💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Evet evet ay inşallah bebiş vardırrr

Ahahahha abv bu testin yaaa ayyyy yarın sabah nasıl olcak ya çok heyecanlandım burdan biri pozitif görünce sanki teyze olcakmışım gibi mutlu oluyorumm

Hanımlar benim e2 değeri falan yüksekti regl dışında yaptırdığım için. Doktora gittim böyle böyle dedim. Bizim için önemli olan fsh düşüklüğü, o da düşük sende, tekrarlamamıza gerek yok testi dedi. Tekrar kan vermeme gerek yok herhalde dimi zaten almadı doktor ama

Kızlar bugün adetimin son günü sol kasığım çok ağrıyo arada ağrı sağ kasığıma geçiyor ama sol da sürekli bir ağrım var rahim filmi çektirmiştim 3 hafta önce sol kapalı çıkmıştı onun etkisi olabilir mi bu durumu yaşayan var mı

Valla ben çözemedim kuzum doktorları madem regl dışında anlamli sonuç elde ediyorlar niye illa regl zamanı gel diyorlar. İyice gicik oldum valla bir de Eylül'de ben hem kan verdim hemde ultrason yapıldı bana adetliydim bir de

Kızlar merhaba 1 hafta önce hsg çekildim. Bugün yumurtlama günüm ve kırmızı kahve arası renkte kan geldi. Neden gelmiş olabilir fikri olan var mi

Kuzum evet oldum şuan üstüne görüyorum yani inşallah öyledir dış gebelikte olabilir dedi ebe inşallah değildir. Değerlerim çıksın direkt buraya atıcam
Seni takip ediyorum 2 3 gündür canım hamilesin ve regli oldum dedin kimyasal olabilir dedim ama diğer testi gördüm koyulaşmış büyük ihtimalle düşük riskin var zaman kaybetmeden doktora gitmelisin eğer o bebeği gerçekten istiyorsan tebrik ederim bu arada sağlık ocağında olcak iş değil ilaç başlanması lazım

Ben neden baktım ki buna normalde rutin kontrollerde bakmam dedi. Dedim gebelik düşünüyorum dediğim için baktınız galiba. Ama sormuştu da ne kadar var adetine diye daha 5-6 gün vardı. Anlamadım ben de

Kızlar günaydın nasılsınız? Ay nasıl sıkıcı nasıl yağmurlu bir hava var Eskişehir'de daraldıkça daraldım. Bi yandan işler yoğun bi yandan sizleri takip ediyorum bilgisayarımdan ,çift çizgileri görenlerin mutluluklarını gördükçe ben de mutlu oluyorum. O anı acaba biz bekleyenler ne zaman yaşayacağız ne hissedeceğiz? Eşimize sevdiklerimize söylerken neler olacak? Düşünmesi bile çok mutluluk verici. Darısı bekleyen hepimizin başına bunu can-ı gönülden istiyorum Rabbimden şu an...

Tabloda görüldüğü üzere adet zamanı hariç neredeyse her günü değerlendirdim. Umarım bu ay güzel haberler alırım. Bu kadar ilişkiye yine negatif gelir mi gelir, gelirse de hiç şaşırmam ama biz elimizden geleni yaptık derim. Verimli günlerin önü arkası hiçbirini es geçmedim...Ateşim bi garip gidiyor hala bifazik değişim çıkmadı. Sadece ateşten bakma fikrini artık tamamen sildim bu ay kafamdan. Yine gebe kalamazsam lh testleriyle devam edicem yola...Bir de biraz fazla robotlaştık bu ay resmen göreve dönüştü ilişkiler hadi kaçmasın hadi riske atmayalım... Hafta sonu bir İstanbul gezisi yapalım dedim eşime kafamız biraz rahatlasın gezelim tozalım. Kafam rahat olarak beklemek istiyorum süreci olmayacaksa da üzülmicem, geçen ay ki hüsranımı unutmadım boş beşik fatma girik gibi depresyon moddaydım. Öyle işte az içimi dökeyim dedim..Pes etmek yok kızlar olana kadar devam

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-18-10-58-46-07_394a9586804009acc5ba752d9d5c7ed1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
Yarın yapmazsan da haber et bebişim belki dayanamaz yaparsın akşam test yapmayalım ya ben dayaniyorsam inan herkes dayanır çekmece test dolu şuan
Sanırımm test yapıcam kuzum ateşimde yükselişte
Kuzu sabah yap sabahhh
Kuzum net çıksın diye hala wcye çıkmadım çok fenayım galiba yapıcam
Daha varrr kuzumm biliyorsun regle kadar şansımız var ikimizinde bat tarihi aynı o zamana kadar görcez pozitifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…