- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.821
Canım sen adet olmadın ki birdaha test yaptın mıBugün adet gecikmemin 3.günü ateş yükseliyorbu iki düşüş yumurtlama olabilir mi ki ya kafamda deli sorular melegim can
Hele bak yaaa nasıl da sattı beniEvet canım senMerveeee57 ye bakma yoldan çıkarıyor bizi ne kadar durabilirsen dur bir başlayınca devamı geliyor
Yaaa güzel kalplerinizii severimm canım kızlaarrBence de sen hamilesin hani ne bileyim adını bile görünce hamileymiş hissi alıyorum
Kız haftaya cuma neee ben bu cumartesi başlicammBen de ölçmeyecegim ya kafa karıştırıyor
Hahah kızlar tabii ki yapmayacağım 1 hafta falan var reglime haftaya cuma gelmezse yaparım
İnşallah kuzummYaaa güzel kalplerinizii severimm canım kızlaarr
Profil fotondaki gibi tatlış bir kızım olsun istiyorum tabii hayırla sağlıkla
İnşallah hepimiz hamişizdir
inşallah olur kuzumİnşallah kuzummo profil fotomu bilerek koydum hepimiz bakalım da öylr tatlış bi kızımız olsun diye
Dün yaptım ama idrarım çok seyrekti çok silik vardı yada yok ben öyle gördüm , ateşim de çok yüksek gitmiyor diye de ihtimal de vermedim ama hala adet olmadımCanım sen adet olmadın ki birdaha test yaptın mı
Gecikmemi yaşıyorsun acaba canım senin test hep silik çıktıgı için güvenemiyorum çişineDün yaptım ama idrarım çok seyrekti çok silik vardı yada yok ben öyle gördüm , ateşim de çok yüksek gitmiyor diye de ihtimal de vermedim ama hala adet olmadım
bugün tekrar verdim 3861 çıktı.13 ekimde beta 951 çıktı. Az önce tekrar verdim 2011 cikti. Düzenli artış var mi sizce güzellikler?
Büyük ihtimal geçikme yaşıyorumGecikmemi yaşıyorsun acaba canım senin test hep silik çıktıgı için güvenemiyorum çişine
Ama aşkım senin de düşesin vardı sanki ben napim
Oy tamam tamam sen olmasan biz naparız kızzzHele bak yaaa nasıl da sattı benidaha da demicem test yapın diye al küstüm
Bu işe mi atılsak napsak iyi para varValla zengin ettik gebelik testi firmalarını
Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canımmYaaa güzel kalplerinizii severimm canım kızlaarr
Profil fotondaki gibi tatlış bir kızım olsun istiyorum tabii hayırla sağlıkla
İnşallah hepimiz hamişizdir
Aminn bebeğim hepimize inşallahhRabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin canımm
İnşallah canımmAminn bebeğim hepimize inşallahh
Hakkında hayırlısı canımmB bernaadMerveeee57 @Pkolu_anneadayi @tweeetyyy @Merve3553 Zumruduanka96 @simurgggg @Sipser @golden-snitch @fnd_50 @melisaa93 Linakiz @Niqu kızlar sanırım tüp bebek yaptırmaya karar verdim. Prof Osman Develioğluna sordum 35 yaşta 4 tane aşılama olmaz. Tüp bebek dedi. Daha önce de böyle online sorduğum bir kaç hoca tüp bebek demişti. Hoççaagalın ben gidiyom ikiz bebik koyduracağım 35 yaş olduğum için koyabiliyorlarmış. Şuan kararım böyle, caymazsam eğer. Yarın randevu için arayacağım. Adetimin üçüncü günü gitmeye çalışacağım.
Sen naptın canım sesin çıkmadı hiççHakkında hayırlısı canımmBir bebişi ararken rabbim istediğin gibi ikiz nasip eder belki tüm sıkıntılarını unutursun inşallah
Neyseki dirayetli olduğum bir konu sadece son 3 gün kala aşırı heyecan basıyorEvet canım senMerveeee57 ye bakma yoldan çıkarıyor bizi ne kadar durabilirsen dur bir başlayınca devamı geliyor
Hele bak yaaa nasıl da sattı benidaha da demicem test yapın diye al küstüm
Küsme canım benim küsmeKız haftaya cuma neee ben bu cumartesi başlicamm
O dirayetten banada nasip etsin RabbimNeyseki dirayetli olduğum bir konu sadece son 3 gün kala aşırı heyecan basıyor
Küsme canım benim küsmeayy ben adet gününü beklicem işte öncesi yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?