💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum Inşallah vardır ama bu testten neden aldın bıdaha yanlış çıkardı hangi firmaydı bu ya ben şikayet etcem valla
Bebeğim ben ovulasyon testlerini alıyorum innovitanın yanında hediye 4/5 tane de gebelik testi yolluyorlar .. 4 gündür yaptım hiç bi şey yoktu şimdi bunu yaptım bu çıktı işin kötüsü başka da yok ki teyit edeyim aynı markadan :)) öyle işte ne yapalım heralde çok hassas ve adete yakın artan hcg yi görüyor …

Doktor banada dedi onunbılıyomusun adete yakın hcg bellı bır mıktarda yukselıp düşüyormuş kuzum ovulasyonu kullan yapma diğer testleri ya

Ay ya inşallah iki tarafında ağrılar ikiz den dolayı olabilirmi ay çok sevindim ya rabbim büyüktür insallh oyeldir ya dua edin lütfen rabbim gönlümdeki dilimdeki dualarimi kabul etsin amin
Dualarım seninle kuzum bana ikiz gibi geldi büyük ihtimalle de öyle gıbı duruyor doktor kontrolün ne zaman

Canım adetin ilk gününden itibaren, sabah yatağından kalkmadan her gün aynı saatte ölçüm yapıyorsun. Bunu takip etmek içinde uygulamalar var oraya verilerini girersen daha doğru takip etmiş olursun Yumurtlama olduktan sonra ateşin yükselmeye başlıyor. Ama yerleşme düşüşü herkeste olmuyor

Şuna kaç haftalık oldumkuzum ulaşım sıkıntısı varsa. O ayrı bı konu ama lekelenme falan olursa inşallah olmaz ben tedbir amaçlı söylüyorum o zaman randevunu beklemeden doktora git

Ay inşallah ablam ya dua et olurmu kaynam gille duruyorum üstümde çok baskı var erkek bebek diye lütfen bana dua edin ya erkek olsun allah rızası için elimden duadan başka bişey gelmiyor
O nasıl bır düşünce Allah aşkına erkek çocuk diye ısrar etmek nedir rabbım sağlıklı evlat nasip etsin

Şuna kaç haftalık oldumkuzum ulaşım sıkıntısı varsa. O ayrı bı konu ama lekelenme falan olursa inşallah olmaz ben tedbir amaçlı söylüyorum o zaman randevunu beklemeden doktora git
Tamam abla giderim ozman aklımda bulunsun şuan tam 4+5 haftaligin ablam 15 Eylül son adet tarihim allah razı olsun ablam ya öyle içimi rahatlattın ki çok saol ablam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…