- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.881
Ah hiç güleceğim yoktu klavye otomatik çevirdim ahahha nioli canım evet ben kullanıyorum çok memnunum.Bebeğim o ne hiç duymadım nioli mi yanlış mı yazdın acaba arattım birşey çıkmadı
Nioli ise onu bende duydum ama denememiştim sipariş verip denesem iyi olacak galibaa
Kizlar bana akil verinCanlar femo meter bugun ovü gunü oldugunu belirledi atesten , agrim var ve afedersiniz yumurta aki seklinde akintim var ben bunu kaydedince bugune cekti normalde 3gun daha var olduhunu solyrdu ben aksam 8de ovü testi yapiyrum aksami bekliyimmi lh testi icin yoksa bir kac saat ic8nde yapiyimmi birtane pik mi oldu emin olamadim biliyrsunuz gecen ay ovu testinde hic pik goremedim bugun 13.gunum dun silikti lh testim neyapayim kizceler prolarim yardim
Randevuyu şimdi güç bela buldum. Doktor ameliyattaymış sıramı bekliyorum.Kuzum sen hic gittin mi kadin doguma. Bu degerlerle kese gorunmesi lazim cunku. Bir artis var ama olmasi gerektigi kadar mi bilemedim. Kesenin rahimde olup olmadigina emin olurdum ben olsam oncelikle. Insallah bebisin seninledir
Ben olsam testi şimdi yaparım bir de sabah canım .Kizlar bana akil verin
Iyi yapmissin bize de yaz cikinca. Insallah guzel haberlerle gelirsinRandevuyu şimdi güç bela buldum. Doktor ameliyattaymış sıramı bekliyorum.
Ben ozaman aksam 8i beklemeyyim en son 14.30da su ictim saat 17.30da yapiyim yarin sabah kac gibi yapsam uygun saatleri oluyrdu canim ay insallh yumi gorruum uygulama bugune cekti sagol canim yinede cvpladihin icin insallh sonucu yazarimBen olsam testi şimdi yaparım bir de sabah canım .
Canim femometer yumurtlama akintisi der demez ovulasyonu o gune cekiyor. Ama o akinti bende hep 3 gun oncesinde gelir mesela. Sonra ovu testiyle teyit ederim. Uygulama da duzeltir tekrardan. Dunku test nispeten silik. Panik olacagin bir durum yok bence. Aksam yapabilirsin testi. Ama icime sinmiyor diyorsan simdi yap bir de aksam yap. Icin rahat eder. Bence 1 2 gun icinde goreceksin pikiKizlar bana akil verin
Evet çok haklısın benim eşimde amerikadayken sıcak mı geçmiş başına ne bir hasta olmuş oranın sağlık sistemi de berbatmis aslında Türkiye'nin de iyi değil ama özel sağlık sigortan varsa inan her şey çok kolay oluyor yoksa devlette burda da aynı sürünceme ne doktor bulunuyor ne randevu. İnşallah dedigin gibi bebiş olursa ve kısmet olursa isterim yurtdışında yaşamayı. Bende yıllardır 15 senedir ailemden uzak yasiyorum 18 yaşında evden bir çıktım o çıkış ama aynı kültürden aynı dili paylaştigin insana derdini anlatmak çok daha kolaydır eminimcanimcim cok guzel yanlari da var ama cok kotu yanlari da var.. bu sureci nasil gecirdim bak sahit oldun. saglik konusundaki problemleri, beceriksizlikleri, aileden uzak ve yalnizsin o cok korkunc hissettiriyor vs. belki turkiyede olsam 2 hafta once belliydi bu bebegin olmucagi burda haftaya 9.haftam olcak yazik yaniama cocuk acisindan seviniyordum guzel sartlarda buyuyecekti mesela. sizin de hayirlisi olsun kuzum belki ister bi gun bi sure yasarsiniz ya da heves gecene kadar gonlune gore olsun ama tavsiyem dogur oyle gel :) benim esim 17 yasindan beri almanyada, amerika vs derken aliskin ama o da cok ozluyor yani insanin gercekten memleketi cok farkli
Bebişim bence herkeste öyle yumurta akıntısı aslında regl gibi bir dönem birkaç gün önceden başlıyor yumurta catladiktan 1 gün sonra yok oluyorCanim femometer yumurtlama akintisi der demez ovulasyonu o gune cekiyor. Ama o akinti bende hep 3 gun oncesinde gelir mesela. Sonra ovu testiyle teyit ederim. Uygulama da duzeltir tekrardan. Dunku test nispeten silik. Panik olacagin bir durum yok bence. Aksam yapabilirsin testi. Ama icime sinmiyor diyorsan simdi yap bir de aksam yap. Icin rahat eder. Bence 1 2 gun icinde goreceksin piki
Ciddenmi illk defa femodan takip ediyrum ben akintiyla ates birlestirince bugune cekti hafif migde bulantim var ben aksam saat 8de yapiyrdum 2saat erkene cekicem bugun bakalim ne cikacak silik cikarsa diycem birkac gun var demektr ay agzin bal yesin insallh banada pik gormek nasip olurCanim femometer yumurtlama akintisi der demez ovulasyonu o gune cekiyor. Ama o akinti bende hep 3 gun oncesinde gelir mesela. Sonra ovu testiyle teyit ederim. Uygulama da duzeltir tekrardan. Dunku test nispeten silik. Panik olacagin bir durum yok bence. Aksam yapabilirsin testi. Ama icime sinmiyor diyorsan simdi yap bir de aksam yap. Icin rahat eder. Bence 1 2 gun icinde goreceksin piki
Canım sen en temizi yarın sabah ilk idrarla yapmak için bir test al pozitif görürsen zaten ki inşallah görürsun teste gidersinÇalışıyorum o yüzden izin almakta çok zorlanıyorum gidemiyorum11 ekimde yaptığım test kan testiydi beta 0.100 çıktı negatif dediler ama çatlamanın üzerinden 14 gün geçmesi gerek dediler 10.gün ben test vermiş oldum ondan bi acaba mı diyorum bide yerleşme kanamasıysa eğer aradan 4-5 gün geçmesi gerekiyor dediler bilemedim ilk defa böyle bişey oldu
Aynen kuşum muazzam bir sistem aslinda. Hic bir sey kullanmasan bile anlayabiliyorsun neyin ne oldugunuBebişim bence herkeste öyle yumurta akıntısı aslında regl gibi bir dönem birkaç gün önceden başlıyor yumurta catladiktan 1 gün sonra yok oluyor
Benim 16. günde pik oldu, 17.günde biraz daha koyulaştı. Öncesindeki silik çizgilere bakınız. Artık pik olmayacak diye düşünüyordum. Ya da biraz koyu çizgi çıkınca ertesi gün pik herhalde diyordum. Ama ertesi gün silik çıkıyordu yine. 16 ve 17.günde pik oldu yani. Şimdi de silikleşmesini bekliyorum.Kizlar bana akil verin
Yine de sen bu aralar sabah aksam yap bence testini. Birden pik olabiliyor. KacirmaCiddenmi illk defa femodan takip ediyrum ben akintiyla ates birlestirince bugune cekti hafif migde bulantim var ben aksam saat 8de yapiyrdum 2saat erkene cekicem bugun bakalim ne cikacak silik cikarsa diycem birkac gun var demektr ay agzin bal yesin insallh banada pik gormek nasip olur
Ozaman ben verimli donemindeyim ole kabul edicem lh testim ilede takip edeyim dimi kizcem bende cok yogunlasti suan hic bole gormemistim insallh bu ay gormek nasip olur aksam yapayim bakalim ne cikacakBebişim bence herkeste öyle yumurta akıntısı aslında regl gibi bir dönem birkaç gün önceden başlıyor yumurta catladiktan 1 gün sonra yok oluyor
Bebisim hangi sehirde yaşıyorsun bir de ne is yapiyorsun?Evet çok haklısın benim eşimde amerikadayken sıcak mı geçmiş başına ne bir hasta olmuş oranın sağlık sistemi de berbatmis aslında Türkiye'nin de iyi değil ama özel sağlık sigortan varsa inan her şey çok kolay oluyor yoksa devlette burda da aynı sürünceme ne doktor bulunuyor ne randevu. İnşallah dedigin gibi bebiş olursa ve kısmet olursa isterim yurtdışında yaşamayı. Bende yıllardır 15 senedir ailemden uzak yasiyorum 18 yaşında evden bir çıktım o çıkış ama aynı kültürden aynı dili paylaştigin insana derdini anlatmak çok daha kolaydır eminim
İnsallah cok teşekkür ederimIyi yapmissin bize de yaz cikinca. Insallah guzel haberlerle gelirsin
Masallh ben gecen ay hep silikti canim 32.gune kdar yaptim ertesi gun regli oldum sogan suyuna basladim buay insallh faydasi olmustur atesti testlerdi kizlar sagolsun yardim ediyr ilk defa kulluniyrum ovu testlerini iste bilmedigimden kacirmak istemedim insallh hayrli sonuclarini duyariz cnmBenim 16. günde pik oldu, 17.günde biraz daha koyulaştı. Öncesindeki silik çizgilere bakınız. Artık pik olmayacak diye düşünüyordum. Ya da biraz koyu çizgi çıkınca ertesi gün pik herhalde diyordum. Ama ertesi gün silik çıkıyordu yine. 16 ve 17.günde pik oldu yani. Şimdi de silikleşmesini bekliyorum.
Tamm canim ben aksam erkene cekeyim sabahta saat 11 12 gibi yapayim iyimi saatler senceYine de sen bu aralar sabah aksam yap bence testini. Birden pik olabiliyor. Kacirma
Yaa ama sabah da test yaptım negatifti ya yoktur diye düşünmüştüm içtim şimdi ama bir daha içmeyim bari regl olursam başlayımHayırr purinol kullanmayın prospektüsünde kullanmayın yazıyordu
Aynen benim böyle bir tık koyu çizgiden 2 gün sonrasında pik oldu. Sabah akşam yapsanız daha iyi olur.Ozaman ben verimli donemindeyim ole kabul edicem lh testim ilede takip edeyim dimi kizcem bende cok yogunlasti suan hic bole gormemistim insallh bu ay gormek nasip olur aksam yapayim bakalim ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?