💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa evet kuzum gercekten oyle hem hissediyorum. Hem de cok inandim hamile olduguna. Insallah yarinki testinde net bir pozitif goruruz

Benimde tam 7 gün oldu catlamanin ertesi gününden itibaren de kuzum ben pek bişi hissetmiyorum valla şuan dün biraz sağ tarafımda bir rahatsizlik hissi vardı bugün o da yok. Daha bir şey yok sanırım ortada ona yoruyorum gebelik testi de yaptım bugün ama bıraktım pazartesiye kadar bir şey yapmayacağım kuzum boşuna test harciyormusum gibi geliyor artık

Ama bebeğim zaten 7. Gün çok çok erkenn yeni yerleşiyordur bebişinn bende de belirti yok ki kuzum göğüslerim dışında oda belki inofolicten olmuştur ben 8.günden bu yana 7 test harcamışım çok üzüldüm
İnşallah pozitifi göreceksin sende kuşum

İnşallah canım sizler nasılsınız unutmayın beni etiketleyin haberler için. Adet olmama rağmen eşim çok enerjik hissettiğini ve çok yakın olduğunu söylüyor. Nasip bakalım
Bizlerde gördüğün gibi sürekli test yapıyoruz kuzum artık alışkanlık oldu
Ya inşallah erkeklerin hisleri daha kuvvetlidir ve olacak sende inan

Valla zengin ettik gebelik testi firmalarını

Bence de sen hamilesin hani ne bileyim adını bile görünce hamileymiş hissi alıyorum

Kuzumm adetim ya ağrılı geçiyor işteyim siz napıyorsunuz. Birde malum olaylar canım sıkkın biraz adetim kuranda okuyamıyorum
Ah kuzum benim yeşil çay falan içsen ilaç içmiyosan nile biraz rahatlasan ben de öĞle arası eve geldim şimdi gitcem yine, benim de ağrılarım var hiç geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…