💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Senin de daha erken kuzum ya. Bence bugun yaptgn testte bile cikmayabilir. Yarindan sonra da negatifse olmama ihtimali artar. Ama sadece ihtimal artar. Regle kadar umut her zaman var

Senin de daha erken kuzum ya. Bence bugun yaptgn testte bile cikmayabilir. Yarindan sonra da negatifse olmama ihtimali artar. Ama sadece ihtimal artar. Regle kadar umut her zaman var
Bu bugünki test bebişim zaten, çıkmadı Zaten kendimi o kadar inandırmışım ki olmayacağına hiç üzülmüyorum artık negatif görünce
Hepimiz bir gün göreceğiz bakalım kısmetimiz ne zaman kuzucum

Cnm döllenmede sorun oldugu için tutunmuyo olabılırmı?

Bnım son gttıgım doktor kımyasallarımı pıhtılaşmaya bağlamadı.
Kuzum bende bambaska bir sorun cikti ya. Sezeryan dikis yerinde acilma dedi ic tarafta. Oraya denk gelmis olabilir dedi. Dollenmede sorun yok onu yasiyorsun ama tutunmada problem var, Biraz tutunmayi destekleyelim dedi. Progesteron verdi onun icin de. Kan sulandiriciya gelince onu zaten onceki gebeligimde de kullanmistim. O da eksik kalmasin diyerek verdi bence ama iyi de oldu. Ne kaybederim ki zaten kullansam

Bu testi de eledik o zaman canım üzüldüm adına ama adet olmadan umutsuz hissetme. Dün bir kadına denk geldim YouTube da o da kanla öğrenmiş gebe olduğunu testler göstermemiş mesela ekleyeyim hatta.
Ay bu kadın ben ya kesinlikle ben ama kanıtlayamıyorum hep testlerim negatif olduğu için yarında regli olmazsam gidicem bende kan vermeye

Hayırlısı canım benim regl gelene kadar umut var bence
Çok sağol canım arkadaşım 3 gün gecikti net negatifti 7 gün gecikince silik bir çizgisi oldu o yüzden regl gelince anca karaları bağlarım ben ama hala beyaz akıntım var sanırım bu hamilelik belirtisi değil mi

Pek girmiyorum canım bazen telefonda el alışkanlığı tıklıyorum sonra geri kapatıyorum bu ay uzak kalmak dinlenmek istedim İnşAllah diğer kızlardan güzel haberler geliyordur

Şimdi bi şey dicem ama korkuyorum gölge görüyorum sanki
Bebeğimm ben daha net görüyorum elimdekinde onu amaaaaaa tam da çizginin oluşacağı yerde testin hatası var içine çökmüş gibi o yüzden mi gölge görüyorum yoksa gerçekten var mı anlayamadım yarınki testte belli olur ancak perşembe perşembe dedim test razı gelmedi bugün netleştirmeme

Yaa canım çok sevindim istediğin doktora gitmiş olmana Bak belkide gerçekten vesile olacak, yakında bebişine kavuşursun İnşAllah

Bende varım kızlar yaş 26 bugün regl oldum bu ay kısmet olmadı diğer ay Rabbim nasip eder inşallah Sat 18 Ekim Bat 18 Kasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…