- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.461
Kuzum ben göremedim ya nerdeBen yine dayanamadım ya adetim gelmeyince tekrarlamak istedim yine çizgi var
Tamam o zamn heveslenmeyeyimOluyor canım bende olmuştu
Anladım cnmKuzum bende bambaska bir sorun cikti ya. Sezeryan dikis yerinde acilma dedi ic tarafta. Oraya denk gelmis olabilir dedi. Dollenmede sorun yok onu yasiyorsun ama tutunmada problem var, Biraz tutunmayi destekleyelim dedi. Progesteron verdi onun icin de. Kan sulandiriciya gelince onu zaten onceki gebeligimde de kullanmistim. O da eksik kalmasin diyerek verdi bence ama iyi de oldu. Ne kaybederim ki zaten kullansam
BurdaKuzum ben göremedim ya nerde
Belki kızlar görür ben göremedim
Tabiiii Çifter ÇifterOoo oooo oooo sabahlar olmasın gelsin bebişlerrr
Canim oyle dusunsem ne olacak ki. Yumurtam kalitesiz ve ondan olmuyorsa zaten nasip olmayacak demektir. Rabbimden gelene amenna.. ama ilk gebeligimin tek seferde olusu, son 1.5 yilda da surekli döllenmenin olup yerlesmenin olamamasi bana rahim icinde bir sıkıntı oldugunu dusunduruyor. Doktorun dedigi ultasonda yumurtalar guzel görünüyor, hormonlarin iyi, bu amh ile 50 yasina kadar dogurabilirsin. Esimin sperm testi de iyi cikti. Ama yumurta kalitesini olcemiyor tabi. Her sey mümkün. Oyleyse zaten yapacak biseyim yok. Suanda elimden gelen bu kadar.Anladım cnm
Bnde kndımde tedbir amaçlı coraspin başlamıştım hatırlarsan ,ne kaybederımki zararı olmaz dedim. megersem kist oluşmuş ve coraspin yuzunden 7 cm'e çıkmış.
Yumurtan kalitesiz güzel döllenmıyor olabılırmı peki.
Bnde tutunmada problem yasadım bılıyosun ama bnce o kımyasallarım tutunmadan değil yumurtadandı
Bnce bide böyle düşün
BEnde bırakıyım aman zaten düzensiz diyorum sonra neyse bu ay ölçüyüm artık diyorumAynı saatte ölçmediğin için böyle tablon o zaman kuzum yaaa stabil gidiyorr
Gördüm gördüm evet evetBugün 12. Gün Kızlar….
Geçen aydan sonra umudum yok ama bu çizgide çok sinir bozucu ya
Kaç haftalık kuzum gebeliğinKizlar merhaba benim HCG değerim 3680.0 çıktı acaba ikiz olabilirmi annem ikinci evlliginden ikiz cocukalri oldu gen anneden gelir diyorlar acaba degeirm.ikiz gebelik mi yardımcı olun lutfen
Geçen ayda gördükkkkkk nefret ediyorum bu testten almıycam bir daha … hiç bir belirtim yok adete kaldı 2 gün …Gördüm gördüm evet evet
İnıvita dimi hu testGeçen ayda gördükkkkkk nefret ediyorum bu testten almıycam bir daha … hiç bir belirtim yok adete kaldı 2 gün …
Başka test alma imkanın yokmu canım bu kadar yanıltıcı olabılırmı yaGeçen ayda gördükkkkkk nefret ediyorum bu testten almıycam bir daha … hiç bir belirtim yok adete kaldı 2 gün …
Var sabah kaset yapmıştım negatifdi bunu da şimdi yaptım … dün ikisi de negatifti .Başka test alma imkanın yokmu canım bu kadar yanıltıcı olabılırmı ya
Kuzum Inşallah vardır ama bu testten neden aldın bıdaha yanlış çıkardı hangi firmaydı bu ya ben şikayet etcem vallaVar sabah kaset yapmıştım negatifdi bunu da şimdi yaptım … dün ikisi de negatifti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?