💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ahahah ya kuzum bugün sipariş versen cumartesi gelir aslında

Bu eglenceden kendini mahrum etme bence kuşum ustelik yapmadikca umudu artiyor insanin. Ne gerek var kontrollu alismak daha iyi. Varsa da olabilecek en erken ilk selamlasmayi yaparsin bebisler
Yaa yicem senii
Şimdi eşime test al desem adam imdaaat dicek ona da söyleyemiyorum, bende dün gidip aldım burdaki eczaneden, sipariş versem yetişemeyip pazartesi gününe kalacak
AKşam dışarı çıkcaz yakınlarda eczane görürsem hemencik kaparım 3 5 test

Kızz sen ne zaman test yapacaksın artık pozitifse de pozitif az gözümüz gönlümüz açılssın ya
Kusum sabah yaptim aslinda. tatli bir pozitif cikti karsima ama heyecan dalgasi yaratmamak icin atmadim. Az kalmis ama sifirlanir bir iki gune negatiflesir. Cumartesi seninle birlikte bekleyise gecerim ben de yavastan saliya kadar da vakit veriyorum kendimize. Negatiflere uzulmek yok

Hiç üzülmek yok valla bu ay mod olarak yükseğim olmazsa da canımız sağolsun yaa önümüzdeki maçlara bakıcaazzz ben zaten direk klomene başlıyorum sonra doktor kontrolünde ilerleyelim biraz da

Ablamdan çok burda sizle konuşuyorum bırakın da tanıyayım aaaa
Ay bende yaaa dün görüntülü konuşuyoruz arkadan burayı takip ediyorum sen napıyosun kimle yazışıyorsun diyorlar hiiç kocam yazdı da diyorum haberleri yok buradan
Ben instada bile takılmaz oldum sürekli burdayım

Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum en kısa zamanda inşallah fazla yormadan bekletmeden bebeğin seninle olur hep aklım sende

Ay bu ben yaa başka hiçbir yerde takılmıyorum telefonu elime alır almaz direk buraya bakıyorum kim ne yapmış diye

İnşallah bebiş çizgilerini de göreceğiz kuzumm çoook umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…