- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.341
Canım daha erken aslında 10. Günde pozitifi görenler çok nadir benimde bugün 10.günüm birazdan test yapcam kesin negatif ama test yapmayı seviyorumÇatlamadan sonrası 10.gun sabah bende heveslenip yaptım negatif çıktı
Selam teşekkür ederim. Tabirin yanlış ve kırıcı gerçekten istiyorsan derken ? Keyfi istesem sence burda her yaştan yazan insanın dediklerine dikkat edermiyim ? Neyse bu senide ilgilendirmez zaten ilk önce uslubunu düzelt sonra canım isterse seninle muhattap olurum iyi günler.Seni takip ediyorum 2 3 gündür canım hamilesin ve regli oldum dedin kimyasal olabilir dedim ama diğer testi gördüm koyulaşmış büyük ihtimalle düşük riskin var zaman kaybetmeden doktora gitmelisin eğer o bebeği gerçekten istiyorsan tebrik ederim bu arada sağlık ocağında olcak iş değil ilaç başlanması lazım
Ahh bir hafta olunca dedim farklı bir durum mu var. Filmden sonra hamilelik oldu mu seninFilmin etkiisi canım benim de öyle olmuştu
Cuma günü âdet günüm bekleyelim artık test yapimiycam evde de kalmadı zahtenCanım daha erken aslında 10. Günde pozitifi görenler çok nadir benimde bugün 10.günüm birazdan test yapcam kesin negatif ama test yapmayı seviyorum
Beni bilen biliyor canım nasıl bir insan olduğumu önceki grup üyelerindenim kaç gündür kanaman olup gitmediğin takip ettiğim kadarıyla uyarmak istedim 10 haftalık hamileyim ve kanamalı bi hamileliğim oluyor en başından beri her kanama da ona rağmen hastaneye koşuyorum doktorlar normal demesine rağmen gitmen için yardım çünkü düşük tehliken var. Ayrıca üslubumda kötü bişey yok ne yapmak istiyorsan yapabilirsin senin bebeğin benim değil sonuçta iyi günler.Selam teşekkür ederim. Tabirin yanlış ve kırıcı gerçekten istiyorsan derken ? Keyfi istesem sence burda her yaştan yazan insanın dediklerine dikkat edermiyim ? Neyse bu senide ilgilendirmez zaten ilk önce uslubunu düzelt sonra canım isterse seninle muhattap olurum iyi günler.
Seni takip ediyorum 2 3 gündür canım hamilesin ve regli oldum dedin kimyasal olabilir dedim ama diğer testi gördüm koyulaşmış büyük ihtimalle düşük riskin var zaman kaybetmeden doktora gitmelisin eğer o bebeği gerçekten istiyorsan tebrik ederim bu arada sağlık ocağında olcak iş değil ilaç başlanması lazım
Ay hadi İnşallah bebişim yaKızlaarrr bugün ki ateş tablomm, ve diğer uygulama da bizim yerleşme düşüşü olarak düşündüğümüz günü onayladı böyle bir yazı yazıyorr
B bernaad S simurggggMerveeee57 sacibelinde
B bernaadSen iyi bile dayandin canim. Patlat bir test koy bir kadeh iciyoruz yine bu gece
Kızlar gergin günler geçiriyor herkesBeni bilen biliyor canım nasıl bir insan olduğumu önceki grup üyelerindenim kaç gündür kanaman olup gitmediğin takip ettiğim kadarıyla uyarmak istedim 10 haftalık hamileyim ve kanamalı bi hamileliğim oluyor en başından beri her kanama da ona rağmen hastaneye koşuyorum doktorlar normal demesine rağmen gitmen için yardım çünkü düşük tehliken var. Ayrıca üslubumda kötü bişey yok ne yapmak istiyorsan yapabilirsin senin bebeğin benim değil sonuçta iyi günler.
Olsundu be kuzum Kasım var daha
Sağol canım desteğin için teşekkür ederimKızlar gergin günler geçiriyor herkesBasakbasak1 Merve cidden kırıcı bir şey söylememiş tavsiye vermiş ve açıkçası bende haklı buldum. Sağlık ocağı yakınında olduğu için tercih etmiş olabilirsin ama canım inan benim aile hekimim amh ne diye sordu.Bir uzman görüşü hele bu döneminde çok daha önemli. Güzel ortamı bozmayalım derim ben herkes tavsiye almak için, derdini anlatmak bı nebze olsun rahatlamak için burada. Birbirimizi canlıda tanımıyoruz kendi yöneticim bir sorun olduğunda bunu yazmayın derdi çünkü yazının yüzü soğuk oluyor ne kadar emojilerle desteklesek bile. Kimsenin amacının kimseyi kırmak olduğunu düşünmüyorum. Her ikinize de sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım burada daha henüz çift çizgiyi hiç görememiş ben de dahil olmak üzere kişiler var. O yüzden her ikiniz de aslında ne kadar şanslısınız bunu söylemek isterim. Bu grupta bir amaç birliği var ve bana çok iyi geliyor. Bir iki tartışmanın ne kadar seviyeli tatlıya bağlandığını görmek beni insanlık adına umutlandırmıştı burada. Sen endiseni dile getirirken zaten kanaması olan ve endiseli olan bir anne adayı buna farklı tepki verdi. Ben eminim buraya üye olup yazan kişiler zaten anne, çok çaba gösteriyor. Olumsuz yorumlar da kötü etkiliyor. Başak da hassas bir döneminde. İkinizde umarım sağlıklı bir şekilde yavrularınızı kucaklarınıza alırsınızSağol canım desteğin için teşekkür ederim
Kizzzz ikinci foto hangisi sanki var heeeKızlarrr ilk fotoyu hemen çektim 5dk içinde diğerini bekleyince çektimm
Ama sanırım kuruma çizgisi
S simurgggg B bernaadsacibelinde Merveeee57
Kızlarrr ilk fotoyu hemen çektim 5dk içinde diğerini bekleyince çektimm
Hayır bence bu kuruma çizgisi değil 20 dakika içindeyse kesinlikle hamilesinKızlarrr ilk fotoyu hemen çektim 5dk içinde diğerini bekleyince çektimm
Peçeteli olan ilk foto, diğerini biraz bekleyince çektim canım ama sanmıyorum olduğunuKizzzz ikinci foto hangisi sanki var heee
Yok kuzum benim sol tüp kapalı sağ tüp açık çıktı Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah çok dua ediyorımAhh bir hafta olunca dedim farklı bir durum mu var. Filmden sonra hamilelik oldu mu senin
20-25 dakika sonra çektim kuzum ama emin olamadım. Bi hamile gibi hissediyorum bi değil gibiHayır bence bu kuruma çizgisi değil 20 dakika içindeyse kesinlikle hamilesin
Kuzum benim böyleydi 9 günümde 20 dakika sonra çıktı bu test iyice kurutmadan kuruma çizgisi çıkartmıyor ben kullandım herkes bu testi kullanıyordu zaten çoğu kişi grupta bu testle öğrendi hayırlısı inşallah yarın sabah tekrar yap koyulaşıcak20-25 dakika sonra çektim kuzum ama emin olamadım. Bi hamile gibi hissediyorum bi değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?