- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.761
Aynen öyle bebeğim ya ilk hamileliğimizde hiçbir şey bilmiyormuşuz resmen yani ben bilmiyormuşum hamile kaldım tamam 9 ay sonra hoop kavuşacaz sanıyordum, öyle de oldu çok şükür ama bu sefer daha olmadan kaygılanıyorum olduğunda ya kimyasal olursa ya dış gebelik olursa ya sağlıkla ilerlemezse falan filan bir sürü şey dönüyor kafamdaoff sen de haklisin ama biliyor musun. Beta artti mi artmadi mi? Kese olustu mu bebek var mi? Kalp atimi var mi? Cok zorlu bir yolculuk ama olsun. Pozitifi bir gorelim de once
İnşallah canım benim gönlünü ferah tutİnşaAlllah canım, çok sağ ol, bu ay çok dua ettim olur inşaAllah
Bu kadaar da benzeyemeyiz ama
Hiç sanmıyorum kız şimdiye kadar hiç denk gelmedim ona ama belki laboquick bulurum ona denk geldim birkaç kereİnşallah freely bulursun bugün yabulursan depola hemen
Hayaller gerçeğe dönüşsün inşallah bu ay yaaSelam canımm yok maalesef hayal dünyası aşamasındayız henüz
Sende ne var ne yokk kaçıncı günündü bugün
Ben de sizden bekliyorum hep birlikte olsunSenden beklioruzzz ,
Ahahahah inşallah denemeyeceksin zaten ya neden bütün cümlelerin kasım üzerine aaaa bebiş var belkiideliii
Hiç sanmıyorum kız şimdiye kadar hiç denk gelmedim ona ama belki laboquick bulurum ona denk geldim birkaç kere
Ama yok bu bana ders oldu bir dahakine ovulasyon sipariş ederken gebelikte sipariş vercem
Sözde kasım da ovulasyon denemeyecektim akışına bırakacaktım
Amin kuzummHayaller gerçeğe dönüşsün inşallah bu ay yaabenim kafam karıştı ateş tablosu bana yumurtlama belirlemiş benim testte gördüğümden 3 gün sonrası anlamadım. O günleri de hiç değerlendirmedim bilmediğim için. Ama doğru olduğuna inanmıyorum catlama ağrısını çok net hissettim çünkü testin ertesi günü
Ben de sizden bekliyorum hep birlikte olsun
Oy inşallah yaaHayaller gerçeğe dönüşsün inşallah bu ay yaabenim kafam karıştı ateş tablosu bana yumurtlama belirlemiş benim testte gördüğümden 3 gün sonrası anlamadım. O günleri de hiç değerlendirmedim bilmediğim için. Ama doğru olduğuna inanmıyorum catlama ağrısını çok net hissettim çünkü testin ertesi günü
Ben de sizden bekliyorum hep birlikte olsun
Tamam bir daha kasım demicem diye diye kasıma kalcam bu gidişleAhahahah inşallah denemeyeceksin zaten ya neden bütün cümlelerin kasım üzerine aaaa bebiş var belkii
İnşallaahhhTamam bir daha kasım demicem diye diye kasıma kalcam bu gidişle
İnşallah bu ay hepimiz görelim o iki çizgiyi
Maalesef öyle olmuş Allah tez zamanda annelik duygusunu misli sevinçlerle yaşatır inşallahbegmsss kuşuma
canim B Bipathem veKızlar ben bu gece daha girmem foruma begmss vardı hatırlarsınız gebeliği ile ilgili sorun çıktı gerçekten aşırı üzüldüm ve etkilendim.Yarın test yapacagim, yapacak olan beni de etiketlesin e mi? Hepinizi öpüyorum
Amiin canımm ona da razıyız ama hepimiz görsek fena olmazİnşallaahhhay en azından birilerimiz görsğn ya
Ederim tabiki sende kötü düşünmeİnşallah kuzuummdış gebelik vs muhabbeti beni baya gerdi umarım değildir sağlıklıdır dua et olur mu
Orası öyle tabiiAmiin canımm ona da razıyız ama hepimiz görsek fena olmaz
Canımm çok üzüldüm duyunca geçmiş olsuncanim B Bipathem vesacibelinde insallah en kisa zamanda sizin guzel haberlerinizi alirim da biraz da olsa mutlu olurum dualarim sizinle :)
CAnım geç döllenme falan olabilir mi peki? Testle takip etmiş miydin yumurtlamayıBugün adet gecikmemin 3.günü ateş yükseliyorbu iki düşüş yumurtlama olabilir mi ki ya kafamda deli sorular melegim can
Evet canım 5. GündeyizAmin kuzummbizim aynı değil miydi günlerimizz ben 5 ya da 6. Gündeyim
Bakmıyorum bakmıyorum ama bir acabaya sürükledi bir anOy inşallah yaa
Bebişim beni de 13 ünde yumurtladım gösteriyor hiç güvenmiyorum zaten ateşe düzensiz olduğundan, ağrında olduysa o iş tamam bakma ateşe
amin canim insallah bebek buyumemis 6.haftada kalmis 8hafta olmam gerekirken onumuzdeki carsamba muhtemelen ilac alicam belki bu hafta da kanaman olabilir dediler.. Allahim hayirlisini sagliklisini versin cooook zormus bu gercekten asiri uzgunum.. insallah sizlerin guzel saglikli bebis haberlerini alirim..Canımm çok üzüldüm duyunca geçmiş olsun
Hayırlısı böyleymiş, Rabbim tekrardan, sağlıklı bir gebelik geçirip bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yaşadığın şey çok zor ama toparlanıp aramıza daha güçlü döneceksin biliyorum
Hahaha bende de oldu o aslında ne kadar güvenmesem deEvet canım 5. Gündeyiz
Bakmıyorum bakmıyorum ama bir acabaya sürükledi bir an
Ne zaman ilk testini yapacaksın pekiiiEvet canım 5. Gündeyiz
Bakmıyorum bakmıyorum ama bir acabaya sürükledi bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?