- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.361
Hiç sanmıyorum deme evrene pozitiflerini gönder kuzum sabah ilk çişle yapsan daha net görürüz gibime geliyor. Allah'ım inşallahPeçeteli olan ilk foto, diğerini biraz bekleyince çektim canım ama sanmıyorum olduğunu
Ne bu canım freely nin kaset testi mi? Ben hiç kaset test almadım bu ay alayım ondan da hassasiyeti ne acaba ?Kuzum benim böyleydi 9 günümde 20 dakika sonra çıktı bu test iyice kurutmadan kuruma çizgisi çıkartmıyor ben kullandım herkes bu testi kullanıyordu zaten çoğu kişi grupta bu testle öğrendi hayırlısı inşallah yarın sabah tekrar yap koyulaşıcak
Ahahahah haydi yap yap o zamanSanırımm test yapıcam kuzum ateşimde yükselişte
Kuzum net çıksın diye hala wcye çıkmadım çok fenayım galiba yapıcam
Daha varrr kuzumm biliyorsun regle kadar şansımız var ikimizinde bat tarihi aynı o zamana kadar görcez pozitifleri
Ayyy ne güzel ya inşallah pozitif haberini de alırız kuzummKızlaarrr bugün ki ateş tablomm, ve diğer uygulama da bizim yerleşme düşüşü olarak düşündüğümüz günü onayladı böyle bir yazı yazıyorr
B bernaad S simurggggMerveeee57 sacibelinde
Yaa çok tatlısın kuzucumAhahahha abv bu testin yaaaayyyy yarın sabah nasıl olcak ya çok heyecanlandım burdan biri pozitif görünce sanki teyze olcakmışım gibi mutlu oluyorumm
Yapmaaa
İnşallah görcez bebeğimmSanırımm test yapıcam kuzum ateşimde yükselişte
Kuzum net çıksın diye hala wcye çıkmadım çok fenayım galiba yapıcam
Daha varrr kuzumm biliyorsun regle kadar şansımız var ikimizinde bat tarihi aynı o zamana kadar görcez pozitifleri
Peki ne kadar var iki foto arasındaaa ? Süre olarak yani belki hcg çok düşüktürr olamaz mıjKızlarrr ilk fotoyu hemen çektim 5dk içinde diğerini bekleyince çektimm
Ama sanırım kuruma çizgisi
S simurgggg B bernaadsacibelinde Merveeee57
Bana bile olmaz seni düşünemiyorumYaa çok tatlısın kuzucumgerçekten kendimiz mutlu haber almış gibi seviniyoruz
Yarın olmaz bna şimdi
Ama erken değil mi bebbeğim emin misin adet olduğuna
Ben görüyorumm sankiiKızlarrr ilk fotoyu hemen çektim 5dk içinde diğerini bekleyince çektimm
Keşke öyle birşey yapabilsekBana bile olmaz seni düşünemiyorumşimdi mi uyusak sabaha kadar çabuk geçerdi
Olsun kuzum yeter ki pozitif olsun da bekleyelim napalımKeşke öyle birşey yapabilsek
Evet kuzumAma erken değil mi bebbeğim emin misin adet olduğuna
Var bunda kuzum.Kızlarrr ilk fotoyu hemen çektim 5dk içinde diğerini bekleyince çektimm
Bence kesin var canimPeçeteli olan ilk foto, diğerini biraz bekleyince çektim canım ama sanmıyorum olduğunu
Yaa kuzum uzulme lutfen vakti bu ay da degilmis demekki. Ama bu demek degil ki hic olmayacak. En kisa zamanda saglikla nasip eder insallah Allahim
Hiç sanmıyorum deme evrene pozitiflerini gönder kuzum sabah ilk çişle yapsan daha net görürüz gibime geliyor. Allah'ım inşallah
Ayyy ne güzel ya inşallah pozitif haberini de alırız kuzummben hiö görmedim mesela böyle bi şey aynı uygulsmayı kullanıyorum inşallah bebiş vardırr
Ben görüyorumm sankii
2.foto da daha belli ama ilkinde de var o gölgee
İnşallah yanılmıyoruzdur bebeğimm yarın yapacak mısın yine
benaroz kuzum sen kesin hamilesin ben bu teste güveniyorum bi de bence kuruma çizgisi 20 dk da olmaz hadi inşallaaaaahhh
Hayır bence bu kuruma çizgisi değil 20 dakika içindeyse kesinlikle hamilesin
Deme kız öyle gerideyim falan senle birlikte doğuracaz bizOlsun kuzum yeter ki pozitif olsun da bekleyelim napalımbak ben hepinizden gerideyim bi de yetişemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?