- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.781
Canım inan ne diyeceğim bilmiyorum bunda da bir hayır vardır, çok geçmiş olsunamin canim insallah bebek buyumemis 6.haftada kalmis 8hafta olmam gerekirken onumuzdeki carsamba muhtemelen ilac alicam belki bu hafta da kanaman olabilir dediler.. Allahim hayirlisini sagliklisini versin cooook zormus bu gercekten asiri uzgunum.. insallah sizlerin guzel saglikli bebis haberlerini alirim..benim 1-2 ay dinlenmem lazimmis :)
Hayır bu ay yumurtamamı takip etmedim döngüme göre(27) tahmin ettiğim gün 1 kere ilişki oldu diğer günler 3-4 gün aralıklarla ilişki devam etmiş ,döngüm 30 olduysa yumurtlama zamanı tekrar ilişki olmuş ,benim erken gelirdi geç gelmezdi niye böyle oldu anlamıyorum ,dün sıcak suya girdim belki sökülürüm diye sabah karnım saniyelik ağırdı geçti 3 gündür karnım gurluyor ama gelen giden yokCAnım geç döllenme falan olabilir mi peki? Testle takip etmiş miydin yumurtlamayı
Kuzum benimm biz bile duyunca çok üzüldük seni düşünemiyorum zatenamin canim insallah bebek buyumemis 6.haftada kalmis 8hafta olmam gerekirken onumuzdeki carsamba muhtemelen ilac alicam belki bu hafta da kanaman olabilir dediler.. Allahim hayirlisini sagliklisini versin cooook zormus bu gercekten asiri uzgunum.. insallah sizlerin guzel saglikli bebis haberlerini alirim..benim 1-2 ay dinlenmem lazimmis :)
Bebeğim testte de silik çizgilerin çıktı ama kan negatifti orası biraz tuhaf ama geç döllenme ihtimali de var o zaman takip yapmadığın içinHayır bu ay yumurtamamı takip etmedim döngüme göre(27) tahmin ettiğim gün 1 kere ilişki oldu diğer günler 3-4 gün aralıklarla ilişki devam etmiş ,döngüm 30 olduysa yumurtlama zamanı tekrar ilişki olmuş ,benim erken gelirdi geç gelmezdi niye böyle oldu anlamıyorum ,dün sıcak suya girdim belki sökülürüm diye sabah karnım saniyelik ağırdı geçti 3 gündür karnım gurluyor ama gelen giden yok
Yarın yarın yarın yarıııınn dermişimNe zaman ilk testini yapacaksın pekiii
Ahahahaha ya ben size naptımmYarın yarın yarın yarıııınn dermişimhep sen mi bizi dürteceksin
Belki eski döngüme dönmüşümdür o yüzden umutlanmıyorum yarın 30.gün olucak o zamandan gelmezse tekrar kan vereyim diyorum, inşallahhhBebeğim testte de silik çizgilerin çıktı ama kan negatifti orası biraz tuhaf ama geç döllenme ihtimali de var o zaman takip yapmadığın içininşallah bebiş vardırr
Kuzumm aynı gidiyoruzz işte ama regl olana kadarr umut var biliyosunnKızlarım ben negatifim dünkü testle heveslenmemişim iyi ki, bunda hiç çizgi falan çıkmadıBugün 10.gün diye düşünüyorum
Kasıma doğru ilerliyorum sanırım
Merveeee57 sacibelinde S simurgggg benaroz Zumruduanka96 @edahandro
Seninn kaçıncıı günündüü kuzum?Ah kuzum benim de negatif çıktı inanır mısın c bile tam renginde değil bu defa ay sinirlerim bozulduneyse daha bata var bebişim regl olursak düşünürüz
Bide soruyorrr püüAhahahaha ya ben size naptımm
Ayy hadi inşallah o zaman canım amiinnBelki eski döngüme dönmüşümdür o yüzden umutlanmıyorum yarın 30.gün olucak o zamandan gelmezse tekrar kan vereyim diyorum, inşallahhh
Evet kuzucum inşallah pozitif görebilirizKuzumm aynı gidiyoruzz işte ama regl olana kadarr umut var biliyosunnhem 10.gün çok erken aslında
Kuzumm çok üzgünüm, dün senden güzel haberler bekliyordum. Aile doktorunuzda güzel şeyler söyleyince emindim iyi bir haber vereceğine. Hayırlısı böylemiş demek kicanim @Sipser vesacibelinde insallah en kisa zamanda sizin guzel haberlerinizi alirim da biraz da olsa mutlu olurum dualarim sizinle :)
Neyse modumuzu düşürmek yok daha erken bebişim 12.güne kadar umut var bazen 14 ü de buluyor tabi
Kuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorumNeyse modumuzu düşürmek yok daha erken bebişim12.güne kadar umut var bazen 14 ü de buluyor tabi
Ayrıca o çift çizgiyi bu sefer olmasa bile bir gün mutlaka görcezz
Ben de ölçmeyecegim ya kafa karıştırıyorHahaha bende de oldu o aslında ne kadar güvenmesem de
ÖNümüzdeki ay ateş falan ölçmem ben ya zaten beceremedim
Ne zaman ilk testini yapacaksın pekiii
Hahah kızlar tabii ki yapmayacağım 1 hafta falan var reglime haftaya cuma gelmezse yaparımYarın yarın yarın yarıııınn dermişimhep sen mi bizi dürteceksin
Yaa evett çatlamadan sonra 1 sayıyoruzKuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorumve sanırım bugün benim 10.günüm çatlama gününü değil ertesi günü 1 sayıyormuşuz ya öyle avutuyorum kendimi
Hem S simurgggg cumda öyle hissediyor
Merveeee57 sacibelinde
Daha çok erkekmiş ama negatife inanma zatenKuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorumve sanırım bugün benim 10.günüm çatlama gününü değil ertesi günü 1 sayıyormuşuz ya öyle avutuyorum kendimi
Merveeee57 sacibelinde
Hatta bugün iş görüşmem vardı, aradım hamile olduğumu öğrendim diye iptal ettimKuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorumve sanırım bugün benim 10.günüm çatlama gününü değil ertesi günü 1 sayıyormuşuz ya öyle avutuyorum kendimi
Merveeee57 sacibelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?