💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bebeğim o ne hiç duymadım nioli mi yanlış mı yazdın acaba arattım birşey çıkmadı
Nioli ise onu bende duydum ama denememiştim sipariş verip denesem iyi olacak galibaa
Ah hiç güleceğim yoktu klavye otomatik çevirdim ahahha nioli canım evet ben kullanıyorum çok memnunum.

Kizlar bana akil verin

Eklentiler

• Screenshot_20231019_134036_Femometer.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20231019_135539_Femometer.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 20231019_135957.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum sen hic gittin mi kadin doguma. Bu degerlerle kese gorunmesi lazim cunku. Bir artis var ama olmasi gerektigi kadar mi bilemedim. Kesenin rahimde olup olmadigina emin olurdum ben olsam oncelikle. Insallah bebisin seninledir
Randevuyu şimdi güç bela buldum. Doktor ameliyattaymış sıramı bekliyorum.

Ben olsam testi şimdi yaparım bir de sabah canım .
Ben ozaman aksam 8i beklemeyyim en son 14.30da su ictim saat 17.30da yapiyim yarin sabah kac gibi yapsam uygun saatleri oluyrdu canim ay insallh yumi gorruum uygulama bugune cekti sagol canim yinede cvpladihin icin insallh sonucu yazarim

Kizlar bana akil verin
Canim femometer yumurtlama akintisi der demez ovulasyonu o gune cekiyor. Ama o akinti bende hep 3 gun oncesinde gelir mesela. Sonra ovu testiyle teyit ederim. Uygulama da duzeltir tekrardan. Dunku test nispeten silik. Panik olacagin bir durum yok bence. Aksam yapabilirsin testi. Ama icime sinmiyor diyorsan simdi yap bir de aksam yap. Icin rahat eder. Bence 1 2 gun icinde goreceksin piki

Evet çok haklısın benim eşimde amerikadayken sıcak mı geçmiş başına ne bir hasta olmuş oranın sağlık sistemi de berbatmis aslında Türkiye'nin de iyi değil ama özel sağlık sigortan varsa inan her şey çok kolay oluyor yoksa devlette burda da aynı sürünceme ne doktor bulunuyor ne randevu. İnşallah dedigin gibi bebiş olursa ve kısmet olursa isterim yurtdışında yaşamayı. Bende yıllardır 15 senedir ailemden uzak yasiyorum 18 yaşında evden bir çıktım o çıkış ama aynı kültürden aynı dili paylaştigin insana derdini anlatmak çok daha kolaydır eminim

Bebişim bence herkeste öyle yumurta akıntısı aslında regl gibi bir dönem birkaç gün önceden başlıyor yumurta catladiktan 1 gün sonra yok oluyor

Ciddenmi illk defa femodan takip ediyrum ben akintiyla ates birlestirince bugune cekti hafif migde bulantim var ben aksam saat 8de yapiyrdum 2saat erkene cekicem bugun bakalim ne cikacak silik cikarsa diycem birkac gun var demektr ay agzin bal yesin insallh banada pik gormek nasip olur

Canım sen en temizi yarın sabah ilk idrarla yapmak için bir test al pozitif görürsen zaten ki inşallah görürsun teste gidersin

Kizlar bana akil verin
Benim 16. günde pik oldu, 17.günde biraz daha koyulaştı. Öncesindeki silik çizgilere bakınız. Artık pik olmayacak diye düşünüyordum. Ya da biraz koyu çizgi çıkınca ertesi gün pik herhalde diyordum. Ama ertesi gün silik çıkıyordu yine. 16 ve 17.günde pik oldu yani. Şimdi de silikleşmesini bekliyorum.

Eklentiler

• 20231019_131622.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 42
Yine de sen bu aralar sabah aksam yap bence testini. Birden pik olabiliyor. Kacirma

Bebişim bence herkeste öyle yumurta akıntısı aslında regl gibi bir dönem birkaç gün önceden başlıyor yumurta catladiktan 1 gün sonra yok oluyor
Ozaman ben verimli donemindeyim ole kabul edicem lh testim ilede takip edeyim dimi kizcem bende cok yogunlasti suan hic bole gormemistim insallh bu ay gormek nasip olur aksam yapayim bakalim ne cikacak

Bebisim hangi sehirde yaşıyorsun bir de ne is yapiyorsun?

Masallh ben gecen ay hep silikti canim 32.gune kdar yaptim ertesi gun regli oldum sogan suyuna basladim buay insallh faydasi olmustur atesti testlerdi kizlar sagolsun yardim ediyr ilk defa kulluniyrum ovu testlerini iste bilmedigimden kacirmak istemedim insallh hayrli sonuclarini duyariz cnm
Yine de sen bu aralar sabah aksam yap bence testini. Birden pik olabiliyor. Kacirma
Tamm canim ben aksam erkene cekeyim sabahta saat 11 12 gibi yapayim iyimi saatler sence

Ozaman ben verimli donemindeyim ole kabul edicem lh testim ilede takip edeyim dimi kizcem bende cok yogunlasti suan hic bole gormemistim insallh bu ay gormek nasip olur aksam yapayim bakalim ne cikacak
Aynen benim böyle bir tık koyu çizgiden 2 gün sonrasında pik oldu. Sabah akşam yapsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…