💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar folik asit aldım bitmek üzere diye yani durduk yere gerildim bu nedir allah aşkına bu kadar zam mı gelir ya daha 1 ay bile olmamis yani insan aklı ile oynuyorlar resmen keşke geçen ay iki tane alsaydim
Yuh gerçekten yaa Allah yardımcımız olsun ya bu devirde gerçekten her şey zor maddi manevi
Geçen bende bebek bezlerine mamalarına baktım ohaaaa dedim görünce, eşim diyor ki Allah biliyor da vermiyor
Bak foto çekip grupta gırgır yapmıştık

Eklentiler

• 20231015_183540.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 20231015_183031.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 56
amin canimcim insallah anneler grubu kurmak nasip olsun hep beraber

Kızlar folik asit aldım bitmek üzere diye yani durduk yere gerildim bu nedir allah aşkına bu kadar zam mı gelir ya daha 1 ay bile olmamis yani insan aklı ile oynuyorlar resmen keşke geçen ay iki tane alsaydim
burdaki en ucuz marka pregnacare ve cok uygun 5 6 pound-euro .. saka gibi nasil anormal fiyatlar ya. yine de saglik icin iste

Sen naptın canım sesin çıkmadı hiçç
Bi kaç kez yazdım da kimseden cevap gelmedi bende sessiz sessiz okuyorum Ben daha 3. Günümdeyim çatlamanın 16. Günde çatladım biraz geç oldu. Bu ay sadece yumurtlama da düzenli değerlendirdim geri kalan günler boş nasip olursa çok şaşırırım

burdaki en ucuz marka pregnacare ve cok uygun 5 6 pound-euro .. saka gibi nasil anormal fiyatlar ya. yine de saglik icin iste
Bir de ortalama maaşın 3500 pound olduğunu düşünürsek çok iyi kuzum. Burda kimse 4000 dolar kazanmıyor ki verebilsin valla hiç kıpırdama derim o kadar zor ki. Çok şükür mesela ben çalışıyorum ortalamanın çok üzerinde de maaşım var ben bile zorlanmaya başladım.

Valla çıldırmamak elde değil ben artık takip edemiyorum zamları falan

yok canim tahmin ediyorum gercekten kolaylik versin Allah benim kardesim de evli onlar da deneyecek fiyatlari soyleyince dedim ayip yani.. her yerin kolayligi da zorlugu da var iste canimcim of of

Yaa gözden kaçmıştır bebeğim yoksa cevap vermemezlik yapmayız bilirsin
Zaten önemli olan günleri değerlendirmişin kuzum inşallah bebişin nasip olur bu ay

Kuzum enfeksiyon yoktur ama belki mantar vardır ondan olabilir. Bende de sürekli tekrarlayan bir durum malesef Hangi ilaçları yazdı kuzum ben zalain krem ve fitil kullanıyordum.
Kullan ki kuzum geçsin gebelik oluşurda ondada sıkıntı bu durum

Beni
Beni de ekleyin sat 19 ekim bat 16 kasim

Bende de sürekli oluyor ya o kadar dikkat etmeme rağmen ama kadın doğuma da o kadar gidip geliyordum hiç mantardan falan bahsetmiyordu acaba ben bu şikayetimi dile getirmediğim için mii ben ultrosonla bakıyor ya olsa görürdü diye söylemiyordum hiç bu şikayetimi, uzun zamandır da gitmiyorum bu sefer gidip tek tek anlatıcam bütün şikayetlerimi
Kullanmaya başlayım o zaman ben bunları canım. Cipro yazdı hap, purinol yazdı granül o da suda eritip içiyorum. Evde fitil de var onu da mı kullansam acaba

bugün tekrar verdim 3861 çıktı.
tedirginlik devam ediyor
Kuzum sen hic gittin mi kadin doguma. Bu degerlerle kese gorunmesi lazim cunku. Bir artis var ama olmasi gerektigi kadar mi bilemedim. Kesenin rahimde olup olmadigina emin olurdum ben olsam oncelikle. Insallah bebisin seninledir

Kızlar kan verdim sonuç 9 bugün adet gunumdu sizce var mı bir hafta önce 2 çıkmıştı çok mu düşük daha önce bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim sizce sağlıksız mı değer çok düşük geldi

Canım smearde çıkıyor çıkarsa geçen seneki smear testimde bende de enfeksiyon başlangıcı gördü doktor o zaman gebelik dusunmedigimden kullandım hapını fitilini ama o doktor guven vermedi boşa mı verdi anlamadım başka arkadaşım daha gitti aynı doktora kontrole ona da aynısını vermiş o yüzden bu sene doktorumu değiştirdim smear de temiz çıktı

Mutlaka belirt kuzum muayenede gözle görülmeyip sadece belirtilerle anlaşılabiliyor bazen. Ciproda antibiyotik kuzum onu kullanmaya bat günü duruma göre mi başlasan acaba, hamişsen felan bir zararı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…