💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Anladım kuzum. Benim de bi kaç gündür ateşim yüksek gibi seyrediyor ama etrafta gribal enfeksiyon da çok hakim. İnşallah hasta olmuyorumdur

Ben de göremiyorum kuşum ya olsa bi tık bi şey belli ederdi günlerdir yapıyorum zaten adete kaldı 2 gün.. napalım kısmet değilmiş
Canım niye kısmet değilmiş diyorsun her testin hassasiyeti ayrı belki 10mlu/ml ölçüyor innovita. Diğeri 20mlu/ml ölçüyor ondan hiçbir şey çıkmadı sen yarın varsa elinde test ilk idrarinla bir daha dene bence Allah'ım inşallah pozitifi göstersin sana

Canım bende çatlamış diye yorum yapıyorum bu ay benimde senin gibi oldu çünkü

Testlerden en iyisi hangisi peki? Bilginiz var mı

Anladim kuşum sen o acidan diyorsun.. kan sulandiricinin yaninda her türlü vitamini verdi doktor kullaniyorum zaten
B12 b6 inositol d vitamini magnezyum vs vs. Sebepler dairesinde yapilacak ne varsa elimden gelen yapayim dedim. Ama asil duygumu soracak olursan kalitesiz yumurta sperm olayina da pek inanmiyorum. Sen de sonucta hic bir sey kullanmadigin ayda gebe kaldin

ben olsam bi daha sıkardım D
ama siz öyle yapmayın, daha önce kocaman bir kıl dönmesi yaşamıştım, bacoderm kremle geçti. :)

Çok teşekkür ederim kuşum ama geçen ayda aynısı oldu sadece bu marka böyle gösterip diğerleri negatif çıktı ve sonuç diğerleri doğru. Yine de tabi dediğin doğru Allah’ın dediği olur

B bernaad Merveeee57 Pkolu_anneadayi T tweeetyyy Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch fnd_50 melisaa93 Linakiz Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.

Son düzenleme:
Evt cnm bnde inanmıyorum aslına bakarsan
Gerçi bnim femara kullandıgım ertesi ay hamiş kaldım
Etkisi devam eder dıyorlarya

Oyyy ne güzel haber bu kuzucummm çok sevindim
Senin kısmetin belki de ikiz bebişlerdi ve tüp bebek tedavini bekliyorlardıı
Hayırlısıyla güzel bir süreçten geçip bebişlerine kavuşursun inşallah bebeğimm

Kuzumm ben bu kararını destekliyorum dün de dediğim gibi benim de 1 yıl içinde olmazsa tüp bebek deneyeceğim ben de. Bebişimiz olsun da nasıl olursa olsun, inşallah bu vesileyle bebeklerine kavuşursun ve bu süreçte neler yaşadığını bize de anlatır mısın bizim de bilgimiz olsun ? Ayrıca hiçbir yere gitmşyorsuuuunnnn

inşallah en kısa zamanda sağlıklı şekilde bebişinize, bebişlerinize kavuşursunuz :)

maaaavi Gul220

Sağol kuzum ben de sevindim walla karar verebildiğime. Arafta gibiydim. Bir amacım oldu en azından. Ağlamaktan gözlerim şişmişti sustum şimdi netleşince kafam
İnşalah hiç gerek kalmaz kuzum sana. Tabi anlatırım canım. Bakalım yeni bir macera başlıyor benim için. Rabbim utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…