tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.921
Ya ben pek örnek olacak gibi değilim testler konusunda. 20li aldım ben ilk başlarda sabah akşam yaptım. Çizgi koyulaşacak gibi olunca sabah öğle akşam yaptım. Gündüz saat 11, öğleden sonra saat 17-18, akşam da 22-23 gibi yaptım. Ben de kaçırdım ya da kaçırırım diye düşünüyordum. Ama öyle 3 kere yapmaya gerek yokmuş. Günde 2 kez sabahtan 11 ve akşam 20-21 gibi ideal bence. Benim akşamları bazen dayanamayıp su içtiğim için veya işlerimden dolayı aksadığı oldu. Yine de pik gördüm kaçmadı yani. Üstelik dün pik oldu bugün de koyulaştı öyle 1 saat içinde pik olup yok olmuyor. Pik olduktan sonra 24-36saat içinde çatlama olduğuna göre hemen silikleşmez. Sabah akşam yeterli bence.Sabah aksammi yaptin canim sen arada kac saat bosluk biraktin insallh bnde gorurrum
Ay sagoll cannn 2saatim kaldi acayip sızlama seklinde agrim olustu hafif migdeme vuruyr sabah aksama geceyim kacirmak istemiyrum atarim insallh pike yakin birsey gorrrum
Iyi yapmissin bize de yaz cikinca. Insallah guzel haberlerle gelirsin
Ay insallh cann benmde suan agrim var rahmimi hissediyrum resmen yanma var ara ara net agrilar girip saniyelik gidiyr kaldi 1saatBenim de yumurtlama ağrım çok net olur o ağrıdan da takip edebilirsin. Çatlamayı çok net hissediyorum ben. Kaçırmazsın yaklaşmışsın zaten
Ah vallhi benmde omrumde omur gitti ilkdefa obu testi deniyim dedim yumurtlama goremedim koskoca 32 gun yoktu vardi belki ben kacirdim ama sen iyi yapmissin ben sabah aksama geciyim belki gorurrum bende sabah 11.12 aksamda aksam 8e geceyim sagol cnm yinede bilgilendrdin tecrubelerini anlattinYa ben pek örnek olacak gibi değilim testler konusunda. 20li aldım ben ilk başlarda sabah akşam yaptım. Çizgi koyulaşacak gibi olunca sabah öğle akşam yaptım. Gündüz saat 11, öğleden sonra saat 17-18, akşam da 22-23 gibi yaptım. Ben de kaçırdım ya da kaçırırım diye düşünüyordum. Ama öyle 3 kere yapmaya gerek yokmuş. Günde 2 kez sabahtan 11 ve akşam 20-21 gibi ideal bence. Benim akşamları bazen dayanamayıp su içtiğim için veya işlerimden dolayı aksadığı oldu. Yine de pik gördüm kaçmadı yani. Üstelik dün pik oldu bugün de koyulaştı öyle 1 saat içinde pik olup yok olmuyor. Pik olduktan sonra 24-36saat içinde çatlama olduğuna göre hemen silikleşmez. Sabah akşam yeterli bence.
Başlarda suyu o kadar önemsemedim 1 saat falan içmeyip yapmıştım. Sonradan 2-3saat içmeyip yaptım. Normalde çok su içerim, biraz zor mor tuttum kendimi.Ay insallh cann benmde suan agrim var rahmimi hissediyrum resmen yanma var ara ara net agrilar girip saniyelik gidiyr kaldi 1saatinsallh kacirmam gormk nasip olur
Ah vallhi benmde omrumde omur gitti ilkdefa obu testi deniyim dedim yumurtlama goremedim koskoca 32 gun yoktu vardi belki ben kacirdim ama sen iyi yapmissin ben sabah aksama geciyim belki gorurrum bende sabah 11.12 aksamda aksam 8e geceyim sagol cnm yinede bilgilendrdin tecrubelerini anlattinbende suya hep 3 saat onceden kestim ne olur ne olmaz diye ama bak sen suya dikkt etmedihin halde gormussun masallh insallh banada nasip olur hepbirlikte mucizelerimize kavusalim ️
Bence 12. Güne kadar umut var kuzum. Geç döllenme olur birşey olur.Kızlarım ben negatifim dünkü testle heveslenmemişim iyi ki, bunda hiç çizgi falan çıkmadıBugün 10.gün diye düşünüyorum
Kasıma doğru ilerliyorum sanırım
Merveeee57 @sacibelinde S simurgggg @benaroz Zumruduanka96 edahandro
Orasi ole tabi canm iste benm panikledigim yumurtayi goremedim ya buayda goremezsem doktr yolu gozukuyr yine tum degerlerim temiz olmasina ragmen 2 ay ust uste yumi gormemk aklinda soru isareti birakiyr haliyle smdi az testim neyle devm etsem kararsiz kalddimBaşlarda suyu o kadar önemsemedim 1 saat falan içmeyip yapmıştım. Sonradan 2-3saat içmeyip yaptım. Normalde çok su içerim, biraz zor mor tuttum kendimi.Bu son testlerde suya dikkat ederek yaptım. Amin hayırlısıyla olur inşallah ya bakalım. Çok da kendimi kaptırmak istemiyorum. Zamanı tuttursak bile döllenip tutunacağı kesin değil sonuçta. Ama ufaktan da heyecanlıyım bakalım.
Aynen bi gebelik testimiz var kötü huyumuz napalım yaniAy zaten hersey ateş pahasi en azından internetten alıyorsun daha uygun. Canım enfeksiyon değil değil de belki mantar vardır. Milli yağı öneririm doktorlarda izin veriyor.
Şaka gibi bir de eczaneden alsak kim bilir kaç para. İnternet nispeten daha ucuz ona rağmen pahalı. Allah yardımcımız olsun valla.
Canım durumunu yeni gördüm kaybın için üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik haberini alırız.
Aman tek bagimlilik bu olsun ya kötü alışkanlığında bu olsun yani
Yaa o akıntı çok umut verici gerçekten inşallah yerleşme kanamasıdırBen erken test yaptım negatif çıktı pazar gecesi adet oldum sandım ama adet gibi değil yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum pede asla bulaşmadı peçeteye sildiğimde geldi hep böyle pembe kırmızı arası değişik bi renk geldi 2 gün toplasan 1 pedi doldurmamıştır dünde öğlene doğru kahverengi çok az yine leke geldi ve bitti yerleşme olabilir de olmayabilir de çok arada kaldım test yapıp yapmamakla 1 ekimde çatlama gördüm 11 ekimde test yaptım çıkmadı bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum ama
Cok iyi kuzum kesenin gorunmesiEki Görüntüle 3320661
6.12 mm görünüyor asagidakinin sag alt kısmında kese ölçüsü sanırım o
Keşke kuzum ama hiç sanmıyorum benim bu kasık ağrılarım her ay oluyor umutlanamıyorumSen nerde çalışıyorsun kuzum. İnşallah yerleşme ağrısıdır
Canım sen yapsana durduğun kabahat varsa çıkar zaten benim gibiHemen mi yapayım canım testi sen 5.gün yapmıştın sanırım ondan dedim dün öğlen bitti gelmiyor hiçbişey dün öğlene doğru gelende bir avuç içi kadar yoktu kahverengi leke şeklinde geldi ve bitti canım 12 ekimde kan vermiştim çıkmamıştı sonuç değişir mi ki
Pahalı bir de bu ovülasyon testleri. Uzun süreli yapmayı düşünen biri 40'lı falan alması lazım bence. Yoksa yetmiyor. Az adetli olanlar da tek tek almaya kalkınca daha pahalı. Kıytırık artimed bile 5 tanesi 75-80 tl. 5 tane ne diyecek insana 2 günlük şey bana.Orasi ole tabi canm iste benm panikledigim yumurtayi goremedim ya buayda goremezsem doktr yolu gozukuyr yine tum degerlerim temiz olmasina ragmen 2 ay ust uste yumi gormemk aklinda soru isareti birakiyr haliyle smdi az testim neyle devm etsem kararsiz kalddim
Biz elimden geleni yapalim canm allah gayretimizi gorup mujdelendrsin insallh tabi insan umutlu oluyor cift cizgileri gormeyi nasip etsin rabbim
İnşallah sizin için en güzeli olur, rabbim bu duyguyu yaşamayı nasip edercanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 S simurgggg
Evet canım en son 11 ekimde test yaptım negatifi görünce bıraktım olmayacak belli dedimYaa o akıntı çok umut verici gerçekten inşallah yerleşme kanamasıdıren son 11 ekimde mi test yaptın ? Kız yeni test yapsanaaaa
Ayyy tamam canım şuan çalışıyorum eve geçince yapayım hemen o zaman inşallah vardırCanım sen yapsana durduğun kabahat varsa çıkar zaten benim gibi
Hayırlısı olsun kuzum bende şimdi girdim evecanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 S simurgggg
Yaşınız var nedir yacanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 S simurgggg
İnşallah rabbim gönlünüze göre sağlıklı evlat nasip etsinAyyy tamam canım şuan çalışıyorum eve geçince yapayım hemen o zaman inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?