- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.841
Yuh gerçekten yaaKızlar folik asit aldım bitmek üzere diye yani durduk yere gerildim bu nedir allah aşkına bu kadar zam mı gelir ya daha 1 ay bile olmamis yani insan aklı ile oynuyorlar resmen keşke geçen ay iki tane alsaydim
amin canim cok sagol isteyen herkese nasip etsin AllahimCanım inan ne diyeceğim bilmiyorum bunda da bir hayır vardır, çok geçmiş olsunRabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebiş nasip etsin sana inşallah
amin canimcim insallah anneler grubu kurmak nasip olsun hep beraberKuzum benimm biz bile duyunca çok üzüldük seni düşünemiyorum zatenÜzülme de diyemiyorum nasıl üzülmeyesin. Ama birazcık kafanı, kendini toparla geçicek bugünlerin, dediğin gibi hayırlısı böyleymiş vardır Rabbimin bir bildiği.
1 2 ay dediğin ne ki hemencik geçip gidecek biz yine burda senin testlerini takip edip güzel haberinle havalara uçup bebişine sağlıcakla kavuşacağın günleri görcez
burdaki en ucuz marka pregnacare ve cok uygun 5 6 pound-euro .. saka gibi nasil anormal fiyatlar ya. yine de saglik icin isteKızlar folik asit aldım bitmek üzere diye yani durduk yere gerildim bu nedir allah aşkına bu kadar zam mı gelir ya daha 1 ay bile olmamis yani insan aklı ile oynuyorlar resmen keşke geçen ay iki tane alsaydim
Bi kaç kez yazdım da kimseden cevap gelmedi bende sessiz sessiz okuyorumSen naptın canım sesin çıkmadı hiçç
Bir de ortalama maaşın 3500 pound olduğunu düşünürsek çok iyi kuzum. Burda kimse 4000 dolar kazanmıyor ki verebilsin valla hiç kıpırdama derim o kadar zor ki. Çok şükür mesela ben çalışıyorum ortalamanın çok üzerinde de maaşım var ben bile zorlanmaya başladım.burdaki en ucuz marka pregnacare ve cok uygun 5 6 pound-euro .. saka gibi nasil anormal fiyatlar ya. yine de saglik icin iste
Valla çıldırmamak elde değil ben artık takip edemiyorum zamları falanYuh gerçekten yaaAllah yardımcımız olsun ya bu devirde gerçekten her şey zor maddi manevi
Geçen bende bebek bezlerine mamalarına baktım ohaaaa dedim görünce, eşim diyor ki Allah biliyor da vermiyor
Bak foto çekip grupta gırgır yapmıştık
yok canim tahmin ediyorum gercekten kolaylik versin Allah benim kardesim de evli onlar da deneyecek fiyatlari soyleyince dedim ayip yani.. her yerin kolayligi da zorlugu da var iste canimcim of ofBir de ortalama maaşın 3500 pound olduğunu düşünürsek çok iyi kuzum. Burda kimse 4000 dolar kazanmıyor ki verebilsin valla hiç kıpırdama derim o kadar zor ki. Çok şükür mesela ben çalışıyorum ortalamanın çok üzerinde de maaşım var ben bile zorlanmaya başladım.
Bir de bana böyle diyenlere sinir oluyordum ben. Hemen de olabilir benim diyordum ama nasip işte. Folikasit takviyesi almanı tavsiye ederim canım ama almıyorsanHaklısın canım çok sağol
Yaa gözden kaçmıştır bebeğim yoksa cevap vermemezlik yapmayız bilirsinBi kaç kez yazdım da kimseden cevap gelmedi bende sessiz sessiz okuyorumBen daha 3. Günümdeyim çatlamanın 16. Günde çatladım biraz geç oldu. Bu ay sadece yumurtlama da düzenli değerlendirdim geri kalan günler boş nasip olursa çok şaşırırım
İnşallah canım inşallahhamin canimcim insallah anneler grubu kurmak nasip olsun hep beraber
Doktor foladin yazdı canım onu kullanıyorumBir de bana böyle diyenlere sinir oluyordum ben. Hemen de olabilir benim diyordum ama nasip işte. Folikasit takviyesi almanı tavsiye ederim canım ama almıyorsan
Kuzum enfeksiyon yoktur ama belki mantar vardır ondan olabilir. Bende de sürekli tekrarlayan bir durum malesefİnşallah canımm
Ya birşey dicem ben enfeksiyon var kesin diyerek tahlil verdim enfeksiyon çıkmadı ama akıntım ve çok afedersin kaşıntım vardoktor tahlil temiz ama şikayetin var diye ilaç yazdı bir ton ben bunları kullansam mı kullanmasam mı bilemedim
Beni de ekleyin sat 19 ekim bat 16 kasimEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM @Basakbasak1 @beglu @zuzu3838 @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac begmsss @mor11 @Smyrnasi 19 Eylül @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim Medala 14 Eylül 11Ekim @Mevsimlisan 13 Eylül 11 Ekim @merve metin 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @aksjakana 17 Eylül 12 Ekim @sumoshanim 19 Eylül 13 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @eymosumcum 16 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @harivefaa 14 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @Benbiriyim 22 Eylül 17 Ekim @minikbikusumolsa 17 Eylül 17 Ekim @Belisimm 20 Eylül 17 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim @umudetmek 25 Eylül 20 Ekim @Bahar esinti 24 Eylül 20 Ekim @edahandro 25 Eylül 20 Ekim B Butterfly193 20 Eylül 20 Ekim @bebekheyecani 23 Eylül 20 Ekim @ercen 22 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @Sipser 20 Eylül 20 Ekim @rojbininannesi 24 Eylül 21 Ekim @dream2311 23 Eylül 21 Ekim @goldBride 21 Eylül 21 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim B bernaad 27 Eylül 23 Ekim benaroz 29 Eylül 23 Ekim @Helenatili 26 Eylül 24 Ekim @bliiss 26 Eylül 24 Ekim @blrr 25 Eylül 24 Ekim Merveeee57 29 Eylül 25 Ekim @ELIF7007 25 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim 1 Ekim 25 Ekim sacibelinde 29 Eylül 27 Ekim Linakiz 30 Eylül 27 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim @misket limonu 2 Ekim 28 Ekim @LesLey 3 Ekim 29 Ekim @sehribann16 2 Eylül 29 Ekim S simurgggg 1 Ekim 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim @rani1234 5 Ekim 1 Kasım @maaaavi 7 Ekim 2 Kasım @Alonya03 1 Ekim 4 Kasım @TurnaBulut 6 Ekim 5 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 8 Kasım @tatluboncuk 13 Ekim 9 Kasım @pempbepsikolog 13 Ekim 10 Kasım @Basakbasak1 14 Ekim 12 Kasım @Orangegreysky 15 Ekim 12 Kasım @Pkolu_anneadayi 15 Ekim 15 Kasım
Bende de sürekli oluyor ya o kadar dikkat etmeme rağmen ama kadın doğuma da o kadar gidip geliyordum hiç mantardan falan bahsetmiyordu acaba ben bu şikayetimi dile getirmediğim için miiKuzum enfeksiyon yoktur ama belki mantar vardır ondan olabilir. Bende de sürekli tekrarlayan bir durum malesefHangi ilaçları yazdı kuzum ben zalain krem ve fitil kullanıyordum.
Kullan ki kuzum geçsin gebelik oluşurda ondada sıkıntı bu durum
Kuzum sen hic gittin mi kadin doguma. Bu degerlerle kese gorunmesi lazim cunku. Bir artis var ama olmasi gerektigi kadar mi bilemedim. Kesenin rahimde olup olmadigina emin olurdum ben olsam oncelikle. Insallah bebisin seninledirbugün tekrar verdim 3861 çıktı.
tedirginlik devam ediyor
Canım smearde çıkıyor çıkarsa geçen seneki smear testimde bende de enfeksiyon başlangıcı gördü doktor o zaman gebelik dusunmedigimden kullandım hapını fitilini ama o doktor guven vermedi boşa mı verdi anlamadımBende de sürekli oluyor ya o kadar dikkat etmeme rağmen ama kadın doğuma da o kadar gidip geliyordum hiç mantardan falan bahsetmiyordu acaba ben bu şikayetimi dile getirmediğim için miiben ultrosonla bakıyor ya olsa görürdü diye söylemiyordum hiç bu şikayetimi, uzun zamandır da gitmiyorum bu sefer gidip tek tek anlatıcam bütün şikayetlerimi
Kullanmaya başlayım o zaman ben bunları canım. Cipro yazdı hap, purinol yazdı granül o da suda eritip içiyorum. Evde fitil de var onu da mı kullansam acaba
Mutlaka belirt kuzum muayenede gözle görülmeyip sadece belirtilerle anlaşılabiliyor bazen. Ciproda antibiyotik kuzum onu kullanmaya bat günü duruma göre mi başlasan acaba, hamişsen felan bir zararı olmasınBende de sürekli oluyor ya o kadar dikkat etmeme rağmen ama kadın doğuma da o kadar gidip geliyordum hiç mantardan falan bahsetmiyordu acaba ben bu şikayetimi dile getirmediğim için miiben ultrosonla bakıyor ya olsa görürdü diye söylemiyordum hiç bu şikayetimi, uzun zamandır da gitmiyorum bu sefer gidip tek tek anlatıcam bütün şikayetlerimi
Kullanmaya başlayım o zaman ben bunları canım. Cipro yazdı hap, purinol yazdı granül o da suda eritip içiyorum. Evde fitil de var onu da mı kullansam acaba
Sen kaçıncı gündesin kuzumAyy
inşallah olur kuzumben bu ay çok şüphede kaldım test yapıp yapmama konusunda bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?