💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok bi tecrübem yok bu konuda. Ben de ilk kez innovita kullandım 20'li. Adetim 7 gün sürüyor, 27 gün de döngüm. Hergüne 1 tane dedim ama tabii ki 17.günde 1 tene kaldı. Ama trendyola bakmıştım güzel fiyata seçenekler vardı. Laboquick de bayağı tercih ediliyor galiba. Ebrunun testleri hiç duymadım. Hangisi iyiyse onu alın bence 30 tlden kar etmeye bakmayın. Ben de 20'li 256tl ye aldım.

Ebru dediğin bir gebenin günlüğüyse bence laboquick al canım ben 2 aydır bir gebenin günlüğünün strip testini kullanıyorum hiç memnun kalmadım koyulukları hiç iyi değildi aynı şekilde Merveeee57 nin testleri de koyu değildi olması gerektiği gibi

Canım bence labo al ya
Tamm canim hemen aliyorum
Laboyu daha cok oneriyr kizlar bir 30lu aliyim bari sabah aksam buara deniyim canim okdar akintim oldu agrim oldu test silik koyu silik bile degil hevese geldim ama yok akintidan 1 2 gun icinde pik gorebilirmisim insallh ole olur buhun 13.gun sabahta yaparim belli olmaz bu birkac gun ne yapayim yarin 14.gun

Eklentiler

• 20231019_181214.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 20231019_181201.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 54
Tamm canim benm hemen laboquick ile devam edeyim ozaman sagolun kizcelerim heo yanimda olmaya calistiginiz icin rabbim en yakin zamanda mucizelerimize kavustursun cok amin

Bende başladımmm

Kuzum hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…