- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.401
Bebeğim nerdesin sesin çıkmadı hiçç iyisin dimiiSorunlu var kuzum hayırdır
Aşkım iyim yarın yolculuk varta hazırlık alış verıs valla bakamadım ama soğuk rüzgarlar esmişBebeğim nerdesin sesin çıkmadı hiçç iyisin dimii
Bu kadar erken olabılırmımkuzum daha yarın test yapcam diyodunnnn
Evet biraz öyle olmuş bende yeni girince okudum mesajlarııAşkım iyim yarın yolculuk varta hazırlık alış verıs valla bakamadım ama soğuk rüzgarlar esmiş
Amin canımBenim hemşire kapalıydı açıldı dedi doktor açıktı dedi çok anlayamadim ama şuan açık çok şükür inşallah ikimizde sağlıcakla kavuşuruzbenim hsg sonrasi ağrıların hala devam ediyor o biraz sorun oluyor
Çıktım çoktım canım iyi geçti normal görünüyormuş herşey kan sonuçlarım da çıktı ben troid ilacı kullanıyordum hamileyken dozu yükseltmiştik sonra doktor düşürmek istemedi ondan kaynaklı hormonlarım alt üst olmuş bide haşimato çıktı bu ay ilacın dozunu ayarlayıp önümüzdeki ay tekrar bakıcazCanım çıktın mı muayeneden nasıl geçti
Sevindim canım genel anlamda iyi geçmiş görünüyorÇıktım çoktım canım iyi geçti normal görünüyormuş herşey kan sonuçlarım da çıktı ben troid ilacı kullanıyordum hamileyken dozu yükseltmiştik sonra doktor düşürmek istemedi ondan kaynaklı hormonlarım alt üst olmuş bide haşimato çıktı bu ay ilacın dozunu ayarlayıp önümüzdeki ay tekrar bakıcaz
Nasil duragan bir ates bu boyle yaBenimde o zaman yarın ya da cuma netleşir herhalde
Ateşim de böyle, hiç umut verici değil
Nasil duragan bir ates bu boyle ya
Bana bak çılgınlar gibiyimsaatler bu kadar etkiliyorsa ona bağlıyorum çok düzensiz çünkü, uygulama bile sövüyor bana
Kız bu neeee maşallahh cidden çılgınlar gibiBana bak çılgınlar gibiyim
Dün düştü dünden beri adet bekliyorum gelen giden yokKız bu neeee maşallahh cidden çılgınlar gibi
Kuzumm senin ateş ölçerde bi sorun olmasınnnBenimde o zaman yarın ya da cuma netleşir herhalde
Ateşim de böyle, hiç umut verici değil
Kuzum sen bilirsin ama freely daha iyi bence sabaha kadar sabretKızlaarr yaa bi heyecanlandımm heveslendimm
Bu testten daha önceki aylarda da kullanmıştım hiç kuruma çizgisi bile görmemiştim günler sonra bile( ben testleri saklıyorumda belli bir süre)
3 gündür yaptığım testleri alt alta koydum önceki günlerde kuruma çizgisi yok ama dün akşam yaptığımla bugün yaptığım testte çizgi var
Gidip erken gebelik testi alsam mı diyorum
Ahhhh keşkeeeDeme kız öyle gerideyim falan senle birlikte doğuracaz biz
Evet az kaldı ucundan bucağından yakalicam siziiDoğru diyorsun bebişim geç olsun güç olmasın, sonucu güzel olsunnne kaldı canım az kaldı seninde
Gelmez inşallah canımDün düştü dünden beri adet bekliyorum gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?