💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım inşallah şu gibi aksın gitsin süreç sonucu da ikiz olsun her gelişmeyi yaz ay çok merak ettim tüm süreci

Kuşum belki de kaderinde ikiz bebis oldugu icin bu kadar beklemissindir. O da cok harika. Hadi insallah guzel haberlerle gel.bizi haberdar et mutlaka randevuya gidince
Ben de buna çok inanıyorum kuzum hele bi de taze transfer olursam, yengeç bebikine bayılırım hep yengeç bebeğim olsun istemiştim. Rabbim nasip etsin. Bir taşla beş on kuş vurucam inşallah

İnşallah ikiz haberiyle gel kuzum bana başta iki kese var demişlerdi malum hatırlarsınız. Çok heves etmiştik eşimle ikize nasip olsun inşallah sana

Kizlar bisey sorcam HCG degerim 3680.0 çıktı hemşire aradı bana 36 bin 800 de hangisi doğru 3 bin 680 mi 36.bin 800 mu hangisi doğru kafam karisti

Şu son 1 sene artık yordu beni testler ayrı yordu insanlar ayrı yordu artık kendimi sıkmaktan heryerim ağrıyor, hep direndim ama bugün sondu ağlamaktan içim çıktı, rahatladım da yüküm hafifledi eşim işin ciddiyetini anladı bu kadar yıpramdığını nasıl görmemişim dedi istersen tüp bebek istersen aşılama yapalım dedi ben ilk aşılamayı tercih ettim tüp bebek daha zorlu bir süreçmiş çünkü rabbim gerçekten aratmasın çok zormuş ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordum sizde bu yola girmeden mucizesini göstersin rabbim kendimden daha çok sizler için dua ediyorum ilk önce size en son kendime ediyorum

Zaten ben şuna inanıyorum birbirimize ettiğimiz dualar daha çok geçiyor, daha çok yerini buluyor. Ben de sizlere çok dua ediyorum. Rabbim nasip etsin. Eş desteği çok önemli. Ben de bugün çok ağlayınca ve prof bana tüp bebek deyince; eşim tamam yaptıralım dedi. O tamam deyince, karar verince o kadar rahatladım ki anlatamam. İnşallah sen ilk aşılamanda ben de ilk transferinde hamile kalırım. Aşılamada da ikiz şansı yüksek oluyor bu arada haberin olsun

Gerçekten öyle eşimde onaylayınca bütün yüklerimi attım üstümden iyi geldi aminn kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş ikiz mi annemler de var ikiz ablamın da ikizleri vardı birinin kesesi eridi tek oldu hepsi birleşirse ihtimal artar

Hani hani hani

Ben de buna çok inanıyorum kuzum hele bi de taze transfer olursam, yengeç bebikine bayılırım hep yengeç bebeğim olsun istemiştim. Rabbim nasip etsin. Bir taşla beş on kuş vurucam inşallah
Taze mi olacaksın canım daha çabuk geçer süreç en azından , dondurulmuş uzadıkça uzuyor :)

Kuzum benim inşallah sen de bir an önce alırsın bebeğini kucağına insan gerçekten çok yıpranıyor bu süreçte

Eklentiler

• Picsart_23-10-18_21-17-02-052.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 20231018_210523.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20231018_202641.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum el feneri gibi bir ışık tut hele testin arkasina da fotosunu çekiver aşırı merak ettim inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…