💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım ben test yaptım pozitif çıktı kan verdim 138.8 çıktı kan artışımı gözlemleyeceğiz
Gözün aydın canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Testi ne zaman yaptın acaba kaç gün sonra bende çok arada kaldım yapsam mı yapmasam mı diye 12sinde kan vermiştim negatif çıkmıştı çünkü sonradan pozitife dönmez diye düşünüyordum ama bu gelen şey neyse kafamı karıştırdı açıkçası

Kızlar hangi kaset test güvenilir acabaa eşim alacakta akşam ben freely almıştım netten ama yetişmez diye eşime eczaneden aldırıcamda
Kızlar hangi kaset test güvenilir acabaa eşim alacakta akşam ben freely almıştım netten ama yetişmez diye eşime eczaneden aldırıcamda
Predictor early olan canım en iyisi diyorlar ama tabi eşin eczacıya bir sorsun onlar daha iyi biliyorlar

Ben yine dayanamadım ya adetim gelmeyince tekrarlamak istedim yine çizgi var

Eklentiler

• IMG_20231018_163501.webp
    20 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar bir gebenin günlüğü gebelik testinde kuruma cizgisi oluyor mu birini dün birini sabah yaptim dünkü olanda kuruma cizgisi yok bugunkü yaptigimda var kuruma cizgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…