- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.321
Canım çıktın mı muayeneden nasıl geçtiGünaydın kızlar birazdan histeroskopi için hastahaneye gidicem aslında ilk kez yapılmicak ama içimde gene de bi korku var
Evet evet ay inşallah bebiş vardırrrÇok sağol canım arkadaşım 3 gün gecikti net negatifti 7 gün gecikince silik bir çizgisi olduo yüzden regl gelince anca karaları bağlarım ben ama hala beyaz akıntım var sanırım bu hamilelik belirtisi değil mi
Ahahahha abv bu testin yaaaBebeğimm ben daha net görüyorum elimdekinde onu amaaaaaa tam da çizginin oluşacağı yerde testin hatası var içine çökmüş gibi o yüzden mi gölge görüyorum yoksa gerçekten var mı anlayamadımyarınki testte belli olur ancak perşembe perşembe dedim test razı gelmedi bugün netleştirmeme
Kuzum erkendi zaten sıkma hiç canınıGünaydın kızlar benim de negatif daha çok var zaten pozitif beklemiyordum da
Valla ben şimdiye kanı çoktan vermiştim canımAy bu kadın ben ya kesinlikle ben ama kanıtlayamıyorum hep testlerim negatif olduğu içinyarında regli olmazsam gidicem bende kan vermeye
Valla ben çözemedim kuzum doktorları madem regl dışında anlamli sonuç elde ediyorlar niye illa regl zamanı gel diyorlar. İyice gicik oldum valla bir de Eylül'de ben hem kan verdim hemde ultrason yapıldı bana adetliydim bir deHanımlar benim e2 değeri falan yüksekti regl dışında yaptırdığım için. Doktora gittim böyle böyle dedim. Bizim için önemli olan fsh düşüklüğü, o da düşük sende, tekrarlamamıza gerek yok testi dedi. Tekrar kan vermeme gerek yok herhalde dimi zaten almadı doktor ama
Olsundu kuzum daha bata var teste devamKuzum erkendi zaten sıkma hiç canını
Seni takip ediyorum 2 3 gündür canım hamilesin ve regli oldum dedin kimyasal olabilir dedim ama diğer testi gördüm koyulaşmış büyük ihtimalle düşük riskin var zaman kaybetmeden doktora gitmelisin eğer o bebeği gerçekten istiyorsan tebrik ederim bu arada sağlık ocağında olcak iş değil ilaç başlanması lazımKuzum evet oldum şuan üstüne görüyorumyani inşallah öyledir dış gebelikte olabilir dedi ebe inşallah değildir. Değerlerim çıksın direkt buraya atıcam
Etmedim işte canım böyle geciktiğide olmuş 5 ay önce o yüzden bekliyorumValla ben şimdiye kanı çoktan vermiştim canımbayağı da gecikmiş ovu takip ettiysen kan ver kaaannn
Filmin etkiisi canım benim de öyle olmuştuKızlar merhaba 1 hafta önce hsg çekildim. Bugün yumurtlama günüm ve kırmızı kahve arası renkte kan geldi. Neden gelmiş olabilir fikri olan var mi
Ben neden baktım ki buna normalde rutin kontrollerde bakmam dedi. Dedim gebelik düşünüyorum dediğim için baktınız galiba. Ama sormuştu da ne kadar var adetine diye daha 5-6 gün vardı. Anlamadım ben deValla ben çözemedim kuzum doktorları madem regl dışında anlamli sonuç elde ediyorlar niye illa regl zamanı gel diyorlar. İyice gicik oldum valla bir de Eylül'de ben hem kan verdim hemde ultrason yapıldı bana adetliydim bir de
Aynen öyle kuzum devammOlsundu kuzum daha bata var teste devam
Ay inşallah canım inşallah hepimizde olsun bebişEvet evet ay inşallah bebiş vardırrr
Sanırımm test yapıcam kuzum ateşimde yükselişteYarın yapmazsan da haber et bebişim belki dayanamaz yaparsınakşam test yapmayalım ya ben dayaniyorsam inan herkes dayanır çekmece test dolu şuan
Kuzum net çıksın diye hala wcye çıkmadım çok fenayım galiba yapıcamKuzu sabah yap sabahhh
Daha varrr kuzumm biliyorsun regle kadar şansımız var ikimizinde bat tarihi aynı o zamana kadar görcez pozitifleriDaha yolumuz var bebişim moral bozmak yok
Bemki de negatiffbir karartı görür gibi oldum ama tam da çizginin çıkacağı yerde testin hatası varmış hayattaki şansım
sacibelinde Merveeee57 @edahandro @simurgggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?