- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.301
Senin de daha erken kuzum ya. Bence bugun yaptgn testte bile cikmayabilir. Yarindan sonra da negatifse olmama ihtimali artar. Ama sadece ihtimal artar. Regle kadar umut her zaman varDaha yolumuz var bebişim moral bozmak yok
Bemki de negatiffbir karartı görür gibi oldum ama tam da çizginin çıkacağı yerde testin hatası varmış hayattaki şansım
sacibelinde Merveeee57 @edahandro S simurgggg
Bu bugünki test bebişim zaten, çıkmadıSenin de daha erken kuzum ya. Bence bugun yaptgn testte bile cikmayabilir. Yarindan sonra da negatifse olmama ihtimali artar. Ama sadece ihtimal artar. Regle kadar umut her zaman var
Senin de daha erken kuzum ya. Bence bugun yaptgn testte bile cikmayabilir. Yarindan sonra da negatifse olmama ihtimali artar. Ama sadece ihtimal artar. Regle kadar umut her zaman var
Kuzum benaroz a yaziyordum ya yanlis alintilamisimBu bugünki test bebişim zaten, çıkmadıZaten kendimi o kadar inandırmışım ki olmayacağına hiç üzülmüyorum artık negatif görünce
Hepimiz bir gün göreceğiz bakalım kısmetimiz ne zaman kuzucum
Aaa tamam bebeğim bende testi dün attığım sandın sandımKuzum benaroz a yaziyordum ya yanlis alintilamisim
Kuzum bende bambaska bir sorun cikti ya. Sezeryan dikis yerinde acilma dedi ic tarafta. Oraya denk gelmis olabilir dedi. Dollenmede sorun yok onu yasiyorsun ama tutunmada problem var, Biraz tutunmayi destekleyelim dedi. Progesteron verdi onun icin de. Kan sulandiriciya gelince onu zaten onceki gebeligimde de kullanmistim. O da eksik kalmasin diyerek verdi bence ama iyi de oldu. Ne kaybederim ki zaten kullansamCnm döllenmede sorun oldugu için tutunmuyo olabılırmı?
Bnım son gttıgım doktor kımyasallarımı pıhtılaşmaya bağlamadı.
Hayırlısı canım benim regl gelene kadar umut var benceİnşallah canım çok sağol 1 haftadır bel kasık ağrısından ölen ben 2 gündür çok iyiyim hayırlısı artık
Şimdi bi şey dicem ama korkuyorumDaha yolumuz var bebişim moral bozmak yok
Bemki de negatiffbir karartı görür gibi oldum ama tam da çizginin çıkacağı yerde testin hatası varmış hayattaki şansım
sacibelinde Merveeee57 @edahandro S simurgggg
Ay bu kadın ben ya kesinlikle ben ama kanıtlayamıyorum hep testlerim negatif olduğu içinBu testi de eledik o zaman canım üzüldüm adına ama adet olmadan umutsuz hissetme. Dün bir kadına denk geldim YouTube da o da kanla öğrenmiş gebe olduğunu testler göstermemiş mesela ekleyeyim hatta.
Çok sağol canım arkadaşım 3 gün gecikti net negatifti 7 gün gecikince silik bir çizgisi olduHayırlısı canım benim regl gelene kadar umut var bence
Pek girmiyorum canım bazen telefonda el alışkanlığı tıklıyorum sonra geri kapatıyorum bu ay uzak kalmak dinlenmek istedimGünaydın kızlarnasılsınız? Gelişmeler neler arada bakıyorum ama hep de bakamıyorum bir yandan çalışırken. @fnd_50 seni hiç görmüyorum kuzum. melisaa93 seni de pek görmedim kuzum. @edahandro senden haberim var kuzum ne zaman test yapacaksın inşallah pozitif göreceksin
Bebeğimm ben daha net görüyorum elimdekinde onu amaaaaaa tam da çizginin oluşacağı yerde testin hatası var içine çökmüş gibi o yüzden mi gölge görüyorum yoksa gerçekten var mı anlayamadımŞimdi bi şey dicem ama korkuyorumgölge görüyorum sanki
Yaa canım çok sevindim istediğin doktora gitmiş olmanaGünaydın kuzum uzun zamandır girmiyorum buraya. Yemin ederim bıraktım her şeyi. Ateş takibi yapmıyorum. Ovu testi kullanmıyorum. Gün takip etmiyorum. İlişki esnasında bile ayak dikme hemen yatma kalkma durumlarına dikkat etmiyorum. Aşırı rahatladığımı hissediyorum. Böyle stresimin kalktığını fark ettim. Böyle devam edeceğim. Sadece sizlere bir gelişme hakkında bilgi vermek için buraya girdim. 12 ekimde o cok istediğim doktora gittim. Adamı daha önce hiç canlı görmemiştim ama takipteydim içim çok ısınıyordu onun doğru bir doktor olduğunu söylüyordu içim. Ama randevu bulamıyordum sonunda ayarlamıştım ve gittim. Hislerimde yanılmadığımı görmüş oldum. Bir doktor ancak bu kadar naif olabilir bu kadar ilgili ve bilgili olabilir bu kadar rahatlatıcı olabilir. Muayene ederken dahi “çok pardon çok özür dilerim” diye diye muayene etti. En ince ayrıntısına kadar sorular sordu cevapları not aldı. En ince ayrıntısına kadar anlattı. Ve bir şey gördü. İlk sezaryende kalan kesiden kaynaklı sıvı birikmesi. Sıvı birikmesi görüyorum ama bu sezaryenden kaynaklı mı bunu bir kez daha görmek için seni bir sonraki adet dönemi bekliyorum. Gördüğüm üzere hiçbir sorun yok hormonlar temiz, tüpler acık eşinin sperm sonuçları gayet iyi. Bunun sebebi bu sıvı birikintisi olabilir. Adet bitiminde çamur şeklinde akıntılar gelir bazen çıkamaz orda kalır o sezaryen kesiği sebebi ile. Orda kalınca da spermlerin içeri girmesine engel olabiliyor olabilir. Peki ne yapacağız. Adetin ilk üç gününde gelmeni istiyorum. Yumurtalarını büyütmek için iğneler yapacağız. Sonra sizi çağıracağım yumurtalar büyüdüğünde gelmiş olacaksınız. O dönem de yine görünürse o sıvı ben kamera ile girip orayı törpüleyeceğim, spermin gideceği yolu açacağım. Histeroskopi mi neyse o işlemmiş bu. Ama yok görünmezse aşılama tedavisi aşamasına devam edeceğiz dedi. Eşime ve bana o kadar güven verdi ki. Şimdi gideceğim günü bekliyorum adet olmayı@bebekheyecani @melegim can melisaa93 @Safransari @beyons @bliiss @ozgeeeee1 @Afratafrac @edahandro @golden-snitch Zumruduanka96 @zuzu3838 @imagination forever @Papatyamaviss
Çok üzüldüm canımKızlar cuma gunu 167 olan degerım 45 e düşmüş kimyasal gebelik yaşadım yine.
melisaa93 @melegim can S simurgggg @Pkolu_anneadayi @fnd_50
@edahandro aşılama topiğin nerde ben oraya geceyım adet olunca aşılama yaptırmayı düşünüyorum
Zumruduanka96 beni silebilirsiniz
Sen iyi ol da kuzumPek girmiyorum canım bazen telefonda el alışkanlığı tıklıyorum sonra geri kapatıyorum bu ay uzak kalmak dinlenmek istedimİnşAllah diğer kızlardan güzel haberler geliyordur
Günaydın canımm, zaten daha erkendi pozitif de göreceğizGünaydın kızlar benim de negatif daha çok var zaten pozitif beklemiyordum da
Yok ya üzülmedim, belki bu ay gelesi yoktur. Allah ne zaman isterse verir ben bilememüzülme diyemem insanın içi buruklaşıyor Rabb'im tez zamanda sağlıklı bir şekilde çift çizgiyi çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?