💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebişim bu kullandığın erken gebelik testi değil miydi ? Ay değilse erken gebelik al ama güzel bişi olsun öneri versin kızlar da

Bebişim bu kullandığın erken gebelik testi değil miydi ? Ay değilse erken gebelik al ama güzel bişi olsun öneri versin kızlar da
Yok kuzum bu erken gebelik değil normal kaset test, ama kızlarr erken gebelik testi kadar hassas olduğunu söylüyprlar
Ama aklımda dünden beri predictor early almak var ama hamile değilsem verdiğim paraya üzülürüm

eveettt senden güzel haberler alacağımızı biliyordumm
BAna kalsa al yap derim bilirsin beni
Ama durabilirsen sabah ilk idrarla tekrarlrsın net olur bu sefer herhalde

Yok kuzum benim sol tüp kapalı sağ tüp açık çıktı Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah çok dua ediyorım senin nasıl sonucun
Benim hemşire kapalıydı açıldı dedi doktor açıktı dedi çok anlayamadim ama şuan açık çok şükür inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşuruz benim hsg sonrasi ağrıların hala devam ediyor o biraz sorun oluyor

İçin nasıl rahat edecekse yap kuzum hamilesin ama sen

eveettt senden güzel haberler alacağımızı biliyordumm
BAna kalsa al yap derim bilirsin beni
Ama durabilirsen sabah ilk idrarla tekrarlrsın net olur bu sefer herhalde
İlk gebeliğimde 10. Gün negatifti testlerim 11.gün tam net şekilde pozitif görmüştüm kuzum Bakalım inşallah bundada aynı şekilde olurr
Ve hepimiz inşallah pozitifi görürüz o kadar çok istiyorum kii

Yaa canımm öyle mi diyorsunn İnşallah kuzum sen hamişsinn dua et bolca hepimize
İnşallah hamiş oldum gitmedim hergün girip bakıyorum yeni hamileler var mı yok mu diye kendi anneler grubuma yazmıyorum buraya yazıyorum elimden geldikçe güzel haber vericeksin inşallah canım hepiniz dualarımdasınız

Olacak inşallah canımm hem 11 olmazsa 12 olsun, tek olsun daa
Ama yarın sanki görürüz gibi geldi banada çünkü ilk idrarla yapmadın
İnşallah inşallah canım amiinnn

Freelyde ne gorduysen predictor de onu gorursun canım. Aylarca ikisini es zamanli yapmis biri olarak söylüyorum. Bence hic bosuna para verme. Sen aksam testi tekrarla sadece. Varsa zaten daha net gorunecektir. Ki var

İnsan bir yere bağlanınca bırakıp gidemiyor dimii, bende hamiş olsam bu topicten ayrılamam gibi geliyor ortamımız o kadar güzel kii
DUalarında yer verdiğin için sağol kuzucumm inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini

Kusum bugun senin kacinci gunundu?
9 bebeğim yani ben 9 kabul ediyorum ama 8 de olabilir ben 8 i gece ya da sabahında pik oldu diye düşündüğümden 9 u çatlama oldu kabul etmiştim, bu ay testlerim tuhaftı renkleri birde saatleri de düzenli değildi tam bilmiyorum o yüzden ne zaman pik oldu bak atıyım şu tekli olan 8 ekimdekinin ilk yaptığım hali

Eklentiler

• 20231008_172232.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 20231010_114220.webp
    51 KB · Görüntüleme: 42
Anladim canim. Evet tam silinmeyi baz alirsak 8 de olabilir. 9 bile olsa yine de erken. Gecen ay ben 10.gun gordum ilk defa onceki günlerde tertemiz negatifti ates nasil gidiyor

Anladim canim. Evet tam silinmeyi baz alirsak 8 de olabilir. 9 bile olsa yine de erken. Gecen ay ben 10.gun gordum ilk defa onceki günlerde tertemiz negatifti ates nasil gidiyor
Benimde o zaman yarın ya da cuma netleşir herhalde
Ateşim de böyle, hiç umut verici değil

Eklentiler

• Screenshot_20231018_134650_Femometer.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…