- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.861
Tamam tamam şaka yaptım bu kadar küslük yeter ben de dayanamam zatenorasını karıştırmaaa
Oy tamam tamam sen olmasan biz naparız kızzzHem insan bacısına küser mii
Valla imrendim sana ya ben 1 hafta önce başlıyorum çıkmayacak bi de biliyorum ama ruh hastasıyım galibaNeyseki dirayetli olduğum bir konu sadece son 3 gün kala aşırı heyecan basıyor
Küsme canım benim küsmeayy ben adet gününü beklicem işte öncesi yapmicam
Aminnnamin canim cok sagol isteyen herkese nasip etsin Allahim
Bende yaptıralı 3 4 sene falan oluyor sonucun temiz demişti sadeceCanım smearde çıkıyor çıkarsa geçen seneki smear testimde bende de enfeksiyon başlangıcı gördü doktor o zaman gebelik dusunmedigimden kullandım hapını fitilini ama o doktor guven vermedi boşa mı verdi anlamadımbaşka arkadaşım daha gitti aynı doktora kontrole ona da aynısını vermiş o yüzden bu sene doktorumu değiştirdim smear de temiz çıktı
O zaman purinol kullanıyım sadece, regl gelirse antibiyotik kullanırım sonra fitille kapatırım olayıMutlaka belirt kuzum muayenede gözle görülmeyip sadece belirtilerle anlaşılabiliyor bazen. Ciproda antibiyotik kuzum onu kullanmaya bat günü duruma göre mi başlasan acaba, hamişsen felan bir zararı olmasın
Ah canımmmTamam tamam şaka yaptım bu kadar küslük yeter ben de dayanamam zaten
Canım yumurtlamayı takip etmiş miydin ettiysen kaçıncı gün bugün çatlamadan sonraKızlar kan verdim sonuç 9 bugün adet gunumdu sizce var mı bir hafta önce 2 çıkmıştı çok mu düşük daha önce bir kimyasal bir dış gebelik geçirdim sizce sağlıksız mı değer çok düşük geldi
Ay zaten hersey ateş pahasi en azından internetten alıyorsun daha uygun. Canım enfeksiyon değil değil de belki mantar vardır. Milli yağı öneririm doktorlarda izin veriyor.O dirayetten banada nasip etsin Rabbimtestler çöp oldu ocağım incir ağacı doldu
Şaka gibi bir de eczaneden alsak kim bilir kaç para. İnternet nispeten daha ucuz ona rağmen pahalı. Allah yardımcımız olsun valla.Kızlar folik asit aldım bitmek üzere diye yani durduk yere gerildim bu nedir allah aşkına bu kadar zam mı gelir ya daha 1 ay bile olmamis yani insan aklı ile oynuyorlar resmen keşke geçen ay iki tane alsaydim
Canım durumunu yeni gördüm kaybın için üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik haberini alırız.amin canim cok sagol isteyen herkese nasip etsin Allahim
Aman tek bagimlilik bu olsun ya kötü alışkanlığında bu olsun yaniValla imrendim sana ya ben 1 hafta önce başlıyorum çıkmayacak bi de biliyorum ama ruh hastasıyım galibaya şaka maka bağımlı mıyız acaba biz
Bebeğim o ne hiç duymadım nioli mi yanlış mı yazdın acaba arattım birşey çıkmadıAy zaten hersey ateş pahasi en azından internetten alıyorsun daha uygun. Canım enfeksiyon değil değil de belki mantar vardır. Milli yağı öneririm doktorlarda izin veriyor.
Şaka gibi bir de eczaneden alsak kim bilir kaç para. İnternet nispeten daha ucuz ona rağmen pahalı. Allah yardımcımız olsun valla.
Canım durumunu yeni gördüm kaybın için üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik haberini alırız.
Aman tek bagimlilik bu olsun ya kötü alışkanlığında bu olsun yani
Canım bir de ben üniversitedeyken yurtta kaldım 1.5 sene. Tabi herkes temiz değil malum orda bir sistit kaptım Allah düşman başına vermesin kaç sene çektim bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadı antibiyotik verdiler hep kullandım hap bitince tekrar başa dönüyordu. Sanki çiş değil cam kırığı çıkıyor benden öyle bir yanma ve acı. Kendi evime çıktım sonra bende bayağı dikkat ettim geçti gitti şükür senelerdir de hiç öyle şeyler yaşamadım. Tabi çok çok çok zorda kalmadıkça umumi tuvalet kullanmadım eğer kullandiysam eve gelir gelmez duş aldım. 13-14 sene geçti hala çok tedirgin olurum evim dışında bir yerde tuvalete girerken. Pandemide önce evden çalışmıyorduk, çalıştığım binada kadınlara ve erkeklere aynı sayıda tuvalet vardı ama binadaki şirket çalışanlarının %10 u anca kadındır nerdeyse herkese bir tuvalet düşüyor gibiydiBende yaptıralı 3 4 sene falan oluyor sonucun temiz demişti sadeceya o kadar para veriyoruz ağızlarından cımbızla laf alıyoruz sinir oluyorum
Tam yeni bi doktor bulmuştum hsg çektirip bu işlere ara vermiştim şimdi muayene ücretleri uçmuş gitmiş keşke o zaman devam etseydim
Ben erken test yaptım negatif çıktı pazar gecesi adet oldum sandım ama adet gibi değil yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum pede asla bulaşmadı peçeteye sildiğimde geldi hep böyle pembe kırmızı arası değişik bi renk geldi 2 gün toplasan 1 pedi doldurmamıştır dünde öğlene doğru kahverengi çok az yine leke geldi ve bitti yerleşme olabilir de olmayabilir de çok arada kaldım test yapıp yapmamakla 1 ekimde çatlama gördüm 11 ekimde test yaptım çıkmadı bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum amaSen kaçıncı gündesin kuzum
Ayy dilini ısır kızz olmaz inşallah hiiçCanım bir de ben üniversitedeyken yurtta kaldım 1.5 sene. Tabi herkes temiz değil malum orda bir sistit kaptım Allah düşman başına vermesin kaç sene çektim bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadı antibiyotik verdiler hep kullandım hap bitince tekrar başa dönüyordu. Sanki çiş değil cam kırığı çıkıyor benden öyle bir yanma ve acı. Kendi evime çıktım sonra bende bayağı dikkat ettim geçti gitti şükür senelerdir de hiç öyle şeyler yaşamadım. Tabi çok çok çok zorda kalmadıkça umumi tuvalet kullanmadım eğer kullandiysam eve gelir gelmez duş aldım. 13-14 sene geçti hala çok tedirgin olurum evim dışında bir yerde tuvalete girerken. Pandemide önce evden çalışmıyorduk, çalıştığım binada kadınlara ve erkeklere aynı sayıda tuvalet vardı ama binadaki şirket çalışanlarının %10 u anca kadındır nerdeyse herkese bir tuvalet düşüyor gibiydiçok şükür ne mantar,ne enfeksiyon hiçbir şey olmadı uzun zamandır
Git git hiç aksatma canım en başındayken çözmek daha kolay oluyor böyle sorunlarıAyy dilini ısır kızz olmaz inşallah hiiç
BEnde mümkün oldukça başka yerde girmemeye çalışıyorum hele klozet aslaa kullanmıyorum kendi evimde dahil, başka yerde mecbur kalıp girince de huylanıyorum ardına hemen başlıyor şikayetlerim psikolojik midir nedir
BEnim idrarda falan yanma olmuyor şükür ama belki de mantardır iç tarafta dediğiniz gibi, bana kadın doğum yolları gözüktü sanki
Ay ben Londra'ya bayılmıştım ama kuzum ya çok özgür hissetmiştim kendimi orda neden bilmiyorumyok canim tahmin ediyorum gercekten kolaylik versin Allah benim kardesim de evli onlar da deneyecek fiyatlari soyleyince dedim ayip yani.. her yerin kolayligi da zorlugu da var iste canimcim of of
Hayırr purinol kullanmayın prospektüsünde kullanmayın yazıyorduO zaman purinol kullanıyım sadece, regl gelirse antibiyotik kullanırım sonra fitille kapatırım olayı
Bebişim sen hangi doktora gidiyorsunn
Ah canımmm
11 ekimin üstüne bayağı geçmiş elinde varsa canım bir test daha yapsan ya. Bir de ben olsam şimdiye doktora kosmustum fırsatın varsa bir doktora görünsen beta da bakarlar. Dediğin gibi yerleşme kanamasidir inşallahBen erken test yaptım negatif çıktı pazar gecesi adet oldum sandım ama adet gibi değil yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum pede asla bulaşmadı peçeteye sildiğimde geldi hep böyle pembe kırmızı arası değişik bi renk geldi 2 gün toplasan 1 pedi doldurmamıştır dünde öğlene doğru kahverengi çok az yine leke geldi ve bitti yerleşme olabilir de olmayabilir de çok arada kaldım test yapıp yapmamakla 1 ekimde çatlama gördüm 11 ekimde test yaptım çıkmadı bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum ama
canimcim cok guzel yanlari da var ama cok kotu yanlari da var.. bu sureci nasil gecirdim bak sahit oldun. saglik konusundaki problemleri, beceriksizlikleri, aileden uzak ve yalnizsin o cok korkunc hissettiriyor vs. belki turkiyede olsam 2 hafta once belliydi bu bebegin olmucagi burda haftaya 9.haftam olcak yazik yaniAy ben Londra'ya bayılmıştım ama kuzum ya çok özgür hissetmiştim kendimi orda neden bilmiyorumesim asla yurtdışında yaşamak istemiyor bir dönem Amerika'da kalmış olmasına rağmen ikna edemedim
Çalışıyorum o yüzden izin almakta çok zorlanıyorum gidemiyorum11 ekimin üstüne bayağı geçmiş elinde varsa canım bir test daha yapsan ya. Bir de ben olsam şimdiye doktora kosmustum fırsatın varsa bir doktora görünsen beta da bakarlar. Dediğin gibi yerleşme kanamasidir inşallah
14. GünCanım yumurtlamayı takip etmiş miydin ettiysen kaçıncı gün bugün çatlamadan sonra
Canım yumurtlamayı takip etmiş miydin ettiysen kaçıncı gün bugün çatlamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?