💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Anladım cnm
Bnde kndımde tedbir amaçlı coraspin başlamıştım hatırlarsan ,ne kaybederımki zararı olmaz dedim. megersem kist oluşmuş ve coraspin yuzunden 7 cm'e çıkmış.
Yumurtan kalitesiz güzel döllenmıyor olabılırmı peki.
Bnde tutunmada problem yasadım bılıyosun ama bnce o kımyasallarım tutunmadan değil yumurtadandı
Bnce bide böyle düşün

Kızlar sorum ısı takibi yapanlara :) bu ısı takibi işi nasıl yapılıyor ? Yumurtlama günü ateş yüksek mi oluyor ? Yerleşmenin olduğu gün ateş düşük mü oluyor azıcık bilgi verebilir misinizzzz

Canim oyle dusunsem ne olacak ki. Yumurtam kalitesiz ve ondan olmuyorsa zaten nasip olmayacak demektir. Rabbimden gelene amenna.. ama ilk gebeligimin tek seferde olusu, son 1.5 yilda da surekli döllenmenin olup yerlesmenin olamamasi bana rahim icinde bir sıkıntı oldugunu dusunduruyor. Doktorun dedigi ultasonda yumurtalar guzel görünüyor, hormonlarin iyi, bu amh ile 50 yasina kadar dogurabilirsin. Esimin sperm testi de iyi cikti. Ama yumurta kalitesini olcemiyor tabi. Her sey mümkün. Oyleyse zaten yapacak biseyim yok. Suanda elimden gelen bu kadar.

Sendeki kistin coraspinden kaynaklandigina emin mi doktor peki? Kullandigin femeraya da bagli olmus olabilir. Neyin neyden oldugunu bilebilsek zaten cozcez her seyi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…