💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Basakbasak1 canım sen yanlış anlamışsın mesajlarda ifade ettiklerimizi bazen doğru anlayamaya biliyoruz buradaki herkesin amacı bebek sahibi olmak evet zorlu süreçlerden geçiyoruz hepimiz ama burda birbirimize kötü davranmak olmaz biz bu süreçlerde birbirimizden destek almak için buradayız lütfen birbirinizi kırmayın Merve3553 sana kötü birşey demek istememiş arkadaşımızı çoğu kişi tanır asla kötü düşünceli olan bir insan değil

Benimde ne gelen var ne giden dündü adet günüm mevsimsel adet tarihim kaymış olabilir

Canım çıktın mı muayeneden nasıl geçti
Çıktım çoktım canım iyi geçti normal görünüyormuş herşey kan sonuçlarım da çıktı ben troid ilacı kullanıyordum hamileyken dozu yükseltmiştik sonra doktor düşürmek istemedi ondan kaynaklı hormonlarım alt üst olmuş bide haşimato çıktı bu ay ilacın dozunu ayarlayıp önümüzdeki ay tekrar bakıcaz

Sevindim canım genel anlamda iyi geçmiş görünüyor en azından bilemediler dediğin bir şey yokmuş

Kuzum sen bilirsin ama freely daha iyi bence sabaha kadar sabret

Deme kız öyle gerideyim falan senle birlikte doğuracaz biz
Ahhhh keşkeee o değil bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntım var kasığım ve belim de ağrıyo acaba yine mi yumurtluyorum ben su içmeyeyim de eve gidip bi ovülasyon testi patlatayım barii özlemişim

Kizlar hamilelik yerine lh yapmışım yanlisla böyle cikti bugün 7.gunum yumurtlamadan sonra onceki hamileliğimde bundan biraz daha koyu çıkmıştı lh daha silik olmasi gerkmez mi sizce

Eklentiler

• 1000026540.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000026536.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…