- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.281
Az önce gaza getirdilerrr ya benii kuzumm dayanamadımKız sabah yapacaz dedik yailk numune ile diye hemen yapmış bak
Neler içtin Allah bilir çaylar, kahveler neler yarın da olur şimdi testleri paylaşınca biz. Erken uyanirsam test varsa elinde sabah da yap bizimle test bebişimAz önce gaza getirdilerrr ya benii kuzumm dayanamadımsabaha hevesim kalmadı
Kahve içtim 2 bardakNeler içtin Allah bilir çaylar, kahveler neler yarın da olur şimdi testleri paylaşınca biz. Erken uyanirsam test varsa elinde sabah da yap bizimle test bebişim
Yarın yapmazsan da haber et bebişim belki dayanamaz yaparsınKahve içtim 2 bardakama tuttum baya biriksin diye ahdhhs 2 testim kaldı canım ya o yüzden yarın değilde perşembe yapmayı düşünüyorum. Tabii dayanamayıp eczaneden gidip erken gebelik testi almazsam
Bir sen bir ben bir de bebek
Kuzu sabah yap sabahhh
Canım maalesef hiçbir şey göremiyorum, kaçıncı gündesin acaba ?Kızlar ben sizin bakın karartı var vs dediğiniz testlerdeki çizgileri de göremiyorum Bi bakar mısınız benim testime ya siz görürsünüz belki bide prodoctor marka test güvenilir mi
2 gün geciktim canımCanım maalesef hiçbir şey göremiyorum, kaçıncı gündesin acaba ?
Yok gibi duruyor maalesef ama sen yine de yarın falan da yap belki geç döllenmedir inşallah vardır2 gün geciktim canım
İnşallah canım çok sağol 1 haftadır bel kasık ağrısından ölen ben 2 gündür çok iyiyim hayırlısı artıkYok gibi duruyor maalesef ama sen yine de yarın falan da yap belki geç döllenmedir inşallah vardır
Catlma günümü saymaya başladın yoksa ertesi günden miDpo 13. Gün tertemiz bir test
Çatlamadan sonraki günden saydımCatlma günümü saymaya başladın yoksa ertesi günden mi
Daha yolumuz var bebişim moral bozmak yok
Çatlamadan sonraki günden saydım
Moral bozmak yok regl gelene ladar umut var kuzucumDpo 13. Gün tertemiz bir test
Kuzum daha erkendi zaten. Sumdi testin negatif olmasi olmadigi anlamina gelmezDaha yolumuz var bebişim moral bozmak yok
Bemki de negatiffbir karartı görür gibi oldum ama tam da çizginin çıkacağı yerde testin hatası varmış hayattaki şansım
sacibelinde Merveeee57 edahandro S simurgggg
Evet bebeğim o yüzden çok üstünde durmadım, 12.gün ciddiye alırım sonucu, negatifse de hayırlısı böyle demek ki napalımKuzum daha erkendi zaten. Sumdi testin negatif olmasi olmadigi anlamina gelmezumut etmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?