- 22 Mayıs 2023
- 2.535
- 7.175
- 88
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.521
Anladım kuzum. Benim de bi kaç gündür ateşim yüksek gibi seyrediyor ama etrafta gribal enfeksiyon da çok hakim. İnşallah hasta olmuyorumdurCanım adetin ilk gününden itibaren, sabah yatağından kalkmadan her gün aynı saatte ölçüm yapıyorsun. Bunu takip etmek içinde uygulamalar var oraya verilerini girersen daha doğru takip etmiş olursunYumurtlama olduktan sonra ateşin yükselmeye başlıyor. Ama yerleşme düşüşü herkeste olmuyor
Canım niye kısmet değilmiş diyorsun her testin hassasiyeti ayrı belki 10mlu/ml ölçüyor innovita. Diğeri 20mlu/ml ölçüyor ondan hiçbir şey çıkmadı sen yarın varsa elinde test ilk idrarinla bir daha dene bence Allah'ım inşallah pozitifi göstersin sanaBen de göremiyorum kuşum yaolsa bi tık bi şey belli ederdi günlerdir yapıyorum zaten adete kaldı 2 gün.. napalım kısmet değilmiş
Canım bende çatlamış diye yorum yapıyorum bu ay benimde senin gibi oldu çünküKızlar nasılsınız ben gibi ovülasyon döneminde olanınız var mı :) kaç aydır yapıyorum ama çatlamadan emin olamadım çünkü direkt silik olmamış , bakabilecek olan var mı ? En baştaki dün 18 de , ortadaki bu sabah, sondaki şimdi yaptığım test
Testlerden en iyisi hangisi peki? Bilginiz var mıCanım niye kısmet değilmiş diyorsun her testin hassasiyeti ayrı belki 10mlu/ml ölçüyor innovita. Diğeri 20mlu/ml ölçüyor ondan hiçbir şey çıkmadı sen yarın varsa elinde test ilk idrarinla bir daha dene bence Allah'ım inşallah pozitifi göstersin sana
Valla bende hep aynı soruyu sorup duruyorum bu grupta kızlar freely nin kaset testini önerdi ama sanıyorum ki o erken gebelik testi degil. Ben bu ay çubuk şeklinde olanlardan aldım. Freely, days comport ve prodoctor.Testlerden en iyisi hangisi peki? Bilginiz var mı
Anladim kuşum sen o acidan diyorsun.. kan sulandiricinin yaninda her türlü vitamini verdi doktor kullaniyorum zatenCnm kist femaradan oldu
Ama coraspinle beslendi
Bnımde sperm amh, hormonlar hersey tertemızdı ama tutunmuyordu, aynı senıngbi
Bnde rahımde kesın bısey var dedim
Ama yokmuş rahımlık bişey
Yumurta kalıtesi için vıtamin falan kullanılır, bunun için yumurtan kalitesz olablır dıyorum
Tabıkı hrsey Allahtan o ayrı
ben olsam bi daha sıkardımYa kızlar afedersiniz ama vajinanın dudak kısmında dışta ufak bi kıl dönmesi gibi bişey vardı 3-4 gün önce bende onu sıktım çıksın diye şimdi nohut kadar oldu ve etrafıda şiş acıyor iltihaplı gözüküyor ama acısından sıkamıyorumda ne yapcam ben
Çok teşekkür ederim kuşum ama geçen ayda aynısı oldu sadece bu marka böyle gösterip diğerleri negatif çıktı ve sonuç diğerleri doğru. Yine de tabi dediğin doğru Allah’ın dediği olurCanım niye kısmet değilmiş diyorsun her testin hassasiyeti ayrı belki 10mlu/ml ölçüyor innovita. Diğeri 20mlu/ml ölçüyor ondan hiçbir şey çıkmadı sen yarın varsa elinde test ilk idrarinla bir daha dene bence Allah'ım inşallah pozitifi göstersin sana
Ahahahaah inanmak istiyorum diyelim pozitif enerji gönderiyorum evrene ki pozitif görebileyşmmYoksa sen hamilesin benim kaçırdım
Ben gördümCanlar kasette bir şey görebilen var mı
Bugün ağrım çok oldu ama çok silikleşmemiş iki taraf aynı renkte , senin kaç gün kaldı adete benden öndeydin senCanım bende çatlamış diye yorum yapıyorum bu ay benimde senin gibi oldu çünkü
İkiside eşit derecede koyuluğu emin olamadım, dün ilişki olmuştu bugüne gerek varmı kiCatlamış canım
Yani bence değerlendirin sperm sıkıntısı yoksa çünkü tam eşit gibi de değil gibi geldi bana çatlamış benceİkiside eşit derecede koyuluğu emin olamadım, dün ilişki olmuştu bugüne gerek varmı ki
Evt cnm bnde inanmıyorum aslına bakarsanAnladim kuşum sen o acidan diyorsun.. kan sulandiricinin yaninda her türlü vitamini verdi doktor kullaniyorum zaten
B12 b6 inositol d vitamini magnezyum vs vs. Sebepler dairesinde yapilacak ne varsa elimden gelen yapayim dedim. Ama asil duygumu soracak olursan kalitesiz yumurta sperm olayina da pek inanmiyorum. Sen de sonucta hic bir sey kullanmadigin ayda gebe kaldin
Oyyy ne güzel haber bu kuzucummm çok sevindimB bernaadMerveeee57 Pkolu_anneadayi T tweeetyyy Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch fnd_50 melisaa93 kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Kuzumm ben bu kararını destekliyorum dün de dediğim gibi benim de 1 yıl içinde olmazsa tüp bebek deneyeceğim ben de. Bebişimiz olsun da nasıl olursa olsun, inşallah bu vesileyle bebeklerine kavuşursunB bernaadMerveeee57 Pkolu_anneadayi T tweeetyyy Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch fnd_50 melisaa93 kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
inşallah en kısa zamanda sağlıklı şekilde bebişinize, bebişlerinize kavuşursunuz :)B bernaadMerveeee57 Pkolu_anneadayi T tweeetyyy Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch fnd_50 melisaa93 kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
B bernaadMerveeee57 Pkolu_anneadayi T tweeetyyy Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch fnd_50 melisaa93 Linakiz Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Sağol kuzumOyyy ne güzel haber bu kuzucummm çok sevindim
Senin kısmetin belki de ikiz bebişlerdi ve tüp bebek tedavini bekliyorlardıı
Hayırlısıyla güzel bir süreçten geçip bebişlerine kavuşursun inşallah bebeğimm❤
İnşalah hiç gerek kalmaz kuzum sana. Tabi anlatırım canım. Bakalım yeni bir macera başlıyor benim için. Rabbim utandırmasın, tamamına erdirsin inşallahKuzumm ben bu kararını destekliyorum dün de dediğim gibi benim de 1 yıl içinde olmazsa tüp bebek deneyeceğim ben de. Bebişimiz olsun da nasıl olursa olsun, inşallah bu vesileyle bebeklerine kavuşursunve bu süreçte neler yaşadığını bize de anlatır mısın bizim de bilgimiz olsun ? Ayrıca hiçbir yere gitmşyorsuuuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?