💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Gidelim kızz belki kasımda yakalarız bebişii, moral bozmak yok
Ben artık bu ay randevu aldim bebeğim doktora gideceğim. 14 ay oldu korunmayı bırakalı. Eşimde sperm sorunu var. Bi yerden başlamak lazım demek ki kendi olsun diye bekledim ama destek gerekicek belli ki

Kızlar sabah 5 te karnım ağrıdığı için uyandım tuvalete gittim ilk idrarırımı bardağa yapıyorum test için baktım çok koyu sonra klozete baktım kahverengi lekeler malesef aşırı üzüldüm ilk kez bu ay denedik heveslendim genelde çevremde ilk aydan oluyor öyle sandım herhalde çok üzüldüm umarım siz bu ay olmasada bir sonraki aylarda hiç üzülmezsiniz

Ben artık bu ay randevu aldim bebeğim doktora gideceğim. 14 ay oldu korunmayı bırakalı. Eşimde sperm sorunu var. Bi yerden başlamak lazım demek ki kendi olsun diye bekledim ama destek gerekicek belli ki
Hayırlısı olsun inşallah canım çok iyi yapmışın, bu kararınız size uğur getirsin inşallah

Bende artık öyle yapmayı düşünüyorum,beklemek istemiyorum yerimde sayıyormuş gibi geliyor.Sizin planınız nedir?

Bende artık öyle yapmayı düşünüyorum,beklemek istemiyorum yerimde sayıyormuş gibi geliyor.Sizin planınız nedir?
İşte yarın randevu aldım hormon baktircam tekrar bakalım değerlere diye. Eşim için cumartesi aldım randevu. Sperm testi isteyecek muhtemelen. Ondan sonra doktora kalıyor galiba nasıl bir yol izlenecek diye. Bana kalsa en kestirme yolu seçerim ama. Doktorun ne dedigi de önemli sanırım. Herkese her yöntemi yapmıyorlar. Açıkçası yöntemler hakkında da çok bilgim yok. Sen ne düşünüyorsun peki.

Canım ben de mayısta evlendim ilk heyecan oluyor hemen denemeye başladık. İlk aylar üzüldüm ben de bu 5. Ayım ve stres engelliyor zamanı gelince oluyor zaten böyle düşün bebek odaklı ilişki olmasın ben takip bile etmiyorum bu ay daha rahatım ve daha ilk ay senin

Günaydınlar. Bende bugün test alacağım. Hangi markayı önerirsiniz ?

Eklentiler

• IMG_20231019_093743.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20231019_093841.webp
    26 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…