- 12 Eylül 2022
- 2.814
- 5.170
- 108
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.741
Ben yarın gidicem yıldız eren çetin doktorun adı bana da arkadaşım tavsiye etti. Beylikdüzü nde Medicana da bi de şunları tavsiye etmişti burdan bi arkadaşımız.Merhaba hanımlar, İstanbul avrupa yakası önereceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?
Kk kızları olmak bunu gerektirirAy bu ben yaa başka hiçbir yerde takılmıyorum telefonu elime alır almaz direk buraya bakıyorum kim ne yapmış diye
Ben de bi tek kendim böyleyim sanıyordumKk kızları olmak bunu gerektirir
OKumadığım sayfadan başlayıp tek tek okuyorum hobim oldu
Hemen mi yapayım canım testi sen 5.gün yapmıştın sanırım ondan dedim dün öğlen bitti gelmiyor hiçbişey dün öğlene doğru gelende bir avuç içi kadar yoktu kahverengi leke şeklinde geldi ve bitti canım 12 ekimde kan vermiştim çıkmamıştı sonuç değişir mi kiBence bekleme lekelenmen oluyor olabilir
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bende bir bakayım, ben sarıyer de oturuyorum çok ters olacak ama başka doktor bulamazsam giderim,Ben yarın gidicem yıldız eren çetin doktorun adı bana da arkadaşım tavsiye etti. Beylikdüzü nde Medicana da bi de şunları tavsiye etmişti burdan bi arkadaşımız.
Yok yok yalnız değilsin kuzucum bu çılgınlık hepimizde varBen de bi tek kendim böyleyim sanıyordum
Hastaneler de bunlarMerhaba hanımlar, İstanbul avrupa yakası önereceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?
Haklısın canım çok sağolCanım ben de mayısta evlendim ilk heyecan oluyor hemen denemeye başladık. İlk aylar üzüldüm ben de bu 5. Ayım ve stres engelliyorzamanı gelince oluyor zaten böyle düşün bebek odaklı ilişki olmasın ben takip bile etmiyorum bu ay daha rahatım ve daha ilk ay senin
Super bu enerjiyi cok sevdimHiç üzülmek yok valla bu ay mod olarak yükseğim olmazsa da canımız sağolsun yaa önümüzdeki maçlara bakıcaazzzben zaten direk klomene başlıyorum sonra doktor kontrolünde ilerleyelim biraz da
Canım regl ve gebelik belirtileri neredeyse aynı o yüzden ayırt etmek zor, inşallah hamişsindir de onun belirtileridir umutsuzluğa kapılmaMerhaba hanımlar, bugün benim çatlamamın 11. Günü dün akşamdan beri adet sancılarım ağrılarım başladı, benim bat a daha 6 gün var ama erken çatlatma yaptığımdan erken olabilir diye düşünüyorum adet ağrımın başlamasından umudumu kaybediyorum, bu arada bu benim ilk denememdi, neyse bugün test sipariş verdim yinede yarından başlayım diye, sizce adet belirtisi olup hamile kalma ihtimali olabilir mi
Insallah bebegimİnşallah bebiş çizgilerini de göreceğiz kuzumm çoook umutluyum
bebeğim o kadar inandırmışım ki kendimi olmayacağına pozitif görsem de doğurana kadar inanamam herhalde
Bu sefer öyle yaparım kuzucum işimi garantiye alıyım ne kadar test varsa alıyımO zaman sen bu akşam 3 5 7 15 tane falan test al bi yerdennn kuzumm
İnşaAlllah canım, çok sağ ol, bu ay çok dua ettim olur inşaAllahCanım regl ve gebelik belirtileri neredeyse aynı o yüzden ayırt etmek zor, inşallah hamişsindir de onun belirtileridir umutsuzluğa kapılma
Selam canımm yok maalesef hayal dünyası aşamasındayız henüzSelam kizzlar yine test muhabbetleri havada uçuşuyor var mı güzel haberler
Bu kadaar da benzeyemeyiz amaKk kızları olmak bunu gerektirir
OKumadığım sayfadan başlayıp tek tek okuyorum hobim oldu
Aynen öyle kuzum olacak inanıyorum benSuper bu enerjiyi cok sevdimvalla ben de oyle kalirsa da kasima kalsin napalim. Canimiz sagolsun üzülmek yok
İnşallah freely bulursun bugün yaBu sefer öyle yaparım kuzucum işimi garantiye alıyım ne kadar test varsa alıyımdün eczaneden 3 tane aldım salak gibi ama bebetime olduğu için fazlasına elim gitmedi
Senden beklioruzzz ,Selam kizzlar yine test muhabbetleri havada uçuşuyor var mı güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?