- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.601
Canım hic korkma inanki hersey okdar basit ve kolay ilerliyrki benim ilk bebegim tup bebek zor gibi gorunuyr evet yipraniyrsun ama inanki hani o bekleyis o yumileri icine attiklarinda ole guzel duygular hissediyrsun ki bak belki bu sureclerde en buyuk destekcin kendin olacaksin ve doktorun olcak olcagina inan ve olsun belki aklina gelir transfer surecinde cok hareket etme cokta kasma ilk bir kacgun yat uzan ayagina yastik koy ve kabak cekirdegi ye arada transeferden snra hemen cis yapma bekle zaten seni bekletrler ozaman smdiden bunlari soleyyim de yardimci olur belki sana bu surecte yolun acik olsun kap gel bebeginiCanım Kasım aralık aşılama topiğini sen açsana. Ben benimkini Ekim ayı itibari ile sonlandıracağımsen devralmış olursun hem. Aşılama inan çok kolay. Ben sana her detayını anlatırım. İnsan bilmediğinden korkuyor. Ben de tüp bebeğe çok zor karar verdim. Senin ne kadar oldu kuzum? Yaşın kaç
Yok bebişim ya seni dinlemeyip sipariş vermediğime o kadar pişmanım kiiiElinde freely var mı ?varsa yarın onu mu yapsam
Gün içinde yapmıyorum ya ben tutuyorum kendimi full ilk çiş şeklinde gideceğim bu ayHa ben baktım bebeğim öyle de görüyorum ama inandıramıyorum kendimii, inandırmak da istemiyorum aslında, test güvenilir olmayıncaa
Kız bende açılışı yaptım ya mümkün değil duramam, sabah yine yapcam bakalım sende yap beraber yapalım her gün 3 5 tane
Ay bende bebişimEvet kuzum özledim vallaiyiyim ağrım oluyo bu ara çok belim çok ağrıyo kasık ağrısı çok değil ama, sen nasılsın aşkımm
Ay çok sağol kuzum. Bu konuda çok yeni olduğum için her tecrübe şuan bana çok kıymetli geliyor. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Amin amin kuzumCanım hic korkma inanki hersey okdar basit ve kolay ilerliyrki benim ilk bebegim tup bebek zor gibi gorunuyr evet yipraniyrsun ama inanki hani o bekleyis o yumileri icine attiklarinda ole guzel duygular hissediyrsun ki bak belki bu sureclerde en buyuk destekcin kendin olacaksin ve doktorun olcak olcagina inan ve olsun belki aklina gelir transfer surecinde cok hareket etme cokta kasma ilk bir kacgun yat uzan ayagina yastik koy ve kabak cekirdegi ye arada transeferden snra hemen cis yapma bekle zaten seni bekletrler ozaman smdiden bunlari soleyyim de yardimci olur belki sana bu surecte yolun acik olsun kap gel bebegini
Ay en güzeli bebeğim ben dayanamayıp yapıyorum çiş tutmak falan da yokGün içinde yapmıyorum ya ben tutuyorum kendimi full ilk çiş şeklinde gideceğim bu ay
Herzaman canim aklimda kalan bilgilerimle yardimci olmaya calisirim ozeldende yazabilirsin sormak istedigin ne varsa doktoruna guven birde smdi dogal tuo bebek cikmis onlarida arastr sadece gonal f ignesi vurulmayacaksin naturel tup bebek diyrlar belki benmde olmazsa bende o surece gecebilirim sprm skntimiz var cnku hayrlisi allhtan belki mucizeler bizimle olsunAy çok sağol kuzum. Bu konuda çok yeni olduğum için her tecrübe şuan bana çok kıymetli geliyor. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Amin amin kuzum
Her zaman yanındayız canısı hayırlı haberlerle gel İnşallahB bernaadMerveeee57 Pkolu_anneadayi @tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 @simurgggg @Sipser @golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Evet azıcık tuzlu ama iyi o da. Yaa işte sen misin beni dinlemeyen uğraş dur şimdiYok bebişim ya seni dinlemeyip sipariş vermediğime o kadar pişmanım kiiiadet olursam önümüzdeki ay sözünden çıkmıcam
Eczanede de sadece bebetime var
Yarın sabah biraz daha belirgin bi çizgi görürsem eşime predictor erken gebelik aldırırım o da iyi herhalde
Ayyy inşallah kuzucum inşallahAy bende bebişimbenimde sağ kasıkta var bele doğru havalar birden soğudu ondan herhalde diyorum yoramiyorum bebise falan geçen aydan dilim yandı. Ama inşallah bu ay sağdan pirtmistir benim yumuş solda kistim var
Ay senin ağzın bal yesin e miAy en güzeli bebeğim ben dayanamayıp yapıyorum çiş tutmak falan da yok
Şimdilik sabahları 1 kere güzel senin için, ilerleyen günlerde sayısı artar belkikoyulaşma takip ederiz falan
Etiket yapınca o kadar sevindim ki Edacim, test var sandim
Allahım sağlıklı sıhhatli kolayca sanada bir evlat nasip etsinn canım benimmmŞu son 1 sene artık yordu beni testler ayrı yordu insanlar ayrı yordu artık kendimi sıkmaktan heryerim ağrıyor, hep direndim ama bugün sondu ağlamaktan içim çıktı, rahatladım da yüküm hafifledi eşim işin ciddiyetini anladı bu kadar yıpramdığını nasıl görmemişim dedi istersen tüp bebek istersen aşılama yapalım dedi ben ilk aşılamayı tercih ettim tüp bebek daha zorlu bir süreçmiş çünkü rabbim gerçekten aratmasın çok zormuş ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordumsizde bu yola girmeden mucizesini göstersin rabbim kendimden daha çok sizler için dua ediyorum ilk önce size en son kendime ediyorum
Ben gördümm ben gördüm ay çok heyecanlıııgörünmüyor normalde ama atıyım bir tane de efektli atıyım bak
Evet ben de tahmin ettim. Kesin kızlar beni hamiş sanacak dedimEtiket yapınca o kadar sevindim ki Edacim, test var sandimAma olsun aldığın karara da çok sevindim. Kararsız olmaktan iyidir. Hem tüp bebekse çözüm, bence hiç bekleme. Bahsettigin doktorun sürekli paylaşımlarina bakıyorum biraz sert ama işini iyi yapan birine benziyor ikiz konusunda sana bişey diyemem
Kazasız belasız sürece gir insallah herşey gönlünce olsun. Burdan gebelik haberini de alırız inşallah canım benim
Cidden yaa ama akıllandım bir dahakine dinlerimEvet azıcık tuzlu ama iyi o da. Yaa işte sen misin beni dinlemeyen uğraş dur şimdiama inşallah vardır yaaa peşine de biz geliriz sacibelinde ile
YaaaBen gördümm ben gördüm ay çok heyecanlııı
İnşallah o etiketin de zamanı gelecekEvet ben de tahmin ettim. Kesin kızlar beni hamiş sanacak dediminşallah o günler de gelecek kuzum. İnşaşah birlikte güzel haberlerimizi alırız kuzum. Sen bir daha aşılama yaptırmadın değil mi? Beklemede miisn canım?
Ay boşa giden freely testlerime üzüldüm bende eşim artımed almış bugün bi de o kadar alma dedim.. onun sahtesini nasıl anlıyorduk kuzum biliyormusunYaaaAma test bebetime olduğundan pek güven vermiyor canımm bekleyip göreceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?