- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.561
Canım inşallah şu gibi aksın gitsin süreç sonucu da ikiz olsunSağol kuzumkarar vermek çok zordu. İnşallah bundan sonrası kolay olur.
Ben de sana inanıyorum kuzum. Bence çok yakında süpriz yapacaksın sen bizeamin amin
Tamam gitmeyeyimsen iste yeter ki. Size aşılamadan sonra tüp bebekle yeni bilgiler aktarayım. Bakalım bu süreç nasıl işliyormuş. İnşalah ikizim olur amin
Ben de buna çok inanıyorum kuzumKuşum belki de kaderinde ikiz bebis oldugu icin bu kadar beklemissindir. O da cok harika.Hadi insallah guzel haberlerle gel.bizi haberdar et mutlaka randevuya gidince
İnşallah ikiz haberiyle gel kuzumSağol kuzumkarar vermek çok zordu. İnşallah bundan sonrası kolay olur.
Ben de sana inanıyorum kuzum. Bence çok yakında süpriz yapacaksın sen bizeamin amin
Tamam gitmeyeyimsen iste yeter ki. Size aşılamadan sonra tüp bebekle yeni bilgiler aktarayım. Bakalım bu süreç nasıl işliyormuş. İnşalah ikizim olur amin
Hatırlamaz olur muyum hiçİnşallah ikiz haberiyle gel kuzumbana başta iki kese var demişlerdi malum hatırlarsınız. Çok heves etmiştik eşimle ikize nasip olsun inşallah sana
Şu son 1 sene artık yordu beni testler ayrı yordu insanlar ayrı yordu artık kendimi sıkmaktan heryerim ağrıyor, hep direndim ama bugün sondu ağlamaktan içim çıktı, rahatladım da yüküm hafifledi eşim işin ciddiyetini anladı bu kadar yıpramdığını nasıl görmemişim dedi istersen tüp bebek istersen aşılama yapalım dedi ben ilk aşılamayı tercih ettim tüp bebek daha zorlu bir süreçmiş çünkü rabbim gerçekten aratmasın çok zormuş ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordumÇok gençsin kuzum. Üç sene de az değil. Bir iki tane aşılama dene bakalıminşallah bebekle sonuçlanır kuzum ben inan aşılamayı çok seven biriyim. 5. 6.yı bile yaptırırdım da yaştan dolayı mecbur tüp bebeğe yönlendim şimdi.. aslında topik de yönetirsin sen. Senden o enerjiyi aldım ben. Aşılama topiğinde burdaki kadar arkadaşımız olmuyor, bu kadar sohbet yoğunluğu olmuyor. Günü gelenler genelde sohbete katılıyor. Sen bi düşün bunu
Zaten ben şuna inanıyorum birbirimize ettiğimiz dualar daha çok geçiyor, daha çok yerini buluyor. Ben de sizlere çok dua ediyorum. Rabbim nasip etsin. Eş desteği çok önemli. Ben de bugün çok ağlayınca ve prof bana tüp bebek deyince; eşim tamam yaptıralım dedi. O tamam deyince, karar verince o kadar rahatladım ki anlatamam. İnşallah sen ilk aşılamanda ben de ilk transferinde hamile kalırım. Aşılamada da ikiz şansı yüksek oluyor bu arada haberin olsunŞu son 1 sene artık yordu beni testler ayrı yordu insanlar ayrı yordu artık kendimi sıkmaktan heryerim ağrıyor, hep direndim ama bugün sondu ağlamaktan içim çıktı, rahatladım da yüküm hafifledi eşim işin ciddiyetini anladı bu kadar yıpramdığını nasıl görmemişim dedi istersen tüp bebek istersen aşılama yapalım dedi ben ilk aşılamayı tercih ettim tüp bebek daha zorlu bir süreçmiş çünkü rabbim gerçekten aratmasın çok zormuş ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordumsizde bu yola girmeden mucizesini göstersin rabbim kendimden daha çok sizler için dua ediyorum ilk önce size en son kendime ediyorum
Gerçekten öyle eşimde onaylayınca bütün yüklerimi attım üstümden iyi geldiZaten ben şuna inanıyorum birbirimize ettiğimiz dualar daha çok geçiyor, daha çok yerini buluyor. Ben de sizlere çok dua ediyorum. Rabbim nasip etsin. Eş desteği çok önemli. Ben de bugün çok ağlayınca ve prof bana tüp bebek deyince; eşim tamam yaptıralım dedi. O tamam deyince, karar verince o kadar rahatladım ki anlatamam. İnşallah sen ilk aşılamanda ben de ilk transferinde hamile kalırım. Aşılamada da ikiz şansı yüksek oluyor bu arada haberin olsun
Hani hani haniKızlar kızlarr bende dayanamayıp yine test yaptım o karartı daha gözle görünür haldeydii inşallah test beni yanıltmıyordur, ya da gözlerim oyun oynamıyordurfotoda ne kadar uğraşsam da belli olmuyor Kendime sürekli saçmalama berna heveslenme sen hamile olamazsın onca zamandır negatif görüyorsun nasıl pozitif olsun saçmalamaaaa diyorum
Taze mi olacaksın canım daha çabuk geçer süreç en azından , dondurulmuş uzadıkça uzuyor :)Ben de buna çok inanıyorum kuzumhele bi de taze transfer olursam, yengeç bebikine bayılırım hep yengeç bebeğim olsun istemiştim. Rabbim nasip etsin. Bir taşla beş on kuş vurucam inşallah
Kuzum benim inşallah sen de bir an önce alırsın bebeğini kucağına insan gerçekten çok yıpranıyor bu süreçteŞu son 1 sene artık yordu beni testler ayrı yordu insanlar ayrı yordu artık kendimi sıkmaktan heryerim ağrıyor, hep direndim ama bugün sondu ağlamaktan içim çıktı, rahatladım da yüküm hafifledi eşim işin ciddiyetini anladı bu kadar yıpramdığını nasıl görmemişim dedi istersen tüp bebek istersen aşılama yapalım dedi ben ilk aşılamayı tercih ettim tüp bebek daha zorlu bir süreçmiş çünkü rabbim gerçekten aratmasın çok zormuş ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordumsizde bu yola girmeden mucizesini göstersin rabbim kendimden daha çok sizler için dua ediyorum ilk önce size en son kendime ediyorum
Çoğul gebelik gibi. Değer çok çabuk yükselmiş. Umarım gönlünüzce olur.Şuan 4+5 hafta ablam
Canım benim pik 11 ekimdi daha var ya bekliyorum işteBugün ağrım çok oldu ama çok silikleşmemiş iki taraf aynı renkte , senin kaç gün kaldı adete benden öndeydin sen
Hani hani hani
İnsallh ablamÇoğul gebelik gibi. Değer çok çabuk yükselmiş. Umarım gönlünüzce olur.
Kuzum el feneri gibi bir ışık tut hele testin arkasina da fotosunu çekiver aşırı merak ettim inşallah pozitiftirKızlar kızlarr bende dayanamayıp yine test yaptım o karartı daha gözle görünür haldeydii inşallah test beni yanıltmıyordur, ya da gözlerim oyun oynamıyordurfotoda ne kadar uğraşsam da belli olmuyor Kendime sürekli saçmalama berna heveslenme sen hamile olamazsın onca zamandır negatif görüyorsun nasıl pozitif olsun saçmalamaaaa diyorum
Yaa belli belirsiz bi çizgi var evettgörünmüyor normalde ama atıyım bir tane de efektli atıyım bak
Canım 1. Fotoda bende gördümgörünmüyor normalde ama atıyım bir tane de efektli atıyım bak
Aminnn hepimiz güzel haberlerimizi verelimKuzum benim inşallah sen de bir an önce alırsın bebeğini kucağına insan gerçekten çok yıpranıyor bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?