- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.801
Kuzumm adetim ya ağrılı geçiyor işteyim siz napıyorsunuz. Birde malum olaylar canım sıkkın biraz adetim kuranda okuyamıyorum
Evet canım senBen de ölçmeyecegim ya kafa karıştırıyor
Hahah kızlar tabii ki yapmayacağım 1 hafta falan var reglime haftaya cuma gelmezse yaparım
Yaa ahahha çılgın seniiHatta bugün iş görüşmem vardı, aradım hamile olduğumu öğrendim diye iptal ettimGörüşmeye gitmek istemedim resmen
Aynen kuzum ya inşallah bu ay ayrı bi umutluyum bir yumurtam vardı oda bebişe dönüştü diye düşünüyorumDaha çok erkekmiş ama negatife inanma zatençatlamadan bir gün sonrasını sayıyoruz evet inşallah pozitif göreceksin
Kuzum benimKuzumm adetim ya ağrılı geçiyor işteyim siz napıyorsunuz. Birde malum olaylar canım sıkkın biraz adetim kuranda okuyamıyorum
Allah kolaylık versin canımm, canını sıkma elinde olan birşey değil bitince okursunKuzumm adetim ya ağrılı geçiyor işteyim siz napıyorsunuz. Birde malum olaylar canım sıkkın biraz adetim kuranda okuyamıyorum
Yaa evet kuzum gercekten oyle hem hissediyorum. Hem de cok inandim hamile olduguna. Insallah yarinki testinde net bir pozitif goruruzKuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorumve sanırım bugün benim 10.günüm çatlama gününü değil ertesi günü 1 sayıyormuşuz ya öyle avutuyorum kendimi
Hem S simurgggg cumda öyle hissediyor
Merveeee57 sacibelinde
Benimde tam 7 gün oldu catlamanin ertesi gününden itibaren de kuzum ben pek bişi hissetmiyorum valla şuan dün biraz sağ tarafımda bir rahatsizlik hissi vardı bugün o da yok. Daha bir şey yok sanırım ortada ona yoruyorum gebelik testi de yaptım bugün ama bıraktım pazartesiye kadar bir şey yapmayacağım kuzum boşuna test harciyormusum gibi geliyor artıkKuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorumve sanırım bugün benim 10.günüm çatlama gününü değil ertesi günü 1 sayıyormuşuz ya öyle avutuyorum kendimi
Merveeee57 sacibelinde
İnşallah canım sizler nasılsınız unutmayın beni etiketleyin haberler için. Adet olmama rağmen eşim çok enerjik hissettiğini ve çok yakın olduğunu söylüyor. Nasip bakalımKuzum benimkolay gelsin.
Zikir çekebilirsin ama kuşum, israil pislikleri için ya kahhar
Ama bebeğim zaten 7. Gün çok çok erkenn yeni yerleşiyordur bebişinnBenimde tam 7 gün oldu catlamanin ertesi gününden itibaren de kuzum ben pek bişi hissetmiyorum valla şuan dün biraz sağ tarafımda bir rahatsizlik hissi vardı bugün o da yok. Daha bir şey yok sanırım ortada ona yoruyorum gebelik testi de yaptım bugün ama bıraktım pazartesiye kadar bir şey yapmayacağım kuzum boşuna test harciyormusum gibi geliyor artık
Bizlerde gördüğün gibi sürekli test yapıyoruz kuzum artık alışkanlık olduİnşallah canım sizler nasılsınız unutmayın beni etiketleyin haberler için. Adet olmama rağmen eşim çok enerjik hissettiğini ve çok yakın olduğunu söylüyor. Nasip bakalım
Yarında olmazsam giderim direk kanaAyy hadi inşallah o zaman canım amiinnolmazsan kan ver bence de en net sonucu öyle alırız
Valla zengin ettik gebelik testi firmalarınıAma bebeğim zaten 7. Gün çok çok erkenn yeni yerleşiyordur bebişinnbende de belirti yok ki kuzum göğüslerim dışında oda belki inofolicten olmuştur ben 8.günden bu yana 7 test harcamışım çok üzüldüm
İnşallah pozitifi göreceksin sende kuşum
Devam devaaammm
Ama aşkım senin de düşesin vardı sanki ben napimBide soruyorrr püütest batağına düştüm çıkamıyorum
Bence de sen hamilesin hani ne bileyim adını bile görünce hamileymiş hissi alıyorumKuzumm neden bilmiyorum ama negatif teste rağmen hamile olduğumu hissediyorumve sanırım bugün benim 10.günüm çatlama gününü değil ertesi günü 1 sayıyormuşuz ya öyle avutuyorum kendimi
Merveeee57 sacibelinde
Benimde 1 haftada bu hale geldiEvet canım ama benim bi anda olmadı birkaçhafta içinde yavaş yavaş şişti ben de ihmal ettim okulum vardı en son patlayacağı zaman dayanılmaz bi acıyla saatlerce kıvrandım ilte
Ah kuzum benim yeşil çay falan içsen ilaç içmiyosan nile biraz rahatlasanKuzumm adetim ya ağrılı geçiyor işteyim siz napıyorsunuz. Birde malum olaylar canım sıkkın biraz adetim kuranda okuyamıyorum
Kuzum o zaman daha kötü olmadan doktora git bence cidden son hali çok kötüBenimde 1 haftada bu hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?