💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım hic korkma inanki hersey okdar basit ve kolay ilerliyrki benim ilk bebegim tup bebek zor gibi gorunuyr evet yipraniyrsun ama inanki hani o bekleyis o yumileri icine attiklarinda ole guzel duygular hissediyrsun ki bak belki bu sureclerde en buyuk destekcin kendin olacaksin ve doktorun olcak olcagina inan ve olsun belki aklina gelir transfer surecinde cok hareket etme cokta kasma ilk bir kacgun yat uzan ayagina yastik koy ve kabak cekirdegi ye arada transeferden snra hemen cis yapma bekle zaten seni bekletrler ozaman smdiden bunlari soleyyim de yardimci olur belki sana bu surecte yolun acik olsun kap gel bebegini

Elinde freely var mı ?varsa yarın onu mu yapsam
Yok bebişim ya seni dinlemeyip sipariş vermediğime o kadar pişmanım kiii adet olursam önümüzdeki ay sözünden çıkmıcam
Eczanede de sadece bebetime var
Yarın sabah biraz daha belirgin bi çizgi görürsem eşime predictor erken gebelik aldırırım o da iyi herhalde

Gün içinde yapmıyorum ya ben tutuyorum kendimi full ilk çiş şeklinde gideceğim bu ay

Evet kuzum özledim valla iyiyim ağrım oluyo bu ara çok belim çok ağrıyo kasık ağrısı çok değil ama, sen nasılsın aşkımm
Ay bende bebişim benimde sağ kasıkta var bele doğru havalar birden soğudu ondan herhalde diyorum yoramiyorum bebise falan geçen aydan dilim yandı. Ama inşallah bu ay sağdan pirtmistir benim yumuş solda kistim var

Ay çok sağol kuzum. Bu konuda çok yeni olduğum için her tecrübe şuan bana çok kıymetli geliyor. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Amin amin kuzum

Gün içinde yapmıyorum ya ben tutuyorum kendimi full ilk çiş şeklinde gideceğim bu ay
Ay en güzeli bebeğim ben dayanamayıp yapıyorum çiş tutmak falan da yok
Şimdilik sabahları 1 kere güzel senin için, ilerleyen günlerde sayısı artar belki koyulaşma takip ederiz falan

Ay çok sağol kuzum. Bu konuda çok yeni olduğum için her tecrübe şuan bana çok kıymetli geliyor. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Amin amin kuzum
Herzaman canim aklimda kalan bilgilerimle yardimci olmaya calisirim ozeldende yazabilirsin sormak istedigin ne varsa doktoruna guven birde smdi dogal tuo bebek cikmis onlarida arastr sadece gonal f ignesi vurulmayacaksin naturel tup bebek diyrlar belki benmde olmazsa bende o surece gecebilirim sprm skntimiz var cnku hayrlisi allhtan belki mucizeler bizimle olsun

2 gündür adet ağrısı çekiyorum ha geldi ha gelecek derken hala yok. Olsa bi dert olmasa bi dert gerçekten

Her zaman yanındayız canısı hayırlı haberlerle gel İnşallah

Evet azıcık tuzlu ama iyi o da. Yaa işte sen misin beni dinlemeyen uğraş dur şimdi ama inşallah vardır yaaa peşine de biz geliriz sacibelinde ile

Ay bende bebişim benimde sağ kasıkta var bele doğru havalar birden soğudu ondan herhalde diyorum yoramiyorum bebise falan geçen aydan dilim yandı. Ama inşallah bu ay sağdan pirtmistir benim yumuş solda kistim var
Ayyy inşallah kuzucum inşallah burdan cümbür cemaat anneler topiğine geçeriz inşallah bu ay

Etiket yapınca o kadar sevindim ki Edacim, test var sandim Ama olsun aldığın karara da çok sevindim. Kararsız olmaktan iyidir. Hem tüp bebekse çözüm, bence hiç bekleme. Bahsettigin doktorun sürekli paylaşımlarina bakıyorum biraz sert ama işini iyi yapan birine benziyor ikiz konusunda sana bişey diyemem
Kazasız belasız sürece gir insallah herşey gönlünce olsun. Burdan gebelik haberini de alırız inşallah canım benim

Allahım sağlıklı sıhhatli kolayca sanada bir evlat nasip etsinn canım benimmm

Evet ben de tahmin ettim. Kesin kızlar beni hamiş sanacak dedim inşallah o günler de gelecek kuzum. İnşaşah birlikte güzel haberlerimizi alırız kuzum. Sen bir daha aşılama yaptırmadın değil mi? Beklemede miisn canım?

İnşallah o etiketin de zamanı gelecek evet canim son yaptirdigim aşılamadan sonra beklemedeyim 2 adet gördüm uzerine, artık doktor hastane yüzü görmek istemiyorum aşılamadan hemen sonra işe girmiştim evden çalışıyorum hala devam. Çocuk konusu rafta şimdilik iyi mi ediyorum kötü mü suan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…