💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merhaba hanımlar, İstanbul avrupa yakası önereceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?
Ben yarın gidicem yıldız eren çetin doktorun adı bana da arkadaşım tavsiye etti. Beylikdüzü nde Medicana da bi de şunları tavsiye etmişti burdan bi arkadaşımız.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-12-20-25-323_com.android.chrome.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Bence bekleme lekelenmen oluyor olabilir
Hemen mi yapayım canım testi sen 5.gün yapmıştın sanırım ondan dedim dün öğlen bitti gelmiyor hiçbişey dün öğlene doğru gelende bir avuç içi kadar yoktu kahverengi leke şeklinde geldi ve bitti canım 12 ekimde kan vermiştim çıkmamıştı sonuç değişir mi ki

Ben yarın gidicem yıldız eren çetin doktorun adı bana da arkadaşım tavsiye etti. Beylikdüzü nde Medicana da bi de şunları tavsiye etmişti burdan bi arkadaşımız.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bende bir bakayım, ben sarıyer de oturuyorum çok ters olacak ama başka doktor bulamazsam giderim,

Haklısın canım çok sağol

Hiç üzülmek yok valla bu ay mod olarak yükseğim olmazsa da canımız sağolsun yaa önümüzdeki maçlara bakıcaazzz ben zaten direk klomene başlıyorum sonra doktor kontrolünde ilerleyelim biraz da
Super bu enerjiyi cok sevdim valla ben de oyle kalirsa da kasima kalsin napalim. Canimiz sagolsun üzülmek yok

Canım regl ve gebelik belirtileri neredeyse aynı o yüzden ayırt etmek zor, inşallah hamişsindir de onun belirtileridir umutsuzluğa kapılma

bebeğim o kadar inandırmışım ki kendimi olmayacağına pozitif görsem de doğurana kadar inanamam herhalde
off sen de haklisin ama biliyor musun. Beta artti mi artmadi mi? Kese olustu mu bebek var mi? Kalp atimi var mi? Cok zorlu bir yolculuk ama olsun. Pozitifi bir gorelim de once

Super bu enerjiyi cok sevdim valla ben de oyle kalirsa da kasima kalsin napalim. Canimiz sagolsun üzülmek yok
Aynen öyle kuzum olacak inanıyorum ben tabi inşallah bu ay görürüz pozitifleri ama olmazsa daa kasımda ovülasyon testi okuruz biraz daha

Bu sefer öyle yaparım kuzucum işimi garantiye alıyım ne kadar test varsa alıyım dün eczaneden 3 tane aldım salak gibi ama bebetime olduğu için fazlasına elim gitmedi
İnşallah freely bulursun bugün ya bulursan depola hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…