💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ah kuzum benim de negatif çıktı inanır mısın c bile tam renginde değil bu defa ay sinirlerim bozuldu neyse daha bata var bebişim regl olursak düşünürüz
Senin de daha çok erken zaten bebeğim pozitife dönecek inşallahh
Bu ara zaten ya bizde ya testlerde bi musibetlik var

Senin de daha çok erken zaten bebeğim pozitife dönecek inşallahh
Bu ara zaten ya bizde ya testlerde bi musibetlik var
C çizgisini gördün di mi? Taaa nerde gosteriyor ben bundan sonra full freely gideceğim ya hem fiyatı uygun hem daha güzel. Bu days comport beğenmedim. Freely nin strip olanı da güzel ama bu ay almadım önümüzdeki aya inşallah ihtiyacımiz kalmaz

Ya bebişim erken öğrenenleri gördükçe gaza geliyorum sanırım
Bu benimde herkese vereceğim cevap ama kendime anlatamıyorum
Oyle iyi biliyorum ki bu duyguyu ama biliyor musun yoksa bile asama asama kabullenmis oluyorsun. Ben onu tercih ederim yine de test yapmaktan vazgecme. Ilk ciktigi ani kacirmamak da guzel oluyor. Bu arada benim bir defasinda 10
Gun sabahinda negatifti ogleden sonrasinda cikmisti

Ah kuzum benim de negatif çıktı inanır mısın c bile tam renginde değil bu defa ay sinirlerim bozuldu neyse daha bata var bebişim regl olursak düşünürüz
Canlarım bu şekilde stres olacaksanız yapmayın test az daha bekleyin benle birlikte yapınn daha çok erken yani şu an çıkmaması olmadığı anlamına gelmiyor siz de biliyorsunuz ki kiminde 8. Gün çıkar kiminde 15. Gün siz daha en başındasınız sakinn

Valla içimi okudun kuzum ben pazartesi saliya kadar daha test falan yapmayacagim stoklarim tehlikeye girdi

Gördüm gördüm bebeğim aynen freely den şaşmamak lazım
Evet yaa inşallah gerek kalmaz bir daha

Hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz zaman zaman
Aslında evet yoksa da kabullenip yoluna bakmak en güzeli
Ama aklımı çeliyorsun şuan, ben regle kadar yapmama kararı vermiştim çok değil daha birkaç saat önce
Belki cumartesi günü başka bi eczaneye gidip farklı test varsa alırım

Ohoooo ya sen hala sipariş vermedin miii
Bu ay artık geçti önümüzdeki ay bakarız diye düşünüyordum ama bugün yine dün sipariş vermediğime pişman oldum
Cumartesi günü annemlere gitcem ordaki eczaneden alırım artık canım inşallah düzgün bir marka bulurum da

Merhaba hanımlar, bugün benim çatlamamın 11. Günü dün akşamdan beri adet sancılarım ağrılarım başladı, benim bat a daha 6 gün var ama erken çatlatma yaptığımdan erken olabilir diye düşünüyorum adet ağrımın başlamasından umudumu kaybediyorum, bu arada bu benim ilk denememdi, neyse bugün test sipariş verdim yinede yarından başlayım diye, sizce adet belirtisi olup hamile kalma ihtimali olabilir mi

Bu eglenceden kendini mahrum etme bence kuşum ustelik yapmadikca umudu artiyor insanin. Ne gerek var kontrollu alismak daha iyi. Varsa da olabilecek en erken ilk selamlasmayi yaparsin bebisler

Valla içimi okudun kuzum ben pazartesi saliya kadar daha test falan yapmayacagim stoklarim tehlikeye girdi
Ahahahahah ben de sizi görünce korkumdan bi posta daha freely siparişi verdim sırf kargo ödememek için de hepsiburadaya 1 tl ye premium üye de oldum hele halimize bak ya

Bu eglenceden kendini mahrum etme bence kuşum ustelik yapmadikca umudu artiyor insanin. Ne gerek var kontrollu alismak daha iyi. Varsa da olabilecek en erken ilk selamlasmayi yaparsin bebisler
Bebis ile* hizli hizli yaziyorum. Donup okumuyorum da her defasinda klavyenin azizligine ugruyorum

Ya sen regle kadar test yapmayacağına gerçekten inandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…