💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Neyseki dirayetli olduğum bir konu sadece son 3 gün kala aşırı heyecan basıyor

Küsme canım benim küsme ayy ben adet gününü beklicem işte öncesi yapmicam
Valla imrendim sana ya ben 1 hafta önce başlıyorum çıkmayacak bi de biliyorum ama ruh hastasıyım galiba ya şaka maka bağımlı mıyız acaba biz

Canlar femo meter bugun ovü gunü oldugunu belirledi atesten , agrim var ve afedersiniz yumurta aki seklinde akintim var ben bunu kaydedince bugune cekti normalde 3gun daha var olduhunu solyrdu ben aksam 8de ovü testi yapiyrum aksami bekliyimmi lh testi icin yoksa bir kac saat ic8nde yapiyimmi birtane pik mi oldu emin olamadim biliyrsunuz gecen ay ovu testinde hic pik goremedim bugun 13.gunum dun silikti lh testim neyapayim kizceler prolarim yardim

Eklentiler

• Screenshot_20231019_134036_Femometer.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20231019_135539_Femometer.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 47
  • 20231019_135957.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 48
Bende yaptıralı 3 4 sene falan oluyor sonucun temiz demişti sadece ya o kadar para veriyoruz ağızlarından cımbızla laf alıyoruz sinir oluyorum
Tam yeni bi doktor bulmuştum hsg çektirip bu işlere ara vermiştim şimdi muayene ücretleri uçmuş gitmiş keşke o zaman devam etseydim

Mutlaka belirt kuzum muayenede gözle görülmeyip sadece belirtilerle anlaşılabiliyor bazen. Ciproda antibiyotik kuzum onu kullanmaya bat günü duruma göre mi başlasan acaba, hamişsen felan bir zararı olmasın
O zaman purinol kullanıyım sadece, regl gelirse antibiyotik kullanırım sonra fitille kapatırım olayı
Bebişim sen hangi doktora gidiyorsunn
Tamam tamam şaka yaptım bu kadar küslük yeter ben de dayanamam zaten
Ah canımmm

Canım yumurtlamayı takip etmiş miydin ettiysen kaçıncı gün bugün çatlamadan sonra

O dirayetten banada nasip etsin Rabbim testler çöp oldu ocağım incir ağacı doldu
Ay zaten hersey ateş pahasi en azından internetten alıyorsun daha uygun. Canım enfeksiyon değil değil de belki mantar vardır. Milli yağı öneririm doktorlarda izin veriyor.
Kızlar folik asit aldım bitmek üzere diye yani durduk yere gerildim bu nedir allah aşkına bu kadar zam mı gelir ya daha 1 ay bile olmamis yani insan aklı ile oynuyorlar resmen keşke geçen ay iki tane alsaydim
Şaka gibi bir de eczaneden alsak kim bilir kaç para. İnternet nispeten daha ucuz ona rağmen pahalı. Allah yardımcımız olsun valla.
amin canim cok sagol isteyen herkese nasip etsin Allahim
Canım durumunu yeni gördüm kaybın için üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik haberini alırız.
Valla imrendim sana ya ben 1 hafta önce başlıyorum çıkmayacak bi de biliyorum ama ruh hastasıyım galiba ya şaka maka bağımlı mıyız acaba biz
Aman tek bagimlilik bu olsun ya kötü alışkanlığında bu olsun yani

Bebeğim o ne hiç duymadım nioli mi yanlış mı yazdın acaba arattım birşey çıkmadı
Nioli ise onu bende duydum ama denememiştim sipariş verip denesem iyi olacak galibaa

Canım bir de ben üniversitedeyken yurtta kaldım 1.5 sene. Tabi herkes temiz değil malum orda bir sistit kaptım Allah düşman başına vermesin kaç sene çektim bilmiyorum gitmedigim doktor kalmadı antibiyotik verdiler hep kullandım hap bitince tekrar başa dönüyordu. Sanki çiş değil cam kırığı çıkıyor benden öyle bir yanma ve acı. Kendi evime çıktım sonra bende bayağı dikkat ettim geçti gitti şükür senelerdir de hiç öyle şeyler yaşamadım. Tabi çok çok çok zorda kalmadıkça umumi tuvalet kullanmadım eğer kullandiysam eve gelir gelmez duş aldım. 13-14 sene geçti hala çok tedirgin olurum evim dışında bir yerde tuvalete girerken. Pandemide önce evden çalışmıyorduk, çalıştığım binada kadınlara ve erkeklere aynı sayıda tuvalet vardı ama binadaki şirket çalışanlarının %10 u anca kadındır nerdeyse herkese bir tuvalet düşüyor gibiydi çok şükür ne mantar,ne enfeksiyon hiçbir şey olmadı uzun zamandır

Sen kaçıncı gündesin kuzum
Ben erken test yaptım negatif çıktı pazar gecesi adet oldum sandım ama adet gibi değil yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum pede asla bulaşmadı peçeteye sildiğimde geldi hep böyle pembe kırmızı arası değişik bi renk geldi 2 gün toplasan 1 pedi doldurmamıştır dünde öğlene doğru kahverengi çok az yine leke geldi ve bitti yerleşme olabilir de olmayabilir de çok arada kaldım test yapıp yapmamakla 1 ekimde çatlama gördüm 11 ekimde test yaptım çıkmadı bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum ama

Ayy dilini ısır kızz olmaz inşallah hiiç
BEnde mümkün oldukça başka yerde girmemeye çalışıyorum hele klozet aslaa kullanmıyorum kendi evimde dahil, başka yerde mecbur kalıp girince de huylanıyorum ardına hemen başlıyor şikayetlerim psikolojik midir nedir
BEnim idrarda falan yanma olmuyor şükür ama belki de mantardır iç tarafta dediğiniz gibi, bana kadın doğum yolları gözüktü sanki

Git git hiç aksatma canım en başındayken çözmek daha kolay oluyor böyle sorunları

yok canim tahmin ediyorum gercekten kolaylik versin Allah benim kardesim de evli onlar da deneyecek fiyatlari soyleyince dedim ayip yani.. her yerin kolayligi da zorlugu da var iste canimcim of of
Ay ben Londra'ya bayılmıştım ama kuzum ya çok özgür hissetmiştim kendimi orda neden bilmiyorum esim asla yurtdışında yaşamak istemiyor bir dönem Amerika'da kalmış olmasına rağmen ikna edemedim

11 ekimin üstüne bayağı geçmiş elinde varsa canım bir test daha yapsan ya. Bir de ben olsam şimdiye doktora kosmustum fırsatın varsa bir doktora görünsen beta da bakarlar. Dediğin gibi yerleşme kanamasidir inşallah

Ay ben Londra'ya bayılmıştım ama kuzum ya çok özgür hissetmiştim kendimi orda neden bilmiyorum esim asla yurtdışında yaşamak istemiyor bir dönem Amerika'da kalmış olmasına rağmen ikna edemedim
canimcim cok guzel yanlari da var ama cok kotu yanlari da var.. bu sureci nasil gecirdim bak sahit oldun. saglik konusundaki problemleri, beceriksizlikleri, aileden uzak ve yalnizsin o cok korkunc hissettiriyor vs. belki turkiyede olsam 2 hafta once belliydi bu bebegin olmucagi burda haftaya 9.haftam olcak yazik yani ama cocuk acisindan seviniyordum guzel sartlarda buyuyecekti mesela. sizin de hayirlisi olsun kuzum belki ister bi gun bi sure yasarsiniz ya da heves gecene kadar gonlune gore olsun ama tavsiyem dogur oyle gel :) benim esim 17 yasindan beri almanyada, amerika vs derken aliskin ama o da cok ozluyor yani insanin gercekten memleketi cok farkli

Çalışıyorum o yüzden izin almakta çok zorlanıyorum gidemiyorum 11 ekimde yaptığım test kan testiydi beta 0.100 çıktı negatif dediler ama çatlamanın üzerinden 14 gün geçmesi gerek dediler 10.gün ben test vermiş oldum ondan bi acaba mı diyorum bide yerleşme kanamasıysa eğer aradan 4-5 gün geçmesi gerekiyor dediler bilemedim ilk defa böyle bişey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…