💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aminnn hepimiz güzel haberlerimizi verelim herkesin imtihanı farklı benimde imtihanım bu sanırım
Kuzum benim de 2 yılı geçti senden farklı olarak ben daha hiç tedaviye başlamadım önümüzdeki ay regl olursam başlicam nasips hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, en hayırlı zamanda bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah

Yaa belli belirsiz bi çizgi var evett kuzum kaçıncı günündü bugün tam 7 mi
Yok bebeğim 8 ya da 9. gün tam emin değilim bizim testler bu ay saçma salaktı biliyorsun ya reklerinden dolayı birde saati de düzenli değildi ne zaman pik oldu ne zaman silindi net değil o yüzden 10 Ekim de tamamen silinmişti çizgi

Umarım bu ay Güzel haberi alırsın hiç tedaviye gerek duymadan aminnn

Sen kendi telinle tut bak fotoyu boşver atmadiysan testi valla yarın ben yine yapacağım test tutabilene aşk olsun
Ha ben baktım bebeğim öyle de görüyorum ama inandıramıyorum kendimii, inandırmak da istemiyorum aslında, test güvenilir olmayıncaa
Kız bende açılışı yaptım ya mümkün değil duramam, sabah yine yapcam bakalım sende yap beraber yapalım her gün 3 5 tane

Ayyy inşallah vardır o zaman ya eğer varsa tanıdığım en erken öğrenen kişi olacaksın

Sabah erkenden yap at bizeee

Yaa inşallah öyle olur o zaman kuzucumm ama varsa bile kendimi nasıl inandırırım bilmiyorum mucize gibi birşey olacak, gibi değil mucize olacak hatta
Bebişim sen yine de kaptırma kendini çok olmazsa çok üzülürsün ben yarın ki testini gördükten sınra heyecanlanıcammmm

Bebişim sen yine de kaptırma kendini çok olmazsa çok üzülürsün ben yarın ki testini gördükten sınra heyecanlanıcammmm
Sabah yapıp atarım canım
Yok yok ben hala test çizgisi o diyorum zaten heveslenecek gibi oluyorum sonra şşşş sakin diyorum güvenilir bi test olsa belki heveslenirdim ama maalesef

Yaaaaa ne kadar güzel bir haber inşallah herşey istediğin gibi olur bebeğim ama gitme ya nereye gidiyosun

Sabah yapıp atarım canım
Yok yok ben hala test çizgisi o diyorum zaten heveslenecek gibi oluyorum sonra şşşş sakin diyorum güvenilir bi test olsa belki heveslenirdim ama maalesef
Elinde freely var mı ?varsa yarın onu mu yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…