- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.481
Şuan 4+5 hafta ablamKaç haftalık kuzum gebeliğin
Bebeğim ben ovulasyon testlerini alıyorum innovitanın yanında hediye 4/5 tane de gebelik testi yolluyorlar .. 4 gündür yaptım hiç bi şey yoktu şimdi bunu yaptım bu çıktı işin kötüsü başka da yok ki teyit edeyim aynı markadan :)) öyle işte ne yapalım heralde çok hassas ve adete yakın artan hcg yi görüyor …Kuzum Inşallah vardır ama bu testten neden aldın bıdaha yanlış çıkardı hangi firmaydı bu ya ben şikayet etcem valla
Ama kan verdigimde 4+3Kaç haftalık kuzum gebeliğin
Doktor banada dedi onunbılıyomusun adete yakın hcg bellı bır mıktarda yukselıp düşüyormuş kuzum ovulasyonu kullan yapma diğer testleri yaBebeğim ben ovulasyon testlerini alıyorum innovitanın yanında hediye 4/5 tane de gebelik testi yolluyorlar .. 4 gündür yaptım hiç bi şey yoktu şimdi bunu yaptım bu çıktı işin kötüsü başka da yok ki teyit edeyim aynı markadan :)) öyle işte ne yapalım heralde çok hassas ve adete yakın artan hcg yi görüyor …
Büyük ihtimalle ikiz kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsinAma kan verdigimde 4+3
Ay ya inşallah iki tarafında ağrılar ikiz den dolayı olabilirmi ay çok sevindim ya rabbim büyüktür insallh oyeldir ya dua edin lütfen rabbim gönlümdeki dilimdeki dualarimi kabul etsin aminBüyük ihtimalle ikiz kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ay çok mutlu ettiniz beni yaBüyük ihtimalle ikiz kuzum rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım çizgi var ama inşallah doğrudurBugün 12. Gün Kızlar….
Geçen aydan sonra umudum yok ama bu çizgide çok sinir bozucu ya
Dualarım seninle kuzum bana ikiz gibi geldi büyük ihtimalle de öyle gıbı duruyorAy ya inşallah iki tarafında ağrılar ikiz den dolayı olabilirmi ay çok sevindim ya rabbim büyüktür insallh oyeldir ya dua edin lütfen rabbim gönlümdeki dilimdeki dualarimi kabul etsin amin
Allahh razı olsun ablam Randevuyu 1 kasima anca buldum hayrikisyla gitcem ama belli olurmu ikiz olduğu ablmDualarım seninle kuzum bana ikiz gibi geldi büyük ihtimalle de öyle gıbı duruyordoktor kontrolün ne zaman
Canım adetin ilk gününden itibaren, sabah yatağından kalkmadan her gün aynı saatte ölçüm yapıyorsun. Bunu takip etmek içinde uygulamalar var oraya verilerini girersen daha doğru takip etmiş olursunKızlar sorum ısı takibi yapanlara :) bu ısı takibi işi nasıl yapılıyor ? Yumurtlama günü ateş yüksek mi oluyor ? Yerleşmenin olduğu gün ateş düşük mü oluyor azıcık bilgi verebilir misinizzzz
Annem ikinci evlliginde ikiz bebekleri oldu çift yumurta ikizi bende araştırırken ikiz geni anneden gelindiğini duydum acaba ikizmi diye ondan merak ediyorumDualarım seninle kuzum bana ikiz gibi geldi büyük ihtimalle de öyle gıbı duruyordoktor kontrolün ne zaman
Keseyi görmedin mi kuzum sen peki hiçAllahh razı olsun ablam Randevuyu 1 kasima anca buldum hayrikisyla gitcem ama belli olurmu ikiz olduğu ablm
Bence çoğul gebelik heyecanla bekliyorum sonucuAnnem ikinci evlliginde ikiz bebekleri oldu çift yumurta ikizi bende araştırırken ikiz geni anneden gelindiğini duydum acaba ikizmi diye ondan merak ediyorum
Yok ablam ben köyde duruyorum hiç daha gitmedim sağlık ocağında kan verdim okadar oda pazartesi verdim sonuç bugün çıktı 1 Kasım'da randevum var işte abla ilk kez gitcem gecmi kaldım acaba ama koy yeri ha diyince gidilmiyor oyuzden gidemedimKeseyi görmedin mi kuzum sen peki hiç
Ay inşallah ablam ya dua et olurmu kaynam gille duruyorum üstümde çok baskı var erkek bebek diye lütfen bana dua edin ya erkek olsun allah rızası için elimden duadan başka bişey gelmiyorBence çoğul gebelik heyecanla bekliyorum sonucu
Şuna kaç haftalık oldumkuzum ulaşım sıkıntısı varsa. O ayrı bı konu ama lekelenme falan olursa inşallah olmaz ben tedbir amaçlı söylüyorum o zaman randevunu beklemeden doktora gitYok ablam ben köyde duruyorum hiç daha gitmedim sağlık ocağında kan verdim okadar oda pazartesi verdim sonuç bugün çıktı 1 Kasım'da randevum var işte abla ilk kez gitcem gecmi kaldım acaba ama koy yeri ha diyince gidilmiyor oyuzden gidemedim
O nasıl bır düşünce Allah aşkına erkek çocuk diye ısrar etmek nedir rabbım sağlıklı evlat nasip etsinAy inşallah ablam ya dua et olurmu kaynam gille duruyorum üstümde çok baskı var erkek bebek diye lütfen bana dua edin ya erkek olsun allah rızası için elimden duadan başka bişey gelmiyor
Tamam abla giderim ozman aklımda bulunsun şuan tam 4+5 haftaligin ablam 15 Eylül son adet tarihim allah razı olsun ablam ya öyle içimi rahatlattın ki çok saol ablam yaŞuna kaç haftalık oldumkuzum ulaşım sıkıntısı varsa. O ayrı bı konu ama lekelenme falan olursa inşallah olmaz ben tedbir amaçlı söylüyorum o zaman randevunu beklemeden doktora git
O acıyı cekecen magdem erkek olsun da öyle çek diyorlar valla yoruldum abla dua et bana tamam mı ne olurO nasıl bır düşünce Allah aşkına erkek çocuk diye ısrar etmek nedir rabbım sağlıklı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?