- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.641
Kararın için sevindimm kuzum senin adına rabbim yardımcın olsun@bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 @simurgggg B Bipathem @golden-snitch @fnd_50 melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Cuma gidicem kuzum tekrardan bekliyorumKuzum sen neden testlerle uğraşıyorsun ki hala kanla takip etsene daha sağlıklıartık iyicene koyulaşma olmuştur hiç paranı harcama bunlara
Hiç gerek yok testlere 2 günde bir kan versen YeterCuma gidicem kuzum tekrardan bekliyorumtesttede baksam mı ki dedim koyulaşmaya ondan
Allah razı olsun kuzumCanım hayırlı olsun aldığın karar. İnan çok sevindim ve umutlandım. Etrafımda tüp bebekle bebeklerine kavuşan çok insan var inşallah sende onlardan biri olacaksın. Dualarım seninleen kısa zamanda güzel haberini almak dileğiyle
Yok kız şaka etttimKararın için sevindimm kuzum senin adına rabbim yardımcın olsunama gitmek mi hemde bizi bırakıpppp özelliklede beniii asla gidemezsin
Bi daha gerek kalmicak ki inşallahCidden yaa ama akıllandım bir dahakine dinlerim
İnşallah bebeğimm amiiinnnn
İnşallah sana şifa olur canım beni bir gece gerçektennim inim inletti bütün gece acısından ağlamıştım ancak patlayınca rahatladımÇıban mı ne diyorlar ya aynı öyle bişey canım eşimi gönderdim simdi kara merhem diye bişey varmış ondan aldırıcam
Korktum ya komple sol dış dudak şiş resmen bide üstünde sivilce gibi iltihaplı o şişlik. Seninde öylemiydiİnşallah sana şifa olur canım beni bir gece gerçektennim inim inletti bütün gece acısından ağlamıştım ancak patlayınca rahatladım
Kocana hiç kızma valla satana kızmak lazım çok sinirleniyorum böyle şeylere yaKocamı tebrik ediyorum sahte testt almış
Ay dikkat edin öyle her şeyi sürmeyin florayı bozup mantar falan olmayasınızAy bildiğin komple şiş sol dudak ahsjakaeşim kara merhem diye bişey varmış ondan almaya gitti bakalım
Maalesef öyle olmuş Allah tez zamanda annelik duygusunu misli sevinçlerle yaşatır inşallahKızlar ben bu gece daha girmem foruma begmss vardı hatırlarsınız gebeliği ile ilgili sorun çıktı gerçekten aşırı üzüldüm ve etkilendim.Yarın test yapacagim, yapacak olan beni de etiketlesin e mi? Hepinizi öpüyorum
Ama canım benim içte değil ki dış tarafda bacağa doğruAy dikkat edin öyle her şeyi sürmeyin florayı bozup mantar falan olmayasınızbacodermi bana Dr travazol ile beraber karıştırıp sür demişti
İyi bari sevindim, çabucak geçsinAma canım benim içte değil ki dış tarafda bacağa doğru
İnşallah ya korkarım böyle şeylerden zaten hastalık hastası insanım hep beni bulurİyi bari sevindim, çabucak geçsin
Hadi hayırlısı İnşAllah@bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 @simurgggg B Bipathem @golden-snitch @fnd_50 melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Çok üzüldüm gerçekten, ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah bir an önce toparlanır arkadaşımızMaalesef öyle olmuş Allah tez zamanda annelik duygusunu misli sevinçlerle yaşatır inşallahbegmsss kuşuma
Bence adet gecikmesinden sonra testi tekrarlamakta fayda varmerhaba hanımlarrrr Regle 2 gün var. Tüm belirtileri de yaşıyorum neredeyse ama iki gün önce verdiğim HCG değerim ve bugün verdiğim HCG yine 0.1 çıktı. Yükselir mi yoksa umudu kesmelimiyimiki gün 2 ay gibi geliyor bana şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?