💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kararın için sevindimm kuzum senin adına rabbim yardımcın olsunama gitmek mi hemde bizi bırakıpppp özelliklede beniii asla gidemezsin

Allah razı olsun kuzum bi umut oldu bana da Rabbim nasip etsin inşallah
Kararın için sevindimm kuzum senin adına rabbim yardımcın olsunama gitmek mi hemde bizi bırakıpppp özelliklede beniii asla gidemezsin
Yok kız şaka etttim seni bırakıp nereye giderşm ben. Anca birlikte anneler grubuna gideriz çok sağol kuşum

Çıban mı ne diyorlar ya aynı öyle bişey canım eşimi gönderdim simdi kara merhem diye bişey varmış ondan aldırıcam
İnşallah sana şifa olur canım beni bir gece gerçektennim inim inletti bütün gece acısından ağlamıştım ancak patlayınca rahatladım

İnşallah sana şifa olur canım beni bir gece gerçektennim inim inletti bütün gece acısından ağlamıştım ancak patlayınca rahatladım
Korktum ya komple sol dış dudak şiş resmen bide üstünde sivilce gibi iltihaplı o şişlik. Seninde öylemiydi

Kızlar ben bu gece daha girmem foruma begmss vardı hatırlarsınız gebeliği ile ilgili sorun çıktı gerçekten aşırı üzüldüm ve etkilendim. Yarın test yapacagim, yapacak olan beni de etiketlesin e mi? Hepinizi öpüyorum

Ay bildiğin komple şiş sol dudak ahsjaka eşim kara merhem diye bişey varmış ondan almaya gitti bakalım
Ay dikkat edin öyle her şeyi sürmeyin florayı bozup mantar falan olmayasınızbacodermi bana Dr travazol ile beraber karıştırıp sür demişti

Maalesef öyle olmuş Allah tez zamanda annelik duygusunu misli sevinçlerle yaşatır inşallah begmsss kuşuma

Teste devam ediyorum hala pik göremedim bende kızlar

Eklentiler

• C4CE132A-6AE6-405A-B68C-C09C3E0995E2.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 49
Hadi hayırlısı İnşAllah Bugün bir video gördüm tüp bebekte iki transfer yapılmış ama üç bebek olmuş mucize resmen

merhaba hanımlarrrr Regle 2 gün var. Tüm belirtileri de yaşıyorum neredeyse ama iki gün önce verdiğim HCG değerim ve bugün verdiğim HCG yine 0.1 çıktı. Yükselir mi yoksa umudu kesmelimiyim iki gün 2 ay gibi geliyor bana şu an

Bacılar ben de trendyoldan ovülasyon testleri sipariş ettim bugün adetimin son günü acaba bu testlere ne zaman başlamalıyım birde soğan kürü yumurtlamayı etkiler mi onu yapıyım mı sizce birde eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var onun için bir öneriniz var mı bu ay çok ümitliyim içimde bir kıpırtı var bana bi destek olsanız anlatsanız

Bence adet gecikmesinden sonra testi tekrarlamakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…