💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay dimi ya. Yeminlen yengeç olmayacaklar diye üzülmüştüm ama doğru diyorsun üç hafta erken alsalar gene yengeç olacaklar inşallah.. walla yaş diyorlar kız ama bende de geç kalmışlık hissi var. Ya bi de ne düşündüm bak. Şimdi ben iki yıl araylai ki kardeş yapcam diye, iki çocuk için ayrı ayrı doktora gidicem, iki ameliyat sezeryan Olcam falan. Dedimki o paraları tüp bebeğe vereyim. Tek sefer doktora gideyim, tek ameliyat olayım, masraflar denk gelecek bence. Böyle bi hesap da yaptım kendi içimde hayırlısı bakalım nasip.

Ahahahahl bu mesele bizi genius yapti arka planda akan denklemler x ler y ler hesapla kitaplar ama vallahi de dogru hesap yapmissin. Bir arada da büyür giderler onu da kat hesaba arkadas bulma derdi olmaz

Aynen canim bende 30lu alcam daha uyguna geliyr strip hic kullnmadim hep laboquick kullndim 2.ayim bu migde bulantim artti anlayamadim hastalandim ne yaptim 5 dkia sonra ovu testi yapcam bakalim sonuc ne .

ebrunun testleri laset 365 trendylda laboquickte 30lu 330 tl arqsinda 30 tl fark var elimde 6vtane kaldi hangisini alsam dusunup dryrum hafta sonuna girdik kizceler bu yazimi okuyrdaniz hangisini alayim ?

Kuzum benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
1 ay dinlenmiş olursun kafanı iyice toparlarsın, bütüüün enerjini toplayıp ikiz haberiyle dönersin bize geç olsun güç olmasın kuzucum bebişlerib bir an önce sağlıcakla seni bulsun

Valla bende 35 im çocuğa anca sıra geldi napalim. Ağızlarına pelesenk olmuş bu yaş muhabbeti

Hadi hayırlısı inşallah başlamış olmanız çok güzel önemli olan da bu zaten 1 aydan hiçbir şey olmaz hayırlı olsun kuzummm

Kuzum bence sen şimdi yapsan bile çıkar haydi yap yappp

Canım bence labo al ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…