💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar nasılsınız ben gibi ovülasyon döneminde olanınız var mı :) kaç aydır yapıyorum ama çatlamadan emin olamadım çünkü direkt silik olmamış , bakabilecek olan var mı ? En baştaki dün 18 de , ortadaki bu sabah, sondaki şimdi yaptığım test

Eklentiler

• 062E4B94-FCC4-4E1F-8DBA-8B353AAF3926.webp
    15 KB · Görüntüleme: 69
  • D8D5243A-86D0-48E5-AA2C-C791F79AC2ED.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 62
  • BDFAF343-2057-4543-AE29-8FD28EC6025E.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 56
Cnm kist femaradan oldu
Ama coraspinle beslendi

Bnımde sperm amh, hormonlar hersey tertemızdı ama tutunmuyordu, aynı senıngbi
Bnde rahımde kesın bısey var dedim
Ama yokmuş rahımlık bişey

Yumurta kalıtesi için vıtamin falan kullanılır, bunun için yumurtan kalitesz olablır dıyorum
Tabıkı hrsey Allahtan o ayrı

Canlar kasette bir şey görebilen var mı

Eklentiler

• C27518B6-4CBB-4007-B8B9-55F868F27C55.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 67
  • 5F3211A6-423F-4DE2-BC4A-90E03DFE938D.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 72
Ya kızlar afedersiniz ama vajinanın dudak kısmında dışta ufak bi kıl dönmesi gibi bişey vardı 3-4 gün önce bende onu sıktım çıksın diye şimdi nohut kadar oldu ve etrafıda şiş acıyor iltihaplı gözüküyor ama acısından sıkamıyorumda ne yapcam ben

Catlamış canım

Ayyy o bende oldu nohut kadar olan da apse acısını çok iyi bilirim bir gece acıdan ağlamıştım canım gitmişti, sabahına acile gittim ebe eliyle biraz oynadı bi şey yapamayız buna dedi gönderdi 1 saat kadar sonra kendi kendine patladı 3 4 gün iltihap aktı ama rahatlamıştım patlayınca geçen ay da hsg çekilirken doktor aldı ordaki et beni gibi olan şeyi 3 dikiş attı da kurtuldum

Ben de göremiyorum kuşum ya olsa bi tık bi şey belli ederdi günlerdir yapıyorum zaten adete kaldı 2 gün.. napalım kısmet değilmiş
Kuzum bu grupta adet olduğunu sanıp 3. Gün pozitif görenler de varrrr adet olana kadar umut var unutma sen sabah ilk idrarla yap at bizee

Valla bebişim benim geçen ay siligin siligi bile çizgi çıkmadi innovitanin yanında gelen eşantiyon testlerinden o ay regl oldum ama innovita o testleri regl öncesi kullanmayın diyor ben kullandım durdum nasıl olsa eşantiyon diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…