💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya ben pek örnek olacak gibi değilim testler konusunda. 20li aldım ben ilk başlarda sabah akşam yaptım. Çizgi koyulaşacak gibi olunca sabah öğle akşam yaptım. Gündüz saat 11, öğleden sonra saat 17-18, akşam da 22-23 gibi yaptım. Ben de kaçırdım ya da kaçırırım diye düşünüyordum. Ama öyle 3 kere yapmaya gerek yokmuş. Günde 2 kez sabahtan 11 ve akşam 20-21 gibi ideal bence. Benim akşamları bazen dayanamayıp su içtiğim için veya işlerimden dolayı aksadığı oldu. Yine de pik gördüm kaçmadı yani. Üstelik dün pik oldu bugün de koyulaştı öyle 1 saat içinde pik olup yok olmuyor. Pik olduktan sonra 24-36saat içinde çatlama olduğuna göre hemen silikleşmez. Sabah akşam yeterli bence.

Benim de yumurtlama ağrım çok net olur o ağrıdan da takip edebilirsin. Çatlamayı çok net hissediyorum ben. Kaçırmazsın yaklaşmışsın zaten
Ay insallh cann benmde suan agrim var rahmimi hissediyrum resmen yanma var ara ara net agrilar girip saniyelik gidiyr kaldi 1saat insallh kacirmam gormk nasip olur
Ah vallhi benmde omrumde omur gitti ilkdefa obu testi deniyim dedim yumurtlama goremedim koskoca 32 gun yoktu vardi belki ben kacirdim ama sen iyi yapmissin ben sabah aksama geciyim belki gorurrum bende sabah 11.12 aksamda aksam 8e geceyim sagol cnm yinede bilgilendrdin tecrubelerini anlattin bende suya hep 3 saat onceden kestim ne olur ne olmaz diye ama bak sen suya dikkt etmedihin halde gormussun masallh insallh banada nasip olur hepbirlikte mucizelerimize kavusalim

Kizlar ben simdi 6 tane ovu testim kaldi laboquickle devammi edip onumu siparis edeyim yoksa bir gebenin gunlugu ebrununki kaset test mi alayim hangisi daha iyi

Başlarda suyu o kadar önemsemedim 1 saat falan içmeyip yapmıştım. Sonradan 2-3saat içmeyip yaptım. Normalde çok su içerim, biraz zor mor tuttum kendimi. Bu son testlerde suya dikkat ederek yaptım. Amin hayırlısıyla olur inşallah ya bakalım. Çok da kendimi kaptırmak istemiyorum. Zamanı tuttursak bile döllenip tutunacağı kesin değil sonuçta. Ama ufaktan da heyecanlıyım bakalım.

Orasi ole tabi canm iste benm panikledigim yumurtayi goremedim ya buayda goremezsem doktr yolu gozukuyr yine tum degerlerim temiz olmasina ragmen 2 ay ust uste yumi gormemk aklinda soru isareti birakiyr haliyle smdi az testim neyle devm etsem kararsiz kalddim

Biz elimden geleni yapalim canm allah gayretimizi gorup mujdelendrsin insallh tabi insan umutlu oluyor cift cizgileri gormeyi nasip etsin rabbim

Aynen bi gebelik testimiz var kötü huyumuz napalım yani

Yaa o akıntı çok umut verici gerçekten inşallah yerleşme kanamasıdır en son 11 ekimde mi test yaptın ? Kız yeni test yapsanaaaa

Sen nerde çalışıyorsun kuzum. İnşallah yerleşme ağrısıdır
Keşke kuzum ama hiç sanmıyorum benim bu kasık ağrılarım her ay oluyor umutlanamıyorum bebişim ben sanayi teknoloji bakanlığında mühendisim

Canım sen yapsana durduğun kabahat varsa çıkar zaten benim gibi

Pahalı bir de bu ovülasyon testleri. Uzun süreli yapmayı düşünen biri 40'lı falan alması lazım bence. Yoksa yetmiyor. Az adetli olanlar da tek tek almaya kalkınca daha pahalı. Kıytırık artimed bile 5 tanesi 75-80 tl. 5 tane ne diyecek insana 2 günlük şey bana.

canlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 S simurgggg

İnşallah sizin için en güzeli olur, rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip eder

Yaa o akıntı çok umut verici gerçekten inşallah yerleşme kanamasıdır en son 11 ekimde mi test yaptın ? Kız yeni test yapsanaaaa
Evet canım en son 11 ekimde test yaptım negatifi görünce bıraktım olmayacak belli dedim ama şimdi bu belirtiler yerleşme gibi duruyor yapacam canım testi ne zaman yapsam ki akşama yapsam çıkar mı yoksa bekleyim mi internette 5-6 gün sonra yapın yazıyor bilemedim

Hayırlısı olsun kuzum bende şimdi girdim eve

Yaşınız var nedir ya herkes 35ten sonra doguruyor nerdeyse artik zaten..bu yas muhabbetine bozulmaya basladim kuzum hakkinda hayirlisi olsun. 1 aya da takilma. Senin sagligin iyi olsun da.Ikizler erken dogar zaten birazcik yengec bebikleri loading

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…