- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.507
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #16.981
Kız beş dakka tutmuyo benimki sonuç odaklıKırmızı halı değil de kırmızı başka şeyler olabilir
Valla iyi ne olsun yol yorgunluğu varİyidir bebeğim senden ne var ne yok
Yine formundasin bebişimKırmızı halı değil de kırmızı başka şeyler olabilir
Aynen labo iyi bence de, çok kullanan var.Bir de afedersin normalde akıntım çok olur. Ovulasyon akıntı artar falan deniliyor. Tersine tam yumurtlama zamanı neredeyse ilginç derecede akıntım yoktu. Ve göğüs hassasiyeti olur falan hiçbiri olmadı. Bir tek karnım ağrıdı adet olacakmış gibi ve de sol kasığımda ağrı batma oldu. Yani belirtiler tutmayabilir. Hiç belirti hissetmeden de olabilir veya bütün belirtileri de hissedebilirsin. Ovulasyon testi yapmasam adet öncesi karın ağrısı sanardım, öyle ağrıdı karnım.Tamm canim hemen aliyorum
Laboyu daha cok oneriyr kizlar bir 30lu aliyim bari sabah aksam buara deniyim canim okdar akintim oldu agrim oldu test silik koyu silik bile degilhevese geldim ama yok akintidan 1 2 gun icinde pik gorebilirmisim insallh ole olur buhun 13.gun sabahta yaparim belli olmaz bu birkac gun ne yapayim yarin 14.gun
Yok canım onu o sana sersin o kadar da değilKırmızı halı sereyim mi
Benimki direk sonuç odaklıYok canım onu o sana sersin o kadar da değilMerviş gerekeni söylemiş
Evet canim iste servikal mukus artiyrmus verimli donemlerde bende bugun gorunce acaba mi dedim? Birde ates olcer ilede takipteyim atesim cikinca femometer diye bir uygulama var herseyi kaydediyrsun sana bilgiler veriyr falan oda yumjrtlama deyince heyecanlandim.. servikal mukus yumurtanin belirli bir olgunluga gelince hber veriyrmus rahimi hazrlamak icin bir iki gun sonrqda catliyrmus arastrmalarima gorede mukus goren kadinlarin cogu 2 3gun sonra ovü testinde pik gormus.. insallh banada nasip olur canim nediyim.Aynen labo iyi bence de, çok kullanan var.Bir de afedersin normalde akıntım çok olur. Ovulasyon akıntı artar falan deniliyor. Tersine tam yumurtlama zamanı neredeyse ilginç derecede akıntım yoktu. Ve göğüs hassasiyeti olur falan hiçbiri olmadı. Bir tek karnım ağrıdı adet olacakmış gibi ve de sol kasığımda ağrı batma oldu. Yani belirtiler tutmayabilir. Hiç belirti hissetmeden de olabilir veya bütün belirtileri de hissedebilirsin. Ovulasyon testi yapmasam adet öncesi karın ağrısı sanardım, öyle ağrıdı karnım.
Canim sen test yptin mi ikimizinde ayniydi sanki yumurtlama günüYine formundasin bebişim
Adetim daha yeni bitti canım yarından itibaren ovülasyon testlerine başlıcam ben de bakalım artık hayırlısıSelam arkadaşlar yumurtlama dönemi geldi çattı. İki haftadan fazla var daha bata. Buralara gelip oyalanmaya çalışıyorum. Ama bu ay çok sabırsızım. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Yok mu yakınlarda test yapacak olan?
Benimki direk sonuç odaklıbeş saniye sürmüyo üstünde durması kıyafeti giymeye uğraşmama yazık.
Heya bıde omunuzla aya uğraşmıyımAllah senii ya
Neyse boş yere çamaşır çıkmasın o zaman
Sabah yaptım canim negatifti herzamanki gibiCanim sen test yptin mi ikimizinde ayniydi sanki yumurtlama günü
Kuzum ben loboquik de kullandım ebru hanımın testlerini de kullandım. Kesinlikle ebru banımın strip testlerini almalısın. Laboquik de çok net görünmüyor bazenAynen canim bende 30lu alcam daha uyguna geliyr strip hic kullnmadim hep laboquick kullndim 2.ayim bu migde bulantim artti anlayamadim hastalandim ne yaptim 5 dkia sonra ovu testi yapcam bakalim sonuc ne .
ebrunun testleri laset 365 trendylda laboquickte 30lu 330 tl arqsinda 30 tl fark var elimde 6vtane kaldi hangisini alsam dusunup dryrum hafta sonuna girdik kizceler bu yazimi okuyrdaniz hangisini alayim ?
Yarin 9. Gunum yapayim diyorumSabah yaptım canim negatifti herzamanki gibihaftabasi yapacağım daha test yapmayı düşünmüyorum valla bu hafta sen yaptin mı
Ben bu ay aldığım ovulasyon testlerini begenmedim kaset olanlariKuzum ben loboquik de kullandım ebru hanımın testlerini de kullandım. Kesinlikle ebru banımın strip testlerini almalısın. Laboquik de çok net görünmüyor bazen
Bu ay hiç memnun kalmadık yaa ebrununkinden, çizgiler soluk soluktu seninde mi öyleydiBen bu ay aldığım ovulasyon testlerini begenmedim kaset olanlari
Cann aldim laboquick 20li kizlar cok memnun ebrununkinden pek memnun kalmmislar skntiliydi belli olmadi denildi bende labo aldim smdilik bunla devm edeyim bu ayda görmezsem ebrunun kaset testlerine donerim strip kullanmak bana zulum saklmasida ayri yapistirmam lazim gün gün ondan bana kaset tipleri daha iyimis gibi geldi bakalim zaten bu ayda yumi goremezsem doktor yolu gozukuyor yumi takibi yapar bakar rabbim islerimizi kolaylastrsin sagol canim benimKuzum ben loboquik de kullandım ebru hanımın testlerini de kullandım. Kesinlikle ebru banımın strip testlerini almalısın. Laboquik de çok net görünmüyor bazen
Hngisi laboquickmiBen bu ay aldığım ovulasyon testlerini begenmedim kaset olanlari
Ebrununkini diyor bence canımHngisi laboquickmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?