💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ne bu canım freely nin kaset testi mi? Ben hiç kaset test almadım bu ay alayım ondan da hassasiyeti ne acaba ?

Ahahahah haydi yap yap o zaman

İnşallah görcez bebeğimm

benaroz kuzum sen kesin hamilesin ben bu teste güveniyorum bi de bence kuruma çizgisi 20 dk da olmaz hadi inşallaaaaahhh

Hiç sanmıyorum deme evrene pozitiflerini gönder kuzum sabah ilk çişle yapsan daha net görürüz gibime geliyor. Allah'ım inşallah

Ayyy ne güzel ya inşallah pozitif haberini de alırız kuzumm ben hiö görmedim mesela böyle bi şey aynı uygulsmayı kullanıyorum inşallah bebiş vardırr

Ben görüyorumm sankii
2.foto da daha belli ama ilkinde de var o gölgee
İnşallah yanılmıyoruzdur bebeğimm yarın yapacak mısın yine

benaroz kuzum sen kesin hamilesin ben bu teste güveniyorum bi de bence kuruma çizgisi 20 dk da olmaz hadi inşallaaaaahhh

Hayır bence bu kuruma çizgisi değil 20 dakika içindeyse kesinlikle hamilesin

Kızlaarr yaa bi heyecanlandımm heveslendimm
Bu testten daha önceki aylarda da kullanmıştım hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim günler sonra bile( ben testleri saklıyorumda belli bir süre)
3 gündür yaptığım testleri alt alta koydum önceki günlerde kuruma çizgisi yok ama dün akşam yaptığımla bugün yaptığım testte çizgi var
Gidip erken gebelik testi alsam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…