💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım inan ne diyeceğim bilmiyorum bunda da bir hayır vardır, çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebiş nasip etsin sana inşallah

CAnım geç döllenme falan olabilir mi peki? Testle takip etmiş miydin yumurtlamayı
Hayır bu ay yumurtamamı takip etmedim döngüme göre(27) tahmin ettiğim gün 1 kere ilişki oldu diğer günler 3-4 gün aralıklarla ilişki devam etmiş ,döngüm 30 olduysa yumurtlama zamanı tekrar ilişki olmuş ,benim erken gelirdi geç gelmezdi niye böyle oldu anlamıyorum ,dün sıcak suya girdim belki sökülürüm diye sabah karnım saniyelik ağırdı geçti 3 gündür karnım gurluyor ama gelen giden yok

Kuzum benimm biz bile duyunca çok üzüldük seni düşünemiyorum zaten Üzülme de diyemiyorum nasıl üzülmeyesin. Ama birazcık kafanı, kendini toparla geçicek bugünlerin, dediğin gibi hayırlısı böyleymiş vardır Rabbimin bir bildiği.
1 2 ay dediğin ne ki hemencik geçip gidecek biz yine burda senin testlerini takip edip güzel haberinle havalara uçup bebişine sağlıcakla kavuşacağın günleri görcez

Bebeğim testte de silik çizgilerin çıktı ama kan negatifti orası biraz tuhaf ama geç döllenme ihtimali de var o zaman takip yapmadığın için inşallah bebiş vardırr

Bebeğim testte de silik çizgilerin çıktı ama kan negatifti orası biraz tuhaf ama geç döllenme ihtimali de var o zaman takip yapmadığın için inşallah bebiş vardırr
Belki eski döngüme dönmüşümdür o yüzden umutlanmıyorum yarın 30.gün olucak o zamandan gelmezse tekrar kan vereyim diyorum, inşallahhh

Ah kuzum benim de negatif çıktı inanır mısın c bile tam renginde değil bu defa ay sinirlerim bozuldu neyse daha bata var bebişim regl olursak düşünürüz
Seninn kaçıncıı günündüü kuzum?
Regl gelene kadar pozitiif düşünüpp pozitiff görüyoruuzz

canim @Sipser ve sacibelinde insallah en kisa zamanda sizin guzel haberlerinizi alirim da biraz da olsa mutlu olurum dualarim sizinle :)
Kuzumm çok üzgünüm, dün senden güzel haberler bekliyordum. Aile doktorunuzda güzel şeyler söyleyince emindim iyi bir haber vereceğine. Hayırlısı böylemiş demek ki
Biraz dinlenip kendine geldikten sonra bize tekrardan güzel haberler vereceksin sağlıkla inşallah

Neyse modumuzu düşürmek yok daha erken bebişim12.güne kadar umut var bazen 14 ü de buluyor tabi
Ayrıca o çift çizgiyi bu sefer olmasa bile bir gün mutlaka görcezz
Kuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorum ve sanırım bugün benim 10.günüm çatlama gününü değil ertesi günü 1 sayıyormuşuz ya öyle avutuyorum kendimi
Hem S simurgggg cumda öyle hissediyor
Merveeee57 sacibelinde

Hahaha bende de oldu o aslında ne kadar güvenmesem de
ÖNümüzdeki ay ateş falan ölçmem ben ya zaten beceremedim
Ben de ölçmeyecegim ya kafa karıştırıyor
Ne zaman ilk testini yapacaksın pekiii

Yarın yarın yarın yarıııınn dermişim hep sen mi bizi dürteceksin
Hahah kızlar tabii ki yapmayacağım 1 hafta falan var reglime haftaya cuma gelmezse yaparım

Yaa evett çatlamadan sonra 1 sayıyoruz
Benimde senin hamiş olduğuna inancım tam öyle hissediyorum inşallah yanılmam, hem anneler hissedermiş hamile olduğunu içine doğuyor demek kii

Daha çok erkekmiş ama negatife inanma zaten çatlamadan bir gün sonrasını sayıyoruz evet inşallah pozitif göreceksin

Hatta bugün iş görüşmem vardı, aradım hamile olduğumu öğrendim diye iptal ettim Görüşmeye gitmek istemedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…