- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.681
Gidelim kızz belki kasımda yakalarız bebişii, moral bozmak yokGel bereber gidelimsabah benim de kahverengi akıntım oldu adet oldum galiba artık
Ben artık bu ay randevu aldim bebeğim doktora gideceğim. 14 ay oldu korunmayı bırakalı. Eşimde sperm sorunu var. Bi yerden başlamak lazım demek kiGidelim kızz belki kasımda yakalarız bebişii, moral bozmak yok
Betan sıfırlanmadan gelmez canım bir defa daha baktırsana kuzum betanaKızlar ya 2 gün önce betam 45 e düşmüştü ya ne zaman adet olurum acaba ya bugun gelır dedım ama ateş düşmedi.
melisaa93 melegim can fnd_50
Eki Görüntüle 3320299
Hayırlısı olsun inşallah canım çok iyi yapmışın, bu kararınız size uğur getirsin inşallahBen artık bu ay randevu aldim bebeğim doktora gideceğim. 14 ay oldu korunmayı bırakalı. Eşimde sperm sorunu var. Bi yerden başlamak lazım demek kikendi olsun diye bekledim ama destek gerekicek belli ki
Bende artık öyle yapmayı düşünüyorum,beklemek istemiyorum yerimde sayıyormuş gibi geliyor.Sizin planınız nedir?Ben artık bu ay randevu aldim bebeğim doktora gideceğim. 14 ay oldu korunmayı bırakalı. Eşimde sperm sorunu var. Bi yerden başlamak lazım demek kikendi olsun diye bekledim ama destek gerekicek belli ki
İşte yarın randevu aldım hormon baktircam tekrar bakalım değerlere diye. Eşim için cumartesi aldım randevu. Sperm testi isteyecek muhtemelen. Ondan sonra doktora kalıyor galiba nasıl bir yol izlenecek diye. Bana kalsa en kestirme yolu seçerim ama. Doktorun ne dedigi de önemli sanırım. Herkese her yöntemi yapmıyorlar. Açıkçası yöntemler hakkında da çok bilgim yok. Sen ne düşünüyorsun peki.Bende artık öyle yapmayı düşünüyorum,beklemek istemiyorum yerimde sayıyormuş gibi geliyor.Sizin planınız nedir?
Kız 10. Gün negatifinden ne olurrr hemen ümidini kesmişsinKızlarım ben negatifim dünkü testle heveslenmemişim iyi ki, bunda hiç çizgi falan çıkmadıBugün 10.gün diye düşünüyorum
Kasıma doğru ilerliyorum sanırım
Merveeee57 sacibelinde @simurgggg @benaroz Zumruduanka96 @edahandro
Canım ben de mayısta evlendim ilk heyecan oluyor hemen denemeye başladık. İlk aylar üzüldüm ben de bu 5. Ayım ve stres engelliyorKızlar sabah 5 te karnım ağrıdığı için uyandım tuvalete gittim ilk idrarırımı bardağa yapıyorum test için baktım çok koyu sonra klozete baktım kahverengi lekeler malesef aşırı üzüldüm ilk kez bu ay denedik heveslendim genelde çevremde ilk aydan oluyor öyle sandım herhalde çok üzüldüm umarım siz bu ay olmasada bir sonraki aylarda hiç üzülmezsiniz
Günaydınlar. Bende bugün test alacağım. Hangi markayı önerirsiniz ?Günaydın kıslar artımedin sahte gebelik kaset testi baya soluk çıkarttı pozitifisahte olduğunu bildiğim halde tedirgin oldum erken gebelikte yaptım çizgim yerinde şükür aşırı mide bulantım oluyor uyandıktan sonraları polo şeker yakın arkadaşım oldu bu sıralar
Erken gebelik prodoctor kuzum kaset test artımed harici birşey al varsa freely olabilirGünaydınlar. Bende bugün test alacağım. Hangi markayı önerirsiniz ?
Bata 2 gün var. Çok kötü grip oldum. Kendimden şüphelendiğim için ilaçta kullanmak istemiyorum. Beta verdim iki gün arka arkaya ikisinde de 0.01 çıktı yükselir mi emin değilim. Mualllakta kaldım böyleErken gebelik prodoctor kuzum kaset test artımed harici birşey al varsa freely olabilir
Sıfırlanmıstır 2 güne diye düşünüyordum ama gelen giden yok henüz yarıntekrar baktırayım ınsallah gelir o zamana kadarBetan sıfırlanmadan gelmez canım bir defa daha baktırsana kuzum betana
Cok teşekkür ederim canımMerhaba adetin 2. 3. Ve 4. Günü bakılıyor bnmde 34 Tü
Canımcım 9. gün öğrenen de çok var ya ondan şey ettim olsa çıkardı diyeKız 10. Gün negatifinden ne olurrr hemen ümidini kesmişsinsaçmalamaaaa daha dur bismillahh
Yok kuzum onlar çok nadir hele sen bi bekleCanımcım 9. gün öğrenen de çok var ya ondan şey ettim olsa çıkardı diye
Az kaldı da siliiiikkk hayalet çizgi bile görmedim hiçYine senin az kalmış
Ah kuzum benim de negatif çıktı inanır mısın c bile tam renginde değil bu defa ay sinirlerim bozulduKızlarım ben negatifim dünkü testle heveslenmemişim iyi ki, bunda hiç çizgi falan çıkmadıBugün 10.gün diye düşünüyorum
Kasıma doğru ilerliyorum sanırım
Merveeee57 sacibelinde @simurgggg @benaroz Zumruduanka96 @edahandro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?