💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaaa güzel kalplerinizii severimm canım kızlaarr
Profil fotondaki gibi tatlış bir kızım olsun istiyorum tabii hayırla sağlıkla
İnşallah hepimiz hamişizdir
İnşallah kuzumm o profil fotomu bilerek koydum hepimiz bakalım da öylr tatlış bi kızımız olsun diye

Canım sen adet olmadın ki birdaha test yaptın mı
Dün yaptım ama idrarım çok seyrekti çok silik vardı yada yok ben öyle gördüm , ateşim de çok yüksek gitmiyor diye de ihtimal de vermedim ama hala adet olmadım

Eklentiler

• IMG_20231018_163501.webp
    20 KB · Görüntüleme: 55
Dün yaptım ama idrarım çok seyrekti çok silik vardı yada yok ben öyle gördüm , ateşim de çok yüksek gitmiyor diye de ihtimal de vermedim ama hala adet olmadım
Gecikmemi yaşıyorsun acaba canım senin test hep silik çıktıgı için güvenemiyorum çişine

Gecikmemi yaşıyorsun acaba canım senin test hep silik çıktıgı için güvenemiyorum çişine
Büyük ihtimal geçikme yaşıyorum yumurta takibi yapmadığım için bilemiyorum ne Zaman olduğunu yarın 30.gün oluyor artık gelmesi lazım çişimi de doktora götürcem bakalım ne diyecekler

Aminn bebeğim hepimize inşallahh
İnşallah canımm

Ya birşey dicem ben enfeksiyon var kesin diyerek tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı ama akıntım ve çok afedersin kaşıntım var doktor tahlil temiz ama şikayetin var diye ilaç yazdı bir ton ben bunları kullansam mı kullanmasam mı bilemedim

Hakkında hayırlısı canımm Bir bebişi ararken rabbim istediğin gibi ikiz nasip eder belki tüm sıkıntılarını unutursun inşallah

Evet canım sen Merveeee57 ye bakma yoldan çıkarıyor bizi ne kadar durabilirsen dur bir başlayınca devamı geliyor
Neyseki dirayetli olduğum bir konu sadece son 3 gün kala aşırı heyecan basıyor
Hele bak yaaa nasıl da sattı beni daha da demicem test yapın diye al küstüm

Kız haftaya cuma neee ben bu cumartesi başlicamm
Küsme canım benim küsme ayy ben adet gününü beklicem işte öncesi yapmicam

Kızlar folik asit aldım bitmek üzere diye yani durduk yere gerildim bu nedir allah aşkına bu kadar zam mı gelir ya daha 1 ay bile olmamis yani insan aklı ile oynuyorlar resmen keşke geçen ay iki tane alsaydim

Eklentiler

• IMG_20231019_130543.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20231019_130533.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…