- 22 Şubat 2023
- 10.268
- 11.381
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.541
Amin canım çok sağolinşallah en kısa zamanda sağlıklı şekilde bebişinize, bebişlerinize kavuşursunuz :)
Amin kuzum amin inşallahhhSağol kuzumben de sevindim walla karar verebildiğime. Arafta gibiydim. Bir amacım oldu en azından. Ağlamaktan gözlerim şişmişti sustum şimdi netleşince kafam
İnşalah hiç gerek kalmaz kuzum sana. Tabi anlatırım canım. Bakalım yeni bir macera başlıyor benim için. Rabbim utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı olsun kararınız Rabbim çok bekletmeden nasip etsinAmin canım çok sağolcümlemiz kavuşuruz İnşallah
Kurban olurum yaa artık üzülmek yok, bebişlerine kavuşacaksın inşallahSağol kuzumben de sevindim walla karar verebildiğime. Arafta gibiydim. Bir amacım oldu en azından. Ağlamaktan gözlerim şişmişti sustum şimdi netleşince kafam
İnşalah hiç gerek kalmaz kuzum sana. Tabi anlatırım canım. Bakalım yeni bir macera başlıyor benim için. Rabbim utandırmasın, tamamına erdirsin inşallah
Canım Kasım aralık aşılama topiğini sen açsana. Ben benimkini Ekim ayı itibari ile sonlandıracağımHayırlı olsun kararınız Rabbim çok bekletmeden nasip etsinbende aşılamaya karar verdim az önce hiç kolay olmadı Allah kimseyi aratmasın, kalbini yormadan nasip etsin
Yaa ne güzel istediğin zaman git her türlü belli olur bence
Hayırlı olsun kararınız Rabbim çok bekletmeden nasip etsinbende aşılamaya karar verdim az önce hiç kolay olmadı Allah kimseyi aratmasın, kalbini yormadan nasip etsin
Topik yönetemem ki ben hiç o topa girmek istemiyorumCanım Kasım aralık aşılama topiğini sen açsana. Ben benimkini Ekim ayı itibari ile sonlandıracağımsen devralmış olursun hem. Aşılama inan çok kolay. Ben sana her detayını anlatırım. İnsan bilmediğinden korkuyor. Ben de tüp bebeğe çok zor karar verdim. Senin ne kadar oldu kuzum? Yaşın kaç
Ayyyyyyy nasıl güzel haberB bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi T tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Aay insallah ikiz haberiyle gelirsin canımmB bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi T tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
İnşallahhhhh Allah ne istersen gönlüne göre versin canım benim , üzülme bak ben 37 yaşındayım daha aşılamam bile yok… inanıyorum ben sanaB bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi T tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Canım dene tabi madem kararın bu ama burdan gitme süreci merak ederiz , destek oluruzB bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi T tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Çok gençsin kuzum. Üç sene de az değil. Bir iki tane aşılama dene bakalımTopik yönetemem ki ben hiç o topa girmek istemiyorumama aşılama ile ilgili bilgilerine ihtiyacım var benim toplam 3 sene oldu 1 tane boş gebeliğim var kürtajdan sonra tekrar hamile kalamadım doktor doktor gezdim en son gittiğim doktor famera ovitrelle verdi 2 kere denedim olmadı artık aşılamaya geçmemiz lazım sebepsiz İnterfilitesin dedi o an kabul etmek istemedim ısrarla denemeye devam ettim ama yok olmadı olmuyor yoruldum artık 28 yaşındayım
Sağol kuzumAyyyyyyy nasıl güzel haberikiz bebek gönlünce olsun kuzum benim
Ben de sana inanıyorum kuzum. Bence çok yakında süpriz yapacaksın sen bizeİnşallahhhhh Allah ne istersen gönlüne göre versin canım benim , üzülme bak ben 37 yaşındayım daha aşılamam bile yok… inanıyorum ben sana
Tamam gitmeyeyimCanım dene tabi madem kararın bu ama burdan gitme süreci merak ederiz , destek oluruzinşallah ikizlerin olur canım benim
Ay çok sevindim epey yüksek umarım gönlünüzdeki gibi olurAy ya inşallah iki tarafında ağrılar ikiz den dolayı olabilirmi ay çok sevindim ya rabbim büyüktür insallh oyeldir ya dua edin lütfen rabbim gönlümdeki dilimdeki dualarimi kabul etsin amin
Amin amin kuzumAay insallah ikiz haberiyle gelirsin canımmdualarım seninle kolayca geçsin süreçlerin sağlıcakla tutunsun minnoslarin
Freely di kuzucumYaa ne güzel istediğin zaman git her türlü belli olur bencemarkası ne testin canım
Allah razı olsun abla çok saolAy çok sevindim epey yüksek umarım gönlünüzdeki gibi olur
Kuşum belki de kaderinde ikiz bebis oldugu icin bu kadar beklemissindir. O da cok harika.B bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi T tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg B Bipathem golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?