- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.381
Bebişim bu kullandığın erken gebelik testi değil miydi ? Ay değilse erken gebelik al ama güzel bişi olsun öneri versin kızlar daKızlaarr yaa bi heyecanlandımm heveslendimm
Bu testten daha önceki aylarda da kullanmıştım hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim günler sonra bile( ben testleri saklıyorumda belli bir süre)
3 gündür yaptığım testleri alt alta koydum önceki günlerde kuruma çizgisi yok ama dün akşam yaptığımla bugün yaptığım testte çizgi var
Gidip erken gebelik testi alsam mı diyorum
Doğru diyorsun bebişim geç olsun güç olmasın, sonucu güzel olsunnOlsun kuzum yeter ki pozitif olsun da bekleyelim napalımbak ben hepinizden gerideyim bi de yetişemiyorum da
Hayırlısı olsun bebeğim, şimdi kendini üzme desem de boşa demiş olcam çünkü illa ki üzülüyor insan. Ama kendini toparlayıp daha güçlü bir şekilde döneceksin biliyorumEvet kuzum
Yok kuzum bu erken gebelik değil normal kaset test, ama kızlarr erken gebelik testi kadar hassas olduğunu söylüyprlarBebişim bu kullandığın erken gebelik testi değil miydi ? Ay değilse erken gebelik al ama güzel bişi olsun öneri versin kızlar da
Evet kuzum freely ama dikkat ederek al içi mavi olsun beyazı da var mavisi iyiNe bu canım freely nin kaset testi mi? Ben hiç kaset test almadım bu ay alayım ondan da hassasiyeti ne acaba ?
Kızlaarr yaa bi heyecanlandımm heveslendimm
Bu testten daha önceki aylarda da kullanmıştım hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim günler sonra bile( ben testleri saklıyorumda belli bir süre)
3 gündür yaptığım testleri alt alta koydum önceki günlerde kuruma çizgisi yok ama dün akşam yaptığımla bugün yaptığım testte çizgi var
Canım üzme kendini, önümüzdeki ay için aşılama düşünüyordun sanırım. İnşallah herşey olunda gider ve bebeğin sizi daha fazla yormadan yerleşir göbüşüneEvet kuzum
Benim hemşire kapalıydı açıldı dedi doktor açıktı dedi çok anlayamadim ama şuan açık çok şükür inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşuruzYok kuzum benim sol tüp kapalı sağ tüp açık çıktı Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah çok dua ediyorımsenin nasıl sonucun
İçin nasıl rahat edecekse yap kuzum hamilesin ama senKızlaarr yaa bi heyecanlandımm heveslendimm
İlk gebeliğimde 10. Gün negatifti testlerim 11.gün tam net şekilde pozitif görmüştüm kuzumeveettt senden güzel haberler alacağımızı biliyordumm
BAna kalsa al yap derim bilirsin beni
Ama durabilirsen sabah ilk idrarla tekrarlrsın net olur bu sefer herhalde
Yaa canımm öyle mi diyorsunnİçin nasıl rahat edecekse yap kuzum hamilesin ama sen
İnşallah hamiş oldum gitmedim hergün girip bakıyorum yeni hamileler var mı yok mu diye kendi anneler grubuma yazmıyorum buraya yazıyorum elimden geldikçe güzel haber vericeksin inşallah canım hepiniz dualarımdasınızYaa canımm öyle mi diyorsunnİnşallah kuzum sen hamişsinn dua et bolca hepimize
Olacak inşallah canımm hem 11 olmazsa 12 olsun, tek olsun daaİlk gebeliğimde 10. Gün negatifti testlerim 11.gün tam net şekilde pozitif görmüştüm kuzumBakalım inşallah bundada aynı şekilde olurr
Ve hepimiz inşallah pozitifi görürüz o kadar çok istiyorum kii
Freelyde ne gorduysen predictor de onu gorursun canım. Aylarca ikisini es zamanli yapmis biri olarak söylüyorum. Bence hic bosuna para verme. Sen aksam testi tekrarla sadece. Varsa zaten daha net gorunecektir. Ki varYok kuzum bu erken gebelik değil normal kaset test, ama kızlarr erken gebelik testi kadar hassas olduğunu söylüyprlar
Ama aklımda dünden beri predictor early almak var ama hamile değilsem verdiğim paraya üzülürüm
İnsan bir yere bağlanınca bırakıp gidemiyor dimii, bende hamiş olsam bu topicten ayrılamam gibi geliyor ortamımız o kadar güzel kiiİnşallah hamiş oldum gitmedim hergün girip bakıyorum yeni hamileler var mı yok mu diye kendi anneler grubuma yazmıyorum buraya yazıyorum elimden geldikçe güzel haber vericeksin inşallah canım hepiniz dualarımdasınız
Kusum bugun senin kacinci gunundu?Olacak inşallah canımm hem 11 olmazsa 12 olsun, tek olsun daa
Ama yarın sanki görürüz gibi geldi banada çünkü ilk idrarla yapmadın
İnşallah inşallah canım amiinnn
9 bebeğim yani ben 9 kabul ediyorum ama 8 de olabilirKusum bugun senin kacinci gunundu?
Anladim canim. Evet tam silinmeyi baz alirsak 8 de olabilir. 9 bile olsa yine de erken. Gecen ay ben 10.gun gordum ilk defa onceki günlerde tertemiz negatifti9 bebeğim yani ben 9 kabul ediyorum ama 8 de olabilirben 8 i gece ya da sabahında pik oldu diye düşündüğümden 9 u çatlama oldu kabul etmiştim, bu ay testlerim tuhaftı renkleri birde saatleri de düzenli değildi tam bilmiyorum o yüzden ne zaman pik oldu bak atıyım şu tekli olan 8 ekimdekinin ilk yaptığım hali
Benimde o zaman yarın ya da cuma netleşir herhaldeAnladim canim. Evet tam silinmeyi baz alirsak 8 de olabilir. 9 bile olsa yine de erken. Gecen ay ben 10.gun gordum ilk defa onceki günlerde tertemiz negatiftiates nasil gidiyor
Sorunlu var kuzum hayırdırZumruduanka96 biri beni arkadaşa anlatsın kuzum kendimi hiç anlatacak halde değilim zaten şuan yorum yaptım ama yanlış anlamış terliyor beni tanımadan bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?