- 20 Eylül 2023
- 74
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.941
Hoşgittin kuzum evineHayırlısı olsun kuzum bende şimdi girdim eve
Ay dimi ya. Yeminlen yengeç olmayacaklar diye üzülmüştüm ama doğru diyorsun üç hafta erken alsalar gene yengeç olacaklar inşallah.. walla yaş diyorlar kızYaşınız var nedir yaherkes 35ten sonra doguruyor nerdeyse artik zaten..bu yas muhabbetine bozulmaya basladim kuzum hakkinda hayirlisi olsun. 1 aya da takilma. Senin sagligin iyi olsun da.Ikizler erken dogar zaten birazcik yengec bebikleri loading
Artış icin bi yorum yapmadi, folik asite başlatıyor bazi tahliller istedi. Onlari cikarip haftaya tekrar gidecegimCok iyi kuzum kesenin gorunmesicok sevindim. Artış icin bir yorum yapti mi doktor? Ne dedi peki
EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM @Basakbasak1 @beglu @zuzu3838 @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac @begmsss @mor11 @Smyrnasi 19 Eylül @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @Mevsimlisan 13 Eylül 11 Ekim M merve metin 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @aksjakana 17 Eylül 12 Ekim @sumoshanim 19 Eylül 13 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @eymosumcum 16 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @harivefaa 14 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @Benbiriyim 22 Eylül 17 Ekim @minikbikusumolsa 17 Eylül 17 Ekim @Belisimm 20 Eylül 17 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim @umudetmek 25 Eylül 20 Ekim @Bahar esinti 24 Eylül 20 Ekim edahandro 25 Eylül 20 Ekim @mrym12 20 Eylül 20 Ekim @bebekheyecani 23 Eylül 20 Ekim @ercen 22 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @Sipser 20 Eylül 20 Ekim @rojbininannesi 24 Eylül 21 Ekim @dream2311 23 Eylül 21 Ekim @goldBride 21 Eylül 21 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim B bernaad 27 Eylül 23 Ekim @benaroz 29 Eylül 23 Ekim @Helenatili 26 Eylül 24 Ekim @bliiss 26 Eylül 24 Ekim @blrr 25 Eylül 24 Ekim Merveeee57 29 Eylül 25 Ekim @ELIF7007 25 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim 1 Ekim 25 Ekim sacibelinde 29 Eylül 27 Ekim @Linakiz 30 Eylül 27 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim @misket limonu 2 Ekim 28 Ekim @LesLey 3 Ekim 29 Ekim @sehribann16 2 Eylül 29 Ekim S simurgggg 1 Ekim 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim @rani1234 5 Ekim 1 Kasım @maaaavi 7 Ekim 2 Kasım @Alonya03 1 Ekim 4 Kasım @TurnaBulut 6 Ekim 5 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 8 Kasım tatluboncuk 13 Ekim 9 Kasım @pempbepsikolog 13 Ekim 10 Kasım @Basakbasak1 14 Ekim 12 Kasım @Orangegreysky 15 Ekim 12 Kasım @Pkolu_anneadayi 15 Ekim 15 Kasım Benn
AhahahahlAy dimi ya. Yeminlen yengeç olmayacaklar diye üzülmüştüm ama doğru diyorsun üç hafta erken alsalar gene yengeç olacaklar inşallah.. walla yaş diyorlar kızama bende de geç kalmışlık hissi var. Ya bi de ne düşündüm bak. Şimdi ben iki yıl araylai ki kardeş yapcam diye, iki çocuk için ayrı ayrı doktora gidicem, iki ameliyat sezeryan Olcam falan. Dedimki o paraları tüp bebeğe vereyim. Tek sefer doktora gideyim, tek ameliyat olayım, masraflar denk gelecek bence. Böyle bi hesap da yaptım kendi içimde hayırlısı bakalım nasip.
Aynen canim bende 30lu alcam daha uyguna geliyr strip hic kullnmadim hep laboquick kullndim 2.ayim bu migde bulantim artti anlayamadim hastalandim ne yaptim 5 dkia sonra ovu testi yapcam bakalim sonuc ne .Pahalı bir de bu ovülasyon testleri. Uzun süreli yapmayı düşünen biri 40'lı falan alması lazım bence. Yoksa yetmiyor. Az adetli olanlar da tek tek almaya kalkınca daha pahalı. Kıytırık artimed bile 5 tanesi 75-80 tl. 5 tane ne diyecek insana 2 günlük şey bana.
İnşallah canımm hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde bulsun biziBence 12. Güne kadar umut var kuzum. Geç döllenme olur birşey olur.bir iki ay içinde Olacak inanıyorum
Kuzum benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallahcanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 S simurgggg
Ankarada mısın kuzum eğer ankaradaysan gittiğin bir doktor var mı ben de ankaradayımKeşke kuzum ama hiç sanmıyorum benim bu kasık ağrılarım her ay oluyor umutlanamıyorumbebişim ben sanayi teknoloji bakanlığında mühendisim
Valla bende 35 im çocuğa anca sıra geldi napalim. Ağızlarına pelesenk olmuş bu yaş muhabbetiYaşınız var nedir yaherkes 35ten sonra doguruyor nerdeyse artik zaten..bu yas muhabbetine bozulmaya basladim kuzum hakkinda hayirlisi olsun. 1 aya da takilma. Senin sagligin iyi olsun da.Ikizler erken dogar zaten birazcik yengec bebikleri loading
Hadi hayırlısı inşallah başlamış olmanız çok güzel önemli olan da bu zaten 1 aydan hiçbir şey olmazcanlarım bugün tüp bebek merkezine gittim. Onlar da benim doktorum gibi herşeyimizin normal olduğunu, bu değerlerle normal yolla gebelik olacağını söylediler ancak 4 aşılama olmuşsunuz ve yaşınız da var, geç kalmak istemezseniz tüp bebek yapabiliriz dediler. Biz de tüp bebek istedik. Ama bir baktık ki kistim var. Yani bu ay kaldı. Kasımdaki adetimde tüp bebek için işlemlere başlıyoruz B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 S simurgggg
Kuzum bence sen şimdi yapsan bile çıkarEvet canım en son 11 ekimde test yaptım negatifi görünce bıraktım olmayacak belli dedimama şimdi bu belirtiler yerleşme gibi duruyor yapacam canım testi ne zaman yapsam ki akşama yapsam çıkar mı yoksa bekleyim mi internette 5-6 gün sonra yapın yazıyor bilemedim
Yok canım erzincandayım ben zaten burası da doktor yönünden çok sıkıntılı bir yerAnkarada mısın kuzum eğer ankaradaysan gittiğin bir doktor var mı ben de ankaradayım
Canım bence labo al yaAynen canim bende 30lu alcam daha uyguna geliyr strip hic kullnmadim hep laboquick kullndim 2.ayim bu migde bulantim artti anlayamadim hastalandim ne yaptim 5 dkia sonra ovu testi yapcam bakalim sonuc ne .
ebrunun testleri laset 365 trendylda laboquickte 30lu 330 tl arqsinda 30 tl fark var elimde 6vtane kaldi hangisini alsam dusunup dryrum hafta sonuna girdik kizceler bu yazimi okuyrdaniz hangisini alayim ?
Senin ne işin var bırdaaaHayırlısı olsun kuzum bende şimdi girdim eve
Mervişim yine formundasınKuzum bence sen şimdi yapsan bile çıkarhaydi yap yappp
Gözün aydın bebişimm kolay gelsinHayırlısı olsun kuzum bende şimdi girdim eve
Bi görünüp kaybolmuşSenin ne işin var bırdaaa
Ahahahah valla buna bi şey yazacağını biliyodumMervişim yine formundasınseni yicem artıkk
Eh yani normali buGözün aydın bebişimm kolay gelsin
Bi görünüp kaybolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?