💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Hayırlısıyla olur inşallah

Canım sen en temizi yarın sabah ilk idrarla yapmak için bir test al pozitif görürsen zaten ki inşallah görürsun teste gidersin
Ayyy inşallah canım görebilirim pek umudum kalmadı aslında hayırlısı artık Birde yerleşme kanamasıysa eğer kanama bittikten sonra 5 gün sonra yapın diyorlar bekleyim mi acaba dün bitti çünkü

Canım 14.günse daha yeni olabilir o yüzden az çıkmıştır içini ferah tut, 2 gün sonra inşallah güzelce artar
İnşallah ya doktorum da gebelikvar dedi birde progestan baktır dedi cumartesi verebilirsem vericem veremezsem de pazartesi vericem geçen perşembe değerim 2 çıktı şimdi daha yüksek çıkması gerekmez miydi 14 fln çıkması gerekmez mi

Ben ozaman aksam 8i beklemeyyim en son 14.30da su ictim saat 17.30da yapiyim yarin sabah kac gibi yapsam uygun saatleri oluyrdu canim ay insallh yumi gorruum uygulama bugune cekti sagol canim yinede cvpladihin icin insallh sonucu yazarim
Rica ederim canım ne demek bildiğim bir şeyse seve seve cevaplıyorum yarin 11 12 gibi yapabilirsin bence bize de at görelim

Ayyy inşallah canım görebilirim pek umudum kalmadı aslında hayırlısı artık Birde yerleşme kanamasıysa eğer kanama bittikten sonra 5 gün sonra yapın diyorlar bekleyim mi acaba dün bitti çünkü
Yerleşme ile yapıp pozitif görenler de oluyor zaten vücut bir miktar beta salgiliyor ben bir test en azından yap derim erken gebelik testi

Canım innovitanin bu test bende iki aydır bunu kullanıyorum pik için max yazan yerdeki çizginin diğer cizgi ile en az aynı renk ya da daha koyu olması lazım sıranın en altındaki pik

Aynen benim böyle bir tık koyu çizgiden 2 gün sonrasında pik oldu. Sabah akşam yapsanız daha iyi olur.
Sabah aksammi yaptin canim sen arada kac saat bosluk biraktin insallh bnde gorurrum
Rica ederim canım ne demek bildiğim bir şeyse seve seve cevaplıyorum yarin 11 12 gibi yapabilirsin bence bize de at görelim
Ay sagoll cannn 2saatim kaldi acayip sızlama seklinde agrim olustu hafif migdeme vuruyr sabah aksama geceyim kacirmak istemiyrum atarim insallh pike yakin birsey gorrrum

Hatırlıyorum canım yazmıştın o zamanda, ama o zaman belki de oluşmamıştı o yüzden öyle çıkmıştı. İnşallah güzelce artar canımm haber ver yine gelişmeleri

Yaa ama sabah da test yaptım negatifti ya yoktur diye düşünmüştüm içtim şimdi ama bir daha içmeyim bari regl olursam başlayım
Bi kereden bişey olmaz da yine de emin olamıyoruz ya o çok kötü oluyor
Ben gripten ayakta zor duruyorum ama regl bekliyorum ilaç içmiyorumzaten gelene kadar iyileşirim gibi

Bi kereden bişey olmaz da yine de emin olamıyoruz ya o çok kötü oluyor
Ben gripten ayakta zor duruyorum ama regl bekliyorum ilaç içmiyorumzaten gelene kadar iyileşirim gibi
Ayy geçen ay da ben öyle olmuştum yumurtlama zamanı başlayıp regle kadar sürmüştü hastalığım adet olunca da ilaca gerek kalmamıştı
Geçmiş olsun canım, sıcak birşeyler iç bari ıhlamur falan

Yok cann ilk ovü testimdi ya belki olmayan zamana denk geldim diyerek 1ay daha yapmak istedim eger buay gormezsem doktora gitcem ama bugun femo atesle akintiyi yazinca bugune cekti normalde 2. 3 gun vardi agrim migde bulantima sebebp olmaya basladi heraksam 8de yapiyrdum smdi 6 ya cektim sabahta yaparim saat 11 12 gibi en sin 15.de ictim suyu bakalim aksam saat 18de ne gorcem silik net mi olcak gorcez insallh bu ay gorurrum sagol cnm

Her türlü ilaç olmayan şeyleri deniyorum çok geçmiş olsun ikimize de

Benim de yumurtlama ağrım çok net olur o ağrıdan da takip edebilirsin. Çatlamayı çok net hissediyorum ben. Kaçırmazsın yaklaşmışsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…