- 20 Eylül 2023
- 74
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.441
Gözün aydın canım rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ben test yaptım pozitif çıktı kan verdim 138.8 çıktı kan artışımı gözlemleyeceğiz
Kızlar hangi kaset test güvenilir acabaa eşim alacakta akşamben freely almıştım netten ama yetişmez diye eşime eczaneden aldırıcamda
Predictor early olan canım en iyisi diyorlar ama tabi eşin eczacıya bir sorsun onlar daha iyi biliyorlarKızlar hangi kaset test güvenilir acabaa eşim alacakta akşamben freely almıştım netten ama yetişmez diye eşime eczaneden aldırıcamda
Kuzum 4. Gün yaptım bence sende yapPredictor early olan canım en iyisi diyorlar ama tabi eşin eczacıya bir sorsun onlar daha iyi biliyorlar
Tamam canım bende bi yapayım o zaman 4.gün bakalım ne çıkacakKuzum 4. Gün yaptım bence sende yap
Evet canım çok hassas, freely markasıCanım Bu hangi test hassas bir test mi
Yumurtlamada lekelenme olabiliyor. Güzel bir belirti.Kızlar merhaba 1 hafta önce hsg çekildim. Bugün yumurtlama günüm ve kırmızı kahve arası renkte kan geldi. Neden gelmiş olabilir fikri olan var mi
Evet canım çok hassas, freely markası
Tamam canım çok sağolEvet canım çok hassas, freely markası
Canim sen ne yaptin? Kan verdin mi? Ya da bugun test yaptin mi?Ben bu kadar beklemiyordum kuzum yaa :)
Benim çatlamadan 9 gün sonrasını hemen gösterdiii..
Bu test üstüne bir kan testi verilir bence. 2 günde bir verip ilerlemeyi takip edersiniz.
Gayet guzel koyulasmis canim
Bu test üstüne bir kan testi verilir bence. 2 günde bir verip ilerlemeyi takip edersiniz.
Gayet guzel koyulasmis canim
Bence bekleme lekelenmen oluyor olabilirTamam canım bende bi yapayım o zaman 4.gün bakalım ne çıkacak
Amin canım inşallahİnsan bir yere bağlanınca bırakıp gidemiyor dimii, bende hamiş olsam bu topicten ayrılamam gibi geliyor ortamımız o kadar güzel kii
DUalarında yer verdiğin için sağol kuzucumm inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
Oluyor canım bende olmuştuKizlar bir gebenin günlüğü gebelik testinde kuruma cizgisi oluyor mu birini dün birini sabah yaptim dünkü olanda kuruma cizgisi yok bugunkü yaptigimda var kuruma cizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?