💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

En kötüsü beklemek gerçekten eğer bu ay olumsuz olursa (inşallah hayırlısıyla pozitif olsun) çoklu test alıp evde bırakmak çok iyi gerçekten yoksa uykusuz geceler hep

Hiç gerek yok testlere 2 günde bir kan versen Yeter düzenli artışı gördükten sonra Zaten kanı bırakır 6.haftan da kalp atışı için gidersin
İnşallah kuzuumm dış gebelik vs muhabbeti beni baya gerdi umarım değildir sağlıklıdır dua et olur mu

Kocana hiç kızma valla satana kızmak lazım çok sinirleniyorum böyle şeylere ya
Haklısın kuzum ama artımed alma diye tembihlemiştimm
yaa nolmuş şuan bende üzüldüm rabbim sabır versin

Korktum ya komple sol dış dudak şiş resmen bide üstünde sivilce gibi iltihaplı o şişlik. Seninde öylemiydi
Evet canım ama benim bi anda olmadı birkaçhafta içinde yavaş yavaş şişti ben de ihmal ettim okulum vardı en son patlayacağı zaman dayanılmaz bi acıyla saatlerce kıvrandım ilte

Canım ilk kez yapıyosan gelir gelmez başla bence sabah 10 akşam 10 arası yap, ilk idrarla yapma, bir de yapmadan önce 2 saat su alma tuvalete çıkma. Soğan kürü bu ay ben de yaptım ama biraz araştırdım yumurtlamayı görünce bıraktım sen de bırak bence eşinle ilgili çok bi bilgim yok açıkçası ama prenacare him&her kullanıp morfoloji arttıranlar olmuş, bir de çörekotu bal tarçının da her ikinize de faydası olur sanırım. Bir de ikiniz de havuç tüketin bol bol

Günaydın kıslar artımedin sahte gebelik kaset testi baya soluk çıkarttı pozitifi sahte olduğunu bildiğim halde tedirgin oldum erken gebelikte yaptım çizgim yerinde şükür aşırı mide bulantım oluyor uyandıktan sonraları polo şeker yakın arkadaşım oldu bu sıralar

Kuzum bi daha kaan mı versen ? Bakalım artış ne durumda

Yaa aynı benim gibi seninki de muallakta
10 Ekimden say garanti olsun bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…