💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benimde sağ kasigimda ağrım var her şeyi bebise yormak istemiyorum ama 3 saattir falan böyle adetmisim gibi rahatsız eden bir ağrı değil sadece kendini hissettiren bir ağrı. Benim zaten regl döneminde öyle ağrım falan da olmaz. Akıntım falan hiçyok ya nerdeyse benim zaten sadece ovulasyon döneminde oluyor hep akıntı onun dışındaki dönemleri nerdeyse kuru geçiriyorum. İç çamaşırımi dün gece değiştirmiştim en son ama yeni giymisim gibi inan öyle kuru. Şu haftayı bir atlatsaydik be kuzum

Kuzum işte benim de aksine akıntı arada olur o yüzden ben de bebişe yoramıyorum kasık ağrım 3 gündür falan var geçmiyor hep var gerçekten 1 hafta geçeydi hayırlısıyla kuzum benim adetlerim de çok sancılı olur kıvranırım hep

Oldu kuzum walla. Bizim grupta da arkadaşlar erken regl oldu hep. Ben de öyle oldum. Moralim sıfır. baya bi ağladım. Hakkımda hayırlısı
Üzme kuzum kendini herşeyin hayırlısı hem bak benı bekledin kasımda ikimiz peş peşe olucaz bu gidişle doğumada bırlıkte yapıcaz

Canım naptın yaptın mı test bende de aynı durum söz konusu pazar gecesi adet oldum sandım yataktan fırladım hafif pembe leke geldi tamam adet oldum deyip ped taktım sabah baktım pede gelen giden yok 2 gün boyunca böyle devam etti peçeteye geliyor lavaboya çıktığımda geliyor pede asla bulaşmıyor bugün de kahverengi leke bulaşmış pede bi avucun içi kadar bile değil ve bitti gelmiyor adet mi başka bişey mi anlamadım 12 ekimde kan vermiştim adetime 3 gün kala negatif çıktı ama anlamadım ya tam sökülemiyorum mevsim değişimden etkileniyorum yada başka bişey anlam veremedim

Canım ben test yaptım pozitif çıktı kan verdim 138.8 çıktı kan artışımı gözlemleyeceğiz

Kızlar hangi kaset test güvenilir acabaa eşim alacakta akşam ben freely almıştım netten ama yetişmez diye eşime eczaneden aldırıcamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…