- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.721
AhahahaaAhahahahah ben de sizi görünce korkumdan bi posta daha freely siparişi verdimsırf kargo ödememek için de hepsiburadaya 1 tl ye premium üye de oldum hele halimize bak ya
Ahahah ya kuzum bugün sipariş versen cumartesi gelir aslındaBu ay artık geçti önümüzdeki ay bakarız diye düşünüyordum ama bugün yine dün sipariş vermediğime pişman oldum
Cumartesi günü annemlere gitcem ordaki eczaneden alırım artık canım inşallah düzgün bir marka bulurum da
Aahahahhah o kadar haklıymışsın ki kuzum ben de artık onlara sarılıp uyuyacağımmmAhahahaaGecen ayki stratejim benim bu ama simdi cok rahatim freely lerime sarilip uyuyorum
Kızz sen ne zaman test yapacaksın artık pozitifse de pozitif az gözümüz gönlümüz açılssın ya
Yaa yicem seniiBu eglenceden kendini mahrum etme bence kuşumustelik yapmadikca umudu artiyor insanin. Ne gerek var kontrollu alismak daha iyi. Varsa da olabilecek en erken ilk selamlasmayi yaparsin bebisler
Ya sen regle kadar test yapmayacağına gerçekten inandın mı
Kusum sabah yaptim aslinda. tatli bir pozitif cikti karsimaKızz sen ne zaman test yapacaksın artık pozitifse de pozitif az gözümüz gönlümüz açılssın ya
Bebeğim yetişmiyor ya 3 günü buluyor bazen bide pazar olunca arada pzt ye kadar ohooo regl gelir zatenAhahah ya kuzum bugün sipariş versen cumartesi gelir aslında
Ablamdan çok burda sizle konuşuyorum bırakın da tanıyayım aaaaüff hemen de tanıdınız beni
Boyle de bir inanc var icinde iste hamile olduguna dairBebeğim yetişmiyor ya 3 günü buluyor bazen bide pazar olunca arada pzt ye kadar ohooo regl gelir zaten
Hiç üzülmek yok valla bu ay mod olarak yükseğim olmazsa da canımız sağolsun yaa önümüzdeki maçlara bakıcaazzzKusum sabah yaptim aslinda. tatli bir pozitif cikti karsimaama heyecan dalgasi yaratmamak icin atmadim. Az kalmis ama sifirlanir bir iki gune negatiflesir. Cumartesi seninle birlikte bekleyise gecerim ben de yavastan saliya kadar da vakit veriyorum kendimize. Negatiflere uzulmek yok
Ay bende yaaa dün görüntülü konuşuyoruz arkadan burayı takip ediyorum sen napıyosun kimle yazışıyorsun diyorlar hiiç kocam yazdı da diyorum haberleri yok buradanAblamdan çok burda sizle konuşuyorum bırakın da tanıyayım aaaa
O zaman sen bu akşam 3 5 7 15 tane falan test al bi yerdennn kuzummBebeğim yetişmiyor ya 3 günü buluyor bazen bide pazar olunca arada pzt ye kadar ohooo regl gelir zaten
Boyle de bir inanc var icinde iste hamile olduguna dair
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum en kısa zamanda inşallah fazla yormadan bekletmeden bebeğin seninle olur hep aklım sendeB bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy Merve3553 Zumruduanka96 S simurgggg @Sipser @golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 @Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Ay bu ben yaa başka hiçbir yerde takılmıyorum telefonu elime alır almaz direk buraya bakıyorum kim ne yapmış diyeAy bende yaaa dün görüntülü konuşuyoruz arkadan burayı takip ediyorum sen napıyosun kimle yazışıyorsun diyorlar hiiç kocam yazdı da diyorum haberleri yok buradan
Ben instada bile takılmaz oldum sürekli burdayım
İnşallah bebiş çizgilerini de göreceğiz kuzumm çoook umutluyumKusum sabah yaptim aslinda. tatli bir pozitif cikti karsimaama heyecan dalgasi yaratmamak icin atmadim. Az kalmis ama sifirlanir bir iki gune negatiflesir. Cumartesi seninle birlikte bekleyise gecerim ben de yavastan saliya kadar da vakit veriyorum kendimize. Negatiflere uzulmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?