💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Amin kuzum amin inşallahhh hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallahh

Kurban olurum yaa artık üzülmek yok, bebişlerine kavuşacaksın inşallah çooook güzel olacak her şey

Hayırlı olsun kararınız Rabbim çok bekletmeden nasip etsin bende aşılamaya karar verdim az önce hiç kolay olmadı Allah kimseyi aratmasın, kalbini yormadan nasip etsin
Canım Kasım aralık aşılama topiğini sen açsana. Ben benimkini Ekim ayı itibari ile sonlandıracağım sen devralmış olursun hem. Aşılama inan çok kolay. Ben sana her detayını anlatırım. İnsan bilmediğinden korkuyor. Ben de tüp bebeğe çok zor karar verdim. Senin ne kadar oldu kuzum? Yaşın kaç

Kızlar kızlarr bende dayanamayıp yine test yaptım o karartı daha gözle görünür haldeydii inşallah test beni yanıltmıyordur, ya da gözlerim oyun oynamıyordur fotoda ne kadar uğraşsam da belli olmuyor Kendime sürekli saçmalama berna heveslenme sen hamile olamazsın onca zamandır negatif görüyorsun nasıl pozitif olsun saçmalamaaaa diyorum

Hayırlı olsun kararınız Rabbim çok bekletmeden nasip etsin bende aşılamaya karar verdim az önce hiç kolay olmadı Allah kimseyi aratmasın, kalbini yormadan nasip etsin

Topik yönetemem ki ben hiç o topa girmek istemiyorum ama aşılama ile ilgili bilgilerine ihtiyacım var benim toplam 3 sene oldu 1 tane boş gebeliğim var kürtajdan sonra tekrar hamile kalamadım doktor doktor gezdim en son gittiğim doktor famera ovitrelle verdi 2 kere denedim olmadı artık aşılamaya geçmemiz lazım sebepsiz İnterfilitesin dedi o an kabul etmek istemedim ısrarla denemeye devam ettim ama yok olmadı olmuyor yoruldum artık 28 yaşındayım

Ayyyyyyy nasıl güzel haber ikiz bebek gönlünce olsun kuzum benim

Aay insallah ikiz haberiyle gelirsin canımm dualarım seninle kolayca geçsin süreçlerin sağlıcakla tutunsun minnoslarin

İnşallahhhhh Allah ne istersen gönlüne göre versin canım benim , üzülme bak ben 37 yaşındayım daha aşılamam bile yok… inanıyorum ben sana

Canım dene tabi madem kararın bu ama burdan gitme süreci merak ederiz , destek oluruz inşallah ikizlerin olur canım benim

Çok gençsin kuzum. Üç sene de az değil. Bir iki tane aşılama dene bakalım inşallah bebekle sonuçlanır kuzum ben inan aşılamayı çok seven biriyim. 5. 6.yı bile yaptırırdım da yaştan dolayı mecbur tüp bebeğe yönlendim şimdi.. aslında topik de yönetirsin sen. Senden o enerjiyi aldım ben. Aşılama topiğinde burdaki kadar arkadaşımız olmuyor, bu kadar sohbet yoğunluğu olmuyor. Günü gelenler genelde sohbete katılıyor. Sen bi düşün bunu

Ayyyyyyy nasıl güzel haber ikiz bebek gönlünce olsun kuzum benim
Sağol kuzum karar vermek çok zordu. İnşallah bundan sonrası kolay olur.
İnşallahhhhh Allah ne istersen gönlüne göre versin canım benim , üzülme bak ben 37 yaşındayım daha aşılamam bile yok… inanıyorum ben sana
Ben de sana inanıyorum kuzum. Bence çok yakında süpriz yapacaksın sen bize amin amin
Canım dene tabi madem kararın bu ama burdan gitme süreci merak ederiz , destek oluruz inşallah ikizlerin olur canım benim
Tamam gitmeyeyim sen iste yeter ki. Size aşılamadan sonra tüp bebekle yeni bilgiler aktarayım. Bakalım bu süreç nasıl işliyormuş. İnşalah ikizim olur amin

Kuşum belki de kaderinde ikiz bebis oldugu icin bu kadar beklemissindir. O da cok harika. Hadi insallah guzel haberlerle gel.bizi haberdar et mutlaka randevuya gidince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…