- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.581
Nasıl tutcamm fener yok kii bebişimm, kocişinde haberi yok test yaptığımdan telini alıp odaya gitsem hemen şüphelenirKuzum el feneri gibi bir ışık tut hele testin arkasina da fotosunu çekiver aşırı merak ettim inşallah pozitiftir
Kuzum benim de 2 yılı geçtiAminnn hepimiz güzel haberlerimizi verelimherkesin imtihanı farklı benimde imtihanım bu sanırım
Sen kendi telinle tut bak fotoyu boşver atmadiysan testiNasıl tutcamm fener yok kii bebişimm, kocişinde haberi yok test yaptığımdan telini alıp odaya gitsem hemen şüphelenir
Yok bebeğim 8 ya da 9. gün tam emin değilim bizim testler bu ay saçma salaktı biliyorsun ya reklerinden dolayı birde saati de düzenli değildi ne zaman pik oldu ne zaman silindi net değil o yüzdenYaa belli belirsiz bi çizgi var evettkuzum kaçıncı günündü bugün tam 7 mi
Umarım bu ay Güzel haberi alırsın hiç tedaviye gerek duymadanKuzum benim de 2 yılı geçtisenden farklı olarak ben daha hiç tedaviye başlamadım önümüzdeki ay regl olursam başlicam nasips hayırlısı olsun inşallah hepimiz için, en hayırlı zamanda bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah ❤
Efektli belli belirsiz var gibi.görünmüyor normalde ama atıyım bir tane de efektli atıyım bak
Ha ben baktım bebeğim öyle de görüyorum ama inandıramıyorum kendimii, inandırmak da istemiyorum aslında, test güvenilir olmayıncaaSen kendi telinle tut bak fotoyu boşver atmadiysan testivalla yarın ben yine yapacağım test tutabilene aşk olsun
Ayyy inşallah vardır o zaman yaYok bebeğim 8 ya da 9. gün tam emin değilim bizim testler bu ay saçma salaktı biliyorsun ya reklerinden dolayı birde saati de düzenli değildi ne zaman pik oldu ne zaman silindi net değil o yüzden10 Ekim de tamamen silinmişti çizgi
Elimdkinde daha net görüyorum ama teste güvenmiyorum yarın sabah belli olur herhalde varsa birşeyEfektli belli belirsiz var gibi.
Evet kuzum özledim vallaMerveeee57 bebişim hiç konuşamadık bugün. İyi misin ?
İnşallah kuzum inşallah çok dua edelim birbirimizeeUmarım bu ay Güzel haberi alırsın hiç tedaviye gerek duymadanaminnn
Yaa inşallah öyle olur o zaman kuzucummAyyy inşallah vardır o zaman yaeğer varsa tanıdığım en erken öğrenen kişi olacaksın
Sabah erkenden yap at bizeeeHa ben baktım bebeğim öyle de görüyorum ama inandıramıyorum kendimii, inandırmak da istemiyorum aslında, test güvenilir olmayıncaa
Kız bende açılışı yaptım ya mümkün değil duramam, sabah yine yapcam bakalım sende yap beraber yapalım her gün 3 5 tane
Bebişim sen yine de kaptırma kendini çok olmazsa çok üzülürsünYaa inşallah öyle olur o zaman kuzucummama varsa bile kendimi nasıl inandırırım bilmiyorum mucize gibi birşey olacak, gibi değil mucize olacak hatta
Aaay hadi inşallaaaahAm
Amin amin kuzumazmettim siz doğurmadan size yetişeceğim bilginize ışık olursunuz önümde
Sabah yapıp atarım canımBebişim sen yine de kaptırma kendini çok olmazsa çok üzülürsünben yarın ki testini gördükten sınra heyecanlanıcammmm
Yaaaaa ne kadar güzel bir haber inşallah herşey istediğin gibi olur bebeğimB bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 @simurgggg @Sipser golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Elinde freely var mı ?varsa yarın onu mu yapsamSabah yapıp atarım canım
Yok yok ben hala test çizgisi o diyorum zaten heveslenecek gibi oluyorum sonra şşşş sakin diyorumgüvenilir bi test olsa belki heveslenirdim ama maalesef
Tamam tamam şaka ettimYaaaaa ne kadar güzel bir haber inşallah herşey istediğin gibi olur bebeğimama gitme ya nereye gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?