.günüm insallh koyulasir 10.gunum bugun farkttim koyulastigini acaba dedim kaciryrmuyum ilk kac dakikasi gercek bak hepsini cekip atyim kizcem
Senin bat çok yakın değil mi canım inşallah çift çizgilerini görürüz yarınBeni yazın yarın sabahki hcg testine
öglen yapiyrdum tatlim ben aksama cektim bu ay 2.kez kullnisim gecen ay yumi gormedim biliyrsunBebişim valla test üzerinde yazar ben innovita kullandım 15 dakika sonrasını dikkate almayın 10-15 dakikasını dikkate alın yazıyordu. Du daha erken ovulasyon için reglin 28 günde bir gibi oluyorsa 14. güne geliyor. Sabah 10 akşam 10 arası uygun saatler, testten önce iki saat sıvı alımını kesersen daha net çıkar sonuçların birkaç gün içinde piki görürsün ama merak etme
İnşallah kuzum benimöglen yapiyrdum tatlim ben aksama cektim bu ay 2.kez kullnisim gecen ay yumi gormedim biliyrsunsabah aksam sogan suyu iciyrum bu hafta sonu son gunum 5de siviyi kesiyrum 8de testi yapiyrum ilk 15 dk bakiyrum gariban gariban ay insallh gorurrum yumi agzin bal yesin 30güne cekti uygulama reglimi 22 ekim gosteriyr 5gün sonra yumi olcakmis innnnnsaallllllhh cok amin
Çatlama 5 ekim, bat ı net bilmiyorum amaSenin bat çok yakın değil mi canım inşallah çift çizgilerini görürüz yarın
Cnm döllenmede sorun oldugu için tutunmuyo olabılırmı?Canim evet kan sulandirici igne. Doktor yazdı. Ben ilk gebeligim boyunca da kullandim pihtilasma sorunum var. 2 hafta sonra gebelik olusursa tekrar gel dedi. O zaman belki hap ile degistirir kese gorunene kadar. Ben de surekli kimyasal geciriyorum hatirliyorsundur belki. Dollenmede sorun yok tutunmada var dedi. Progesteron ile birlikte basladi
Evet alakası yokmuş bu seferde hemen aktı hahahYok kuzum ya bende oyle bisey olmadi. Her zaman nasilsa oyleydi
AYy insallh kizçem benimde gelsin göreyim istyrum görmek nasip olmadi ya onunda stresi. Var bu 5gun icinde gorurrum insallh evet silik bir tik koyu seklinde bakalim yarin ne cikacak sagol cnm bnmİnşallah kuzum benimbu 5 gün yakın takip edersin benim bu ay erken oldu mesela 2 gün kadar yumurtlamam. Takvime baksam kaçıracakmisim seninde bu 5 gün içinde kesin olur gibi çünkü koyulasmis testin hep silik gitmemiş yani hadi takip edelim seni
Kız sabah yapacaz dedik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?