- 15 Ekim 2023
- 60
- 34
- 8
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.661
Dayanamıyorum ki resmen. Günüm geçmiyorBence adet gecikmesinden sonra testi tekrarlamakta fayda var
Umarım pozitiftirEn kötüsü beklemek gerçekteneğer bu ay olumsuz olursa (inşallah hayırlısıyla pozitif olsun) çoklu test alıp evde bırakmak çok iyi gerçekten yoksa uykusuz geceler hep
Merhaba adetin 2. 3. Ve 4. Günü bakılıyor bnmde 34 TüMerhaba kizlar prolaktine ne zaman baktirilmali biliyomusunuz bunun bi zamani mi var benim regle üç gün kaldi prolaktin değerim 35 çikti
İnşallah kuzuummHiç gerek yok testlere 2 günde bir kan versen Yeterdüzenli artışı gördükten sonra Zaten kanı bırakır 6.haftan da kalp atışı için gidersin
Haklısın kuzum ama artımed alma diye tembihlemiştimmKocana hiç kızma valla satana kızmak lazım çok sinirleniyorum böyle şeylere ya
yaa nolmuşKızlar ben bu gece daha girmem foruma begmss vardı hatırlarsınız gebeliği ile ilgili sorun çıktı gerçekten aşırı üzüldüm ve etkilendim.Yarın test yapacagim, yapacak olan beni de etiketlesin e mi? Hepinizi öpüyorum
Evet canım ama benim bi anda olmadı birkaçhafta içinde yavaş yavaş şişti ben de ihmal ettim okulum vardı en son patlayacağı zaman dayanılmaz bi acıyla saatlerce kıvrandım ilteKorktum ya komple sol dış dudak şiş resmen bide üstünde sivilce gibi iltihaplı o şişlik. Seninde öylemiydi
Canım ilk kez yapıyosan gelir gelmez başla bence sabah 10 akşam 10 arası yap, ilk idrarla yapma, bir de yapmadan önce 2 saat su alma tuvalete çıkma. Soğan kürü bu ay ben de yaptım ama biraz araştırdım yumurtlamayı görünce bıraktım sen de bırak benceBacılar ben de trendyoldan ovülasyon testleri sipariş ettim bugün adetimin son günü acaba bu testlere ne zaman başlamalıyım birde soğan kürü yumurtlamayı etkiler mi onu yapıyım mı sizcebirde eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var onun için bir öneriniz var mı bu ay çok ümitliyim içimde bir kıpırtı var bana bi destek olsanız anlatsanız
Hadi iyi yolculuklar bebişimmgünaydın kızçelerimbiraz sonra İstanbul’a doğru çekiliyorum ordan ver elini Danimarka hepinizi öpüyorum
Yine senin az kalmışCanım benim pik 11 ekimdi daha var ya bekliyorum işte
Kuzum bi daha kaan mı versen ? Bakalım artış ne durumdaGünaydın kıslar artımedin sahte gebelik kaset testi baya soluk çıkarttı pozitifisahte olduğunu bildiğim halde tedirgin oldum erken gebelikte yaptım çizgim yerinde şükür aşırı mide bulantım oluyor uyandıktan sonraları polo şeker yakın arkadaşım oldu bu sıralar
Yarına çağırdılar kuzumKuzum bi daha kaan mı versen ? Bakalım artış ne durumda
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhYarına çağırdılar kuzumgidicem inşallah
İnşallah kuzummm duaya devamHadi hayırlı haberlerle gel inşallahh
Yaa aynı benim gibi seninki de muallaktaAslında afedersin idrarımın rengi koyuydu kuzum seyrek değildi ama bilemiyorum belkide sabahki yaptığımm test yanılttı
Yarın sabah göreceğizz
Bu arada bebeğim ben 8 ekimde pik görmüştüm o gün testim bitmişti ve test olmadan kafamdan 9 ekimde çatlamıştır diye o günü 1.gün saydım ama acaba bugün 10.günüm değil mi diye düşünmeye başladım 9. Günüm mü oluyor acaba
Gel bereber gidelimKızlarım ben negatifim dünkü testle heveslenmemişim iyi ki, bunda hiç çizgi falan çıkmadıBugün 10.gün diye düşünüyorum
Kasıma doğru ilerliyorum sanırım
Merveeee57 sacibelinde S simurgggg benaroz Zumruduanka96 edahandro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?