- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.501
Ne demek kuzum istediğin zaman yazabılırsınTamam abla giderim ozman aklımda bulunsun şuan tam 4+5 haftaligin ablam 15 Eylül son adet tarihim allah razı olsun ablam ya öyle içimi rahatlattın ki çok saol ablam ya
Ben sana erkek evlat için değil kuzum rabbım sana hayırlı bir evlat versin diye dua edebilirimO acıyı cekecen magdem erkek olsun da öyle çek diyorlar valla yoruldum abla dua et bana tamam mı ne olur
Çok saol ablam rabbim dilindeki gönlündeki tüm dualrini kabul etsin inşallah Allah razı olsunNe demek kuzum istediğin zaman yazabılırsın
Tamam ablam.kastamonuBen sana erkek evlat için değil kuzum rabbım sana hayırlı bir evlat versin diye dua edebilirimnerelısınız sız
Bebeğim şimdi de kaset yaptım onda negatif ..Canım çizgi var ama inşallah doğrudur
İnşallah öyledir ilk defa oldu bu durum.Yumurtlamada lekelenme olabiliyor. Güzel bir belirti.
Cnm kist femaradan olduCanim oyle dusunsem ne olacak ki. Yumurtam kalitesiz ve ondan olmuyorsa zaten nasip olmayacak demektir. Rabbimden gelene amenna.. ama ilk gebeligimin tek seferde olusu, son 1.5 yilda da surekli döllenmenin olup yerlesmenin olamamasi bana rahim icinde bir sıkıntı oldugunu dusunduruyor. Doktorun dedigi ultasonda yumurtalar guzel görünüyor, hormonlarin iyi, bu amh ile 50 yasina kadar dogurabilirsin. Esimin sperm testi de iyi cikti. Ama yumurta kalitesini olcemiyor tabi. Her sey mümkün. Oyleyse zaten yapacak biseyim yok. Suanda elimden gelen bu kadar.
Sendeki kistin coraspinden kaynaklandigina emin mi doktor peki? Kullandigin femeraya da bagli olmus olabilir. Neyin neyden oldugunu bilebilsek zaten cozcez her seyi de
Canım var orda çizgi başka test mi yapsan bi deBugün 12. Gün Kızlar….
Geçen aydan sonra umudum yok ama bu çizgide çok sinir bozucu ya
Catlamış canımKızlar nasılsınız ben gibi ovülasyon döneminde olanınız var mı :) kaç aydır yapıyorum ama çatlamadan emin olamadım çünkü direkt silik olmamış , bakabilecek olan var mı ? En baştaki dün 18 de , ortadaki bu sabah, sondaki şimdi yaptığım test
Kuzum ben göremedim ya sabah ilk idrarla yapsana testCanlar kasette bir şey görebilen var mı
Ben de göremiyorum kuşum yaKuzum ben göremedim ya sabah ilk idrarla yapsana test
Ayyy o bende oldu nohut kadar olan da apseYa kızlar afedersiniz ama vajinanın dudak kısmında dışta ufak bi kıl dönmesi gibi bişey vardı 3-4 gün önce bende onu sıktım çıksın diye şimdi nohut kadar oldu ve etrafıda şiş acıyor iltihaplı gözüküyor ama acısından sıkamıyorumda ne yapcam ben
Kuzum bu grupta adet olduğunu sanıp 3. Gün pozitif görenler de varrrr adet olana kadar umut var unutmaBen de göremiyorum kuşum yaolsa bi tık bi şey belli ederdi günlerdir yapıyorum zaten adete kaldı 2 gün.. napalım kısmet değilmiş
Valla bebişim benim geçen ay siligin siligi bile çizgi çıkmadi innovitanin yanında gelen eşantiyon testlerindenBebeğim ben ovulasyon testlerini alıyorum innovitanın yanında hediye 4/5 tane de gebelik testi yolluyorlar .. 4 gündür yaptım hiç bi şey yoktu şimdi bunu yaptım bu çıktı işin kötüsü başka da yok ki teyit edeyim aynı markadan :)) öyle işte ne yapalım heralde çok hassas ve adete yakın artan hcg yi görüyor …
Başak öyle oldu kuzumYoksa sen hamilesin benim kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?