- 15 Mayıs 2022
- 3.617
- 2.968
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.621
Çıban mı ne diyorlar ya aynı öyle bişey canım eşimi gönderdim simdi kara merhem diye bişey varmış ondan aldırıcamAyyy o bende oldu nohut kadar olan da apseacısını çok iyi bilirim bir gece acıdan ağlamıştım canım gitmişti, sabahına acile gittim ebe eliyle biraz oynadı bi şey yapamayız buna dedi gönderdi 1 saat kadar sonra kendi kendine patladı 3 4 gün iltihap aktı ama rahatlamıştım patlayınca geçen ay da hsg çekilirken doktor aldı ordaki et beni gibi olan şeyi 3 dikiş attı da kurtuldum
Yaaa kuzumm gördümm inşallah vardıırrgörünmüyor normalde ama atıyım bir tane de efektli atıyım bak
Ay bildiğin komple şiş sol dudak ahsjakaben olsam bi daha sıkardımD
ama siz öyle yapmayın, daha önce kocaman bir kıl dönmesi yaşamıştım, bacoderm kremle geçti. :)
Canım kararın hayırlı olsun, allah yolunu açık etsinAy çok sağol kuzum. Bu konuda çok yeni olduğum için her tecrübe şuan bana çok kıymetli geliyor. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Amin amin kuzum
Ah bu erkeklerAy boşa giden freely testlerime üzüldüm bende eşim artımed almış bugün bi de o kadar alma dedim.. onun sahtesini nasıl anlıyorduk kuzum biliyormusun
İnşallah bebeğimm yanıltmıyordur umarımYaaa kuzumm gördümm inşallah vardıırr
Çişini tuttun mu birkaç saat sıvı alımını kestin mi bebeğim onlarla alakalı olabilir sabah tekrarla en iyisi ilk idrarlaKızlarr naptınızz, nasılsınız?
Öğleden sonra pek giremedim, kendimi aşırı yorgun hissediyorum vücudumun heryeri ağrıyor özelliklede belim
Ve akşamda dayanamadım test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı bu sefer
T1 T2 yazan orijinal olanı canım düz çıkan sahte oluyorAy boşa giden freely testlerime üzüldüm bende eşim artımed almış bugün bi de o kadar alma dedim.. onun sahtesini nasıl anlıyorduk kuzum biliyormusun
İnşallah kuzum daha net çizgiyle pozitif göreceksinİnşallah bebeğimm yanıltmıyordur umarımsen naptınn test yaptın mı yoksa yarın mı yapacaksın
İnşallah hepimiz görelim kuzucummİnşallah kuzum daha net çizgiyle pozitif göreceksin
Bende aşırı yorgunluk var heryerim ağrıyor ve belim çok aşırı ağrıyor. Yatıyorum öyle
Akşamda test yaptım gölge bile çıkmadı
Aslında afedersin idrarımın rengi koyuydu kuzum seyrek değildi ama bilemiyorum belkide sabahki yaptığımm test yanılttıÇişini tuttun mu birkaç saat sıvı alımını kestin mi bebeğim onlarla alakalı olabilir sabah tekrarla en iyisi ilk idrarla
Kesinlikle çok iyilaboquick asla kuruma çizgisi ypmiyor o yuzden
Açıp bakmadım hiç yaa açmayayım paketi şimdi dimiT1 T2 yazan orijinal olanı canım düz çıkan sahte oluyor
Canım hayırlı olsun aldığın karar. İnan çok sevindim ve umutlandım. Etrafımda tüp bebekle bebeklerine kavuşan çok insan var inşallah sende onlardan biri olacaksın. Dualarım seninleB bernaad @Merveeee57 @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy @Merve3553Zumruduanka96 @simurgggg @Sipser @golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Paketin dışından bakabilirsin canım örnek attım sanaAçıp bakmadım hiç yaa açmayayım paketi şimdi dimi
Kocamı tebrik ediyorum sahte testt almışPaketin dışından bakabilirsin canım örnek attım sana
Kuzum sen neden testlerle uğraşıyorsun ki hala kanla takip etsene daha sağlıklıKocamı tebrik ediyorum sahte testt almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?