💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çıban mı ne diyorlar ya aynı öyle bişey canım eşimi gönderdim simdi kara merhem diye bişey varmış ondan aldırıcam

ben olsam bi daha sıkardım D
ama siz öyle yapmayın, daha önce kocaman bir kıl dönmesi yaşamıştım, bacoderm kremle geçti. :)
Ay bildiğin komple şiş sol dudak ahsjaka eşim kara merhem diye bişey varmış ondan almaya gitti bakalım

Akşam idrarı ama bende iğne etkisi çabuk geçicek sanırım 16sında vurmuştum

Eklentiler

• IMG_8816.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlarr naptınızz, nasılsınız?
Öğleden sonra pek giremedim, kendimi aşırı yorgun hissediyorum vücudumun heryeri ağrıyor özelliklede belim
Ve akşamda dayanamadım test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı bu sefer

Ay çok sağol kuzum. Bu konuda çok yeni olduğum için her tecrübe şuan bana çok kıymetli geliyor. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Amin amin kuzum
Canım kararın hayırlı olsun, allah yolunu açık etsin
İnşallah tek seferde yorulmadan sağlıkla kavuşursun ikizlerine

Merhaba kizlar prolaktine ne zaman baktirilmali biliyomusunuz bunun bi zamani mi var benim regle üç gün kaldi prolaktin değerim 35 çikti

Çişini tuttun mu birkaç saat sıvı alımını kestin mi bebeğim onlarla alakalı olabilir sabah tekrarla en iyisi ilk idrarla

İnşallah bebeğimm yanıltmıyordur umarım sen naptınn test yaptın mı yoksa yarın mı yapacaksın
İnşallah kuzum daha net çizgiyle pozitif göreceksin
Bende aşırı yorgunluk var heryerim ağrıyor ve belim çok aşırı ağrıyor. Yatıyorum öyle
Akşamda test yaptım gölge bile çıkmadı

İnşallah kuzum daha net çizgiyle pozitif göreceksin
Bende aşırı yorgunluk var heryerim ağrıyor ve belim çok aşırı ağrıyor. Yatıyorum öyle
Akşamda test yaptım gölge bile çıkmadı
İnşallah hepimiz görelim kuzucumm
Bebiştendir o bebiştenn Senden çok umutluyum benn inanıyorum pozitif göreceğiz

Çişini tuttun mu birkaç saat sıvı alımını kestin mi bebeğim onlarla alakalı olabilir sabah tekrarla en iyisi ilk idrarla
Aslında afedersin idrarımın rengi koyuydu kuzum seyrek değildi ama bilemiyorum belkide sabahki yaptığımm test yanılttı
Yarın sabah göreceğizz
Bu arada bebeğim ben 8 ekimde pik görmüştüm o gün testim bitmişti ve test olmadan kafamdan 9 ekimde çatlamıştır diye o günü 1.gün saydım ama acaba bugün 10.günüm değil mi diye düşünmeye başladım 9. Günüm mü oluyor acaba

Canım hayırlı olsun aldığın karar. İnan çok sevindim ve umutlandım. Etrafımda tüp bebekle bebeklerine kavuşan çok insan var inşallah sende onlardan biri olacaksın. Dualarım seninle en kısa zamanda güzel haberini almak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…