- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.421
Yok bebeğim o sağlam da ben sağlam değilimKuzumm senin ateş ölçerde bi sorun olmasınnn
Yakalarsın seeennEvet az kaldı ucundan bucağından yakalicam sizii
Teşekkür ederim bakım yazarım Tabikide eve varınca yazamam malum hasret gidercemEvet biraz öyle olmuş bende yeni girince okudum mesajlarıı
Hayırlı yolculuklar kuzuşumm yine yazarsın yarın yola çıkarken
Tabi canım orasını biliyoruzTeşekkür ederim bakım yazarım Tabikide eve varınca yazamam malum hasret gidercem
Eh olmasının o kadar çık 1 aydırTabi canım orasını biliyoruzgitmeden haber etsen yeter 3 5 gün göremeyiz seni kesin
Benimde sağ kasigimda ağrım var her şeyi bebise yormak istemiyorum ama 3 saattir falan böyle adetmisim gibi rahatsız eden bir ağrı değil sadece kendini hissettiren bir ağrı. Benim zaten regl döneminde öyle ağrım falan da olmaz. Akıntım falan hiçyok ya nerdeyse benim zaten sadece ovulasyon döneminde oluyor hep akıntı onun dışındaki dönemleri nerdeyse kuru geçiriyorum. İç çamaşırımi dün gece değiştirmiştim en son ama yeni giymisim gibi inan öyle kuru. Şu haftayı bir atlatsaydik be kuzumAhhhh keşkeeeo değil bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntım var kasığım ve belim de ağrıyo acaba yine mi yumurtluyorum ben su içmeyeyim de eve gidip bi ovülasyon testi patlatayım barii özlemişim
Sesin çıkmadı bugün hiç kocise kavuşmaya az mı kaldı kuzumSorunlu var kuzum hayırdır
Oldu kuzum walla. Bizim grupta da arkadaşlar erken regl oldu hep. Ben de öyle oldum. Moralim sıfır.Bu kadar erken olabılırmımkuzum daha yarın test yapcam diyodunnnn
Kizlar hamilelik yerine lh yapmışım yanlisla böyle cikti bugün 7.gunum yumurtlamadan sonra onceki hamileliğimde bundan biraz daha koyu çıkmıştı lh daha silik olmasi gerkmez mi sizce
Olsun canıııım fazlası olsun eksiği olmasınEh olmasının o kadar çık 1 aydır
Kuzum işte benim de aksine akıntı arada olur o yüzden ben de bebişe yoramıyorumBenimde sağ kasigimda ağrım var her şeyi bebise yormak istemiyorum ama 3 saattir falan böyle adetmisim gibi rahatsız eden bir ağrı değil sadece kendini hissettiren bir ağrı. Benim zaten regl döneminde öyle ağrım falan da olmaz. Akıntım falan hiçyok ya nerdeyse benim zaten sadece ovulasyon döneminde oluyor hep akıntı onun dışındaki dönemleri nerdeyse kuru geçiriyorum. İç çamaşırımi dün gece değiştirmiştim en son ama yeni giymisim gibi inan öyle kuru. Şu haftayı bir atlatsaydik be kuzum
Üzme kuzum kendini herşeyin hayırlısı hem bak benı bekledin kasımda ikimiz peş peşe olucaz bu gidişle doğumada bırlıkte yapıcazOldu kuzum walla. Bizim grupta da arkadaşlar erken regl oldu hep. Ben de öyle oldum. Moralim sıfır.baya bi ağladım. Hakkımda hayırlısı
Evet balım yarın yolcuyum artıksın kavuşuyorumSesin çıkmadı bugün hiç kocise kavuşmaya az mı kaldı kuzum
Aynı saatte ölçmediğin için böyle tablon o zaman kuzum yaaa stabil gidiyorrYok bebeğim o sağlam da ben sağlam değilim
Saatlerim düzensiz çok, bazen 4 bazen 6 7 de ölçüyorum uykumda aralıksız olmuyor bazen
Canım naptın yaptın mı test bende de aynı durum söz konusu pazar gecesi adet oldum sandım yataktan fırladım hafif pembe leke geldi tamam adet oldum deyip ped taktım sabah baktım pede gelen giden yok 2 gün boyunca böyle devam etti peçeteye geliyor lavaboya çıktığımda geliyor pede asla bulaşmıyor bugün de kahverengi leke bulaşmış pede bi avucun içi kadar bile değil ve bitti gelmiyor adet mi başka bişey mi anlamadım 12 ekimde kan vermiştim adetime 3 gün kala negatif çıktı ama anlamadım ya tam sökülemiyorum mevsim değişimden etkileniyorum yada başka bişey anlam veremedimDeğil canım değil regl oldum ama o da bi tuhaf az geliyor şuan mide bulantımda var dün sabah bu sabah falan oldu. bugün kasık batmalarım oluyor ara arayarın test yapıcam regl olmasına rağmen gebe olanlar oluyormuş merak ediyorum bende bana neler oluyor
Ooo oooo oooo sabahlar olmasın gelsin bebişlerrrEvet balım yarın yolcuyum artıksın kavuşuyorum
Canım Bu hangi test hassas bir test miKızlarrr ilk fotoyu hemen çektim 5dk içinde diğerini bekleyince çektimm
Ama sanırım kuruma çizgisi
@simurgggg B bernaadsacibelinde Merveeee57
Canım ben test yaptım pozitif çıktı kan verdim 138.8 çıktı kan artışımı gözlemleyeceğizCanım naptın yaptın mı test bende de aynı durum söz konusu pazar gecesi adet oldum sandım yataktan fırladım hafif pembe leke geldi tamam adet oldum deyip ped taktım sabah baktım pede gelen giden yok 2 gün boyunca böyle devam etti peçeteye geliyor lavaboya çıktığımda geliyor pede asla bulaşmıyor bugün de kahverengi leke bulaşmış pede bi avucun içi kadar bile değil ve bitti gelmiyor adet mi başka bişey mi anlamadım 12 ekimde kan vermiştim adetime 3 gün kala negatif çıktı ama anlamadım ya tam sökülemiyorum mevsim değişimden etkileniyorum yada başka bişey anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?