💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Selam arkadaşlar yumurtlama dönemi geldi çattı. İki haftadan fazla var daha bata. Buralara gelip oyalanmaya çalışıyorum. Ama bu ay çok sabırsızım. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Yok mu yakınlarda test yapacak olan?

Aynen labo iyi bence de, çok kullanan var.Bir de afedersin normalde akıntım çok olur. Ovulasyon akıntı artar falan deniliyor. Tersine tam yumurtlama zamanı neredeyse ilginç derecede akıntım yoktu. Ve göğüs hassasiyeti olur falan hiçbiri olmadı. Bir tek karnım ağrıdı adet olacakmış gibi ve de sol kasığımda ağrı batma oldu. Yani belirtiler tutmayabilir. Hiç belirti hissetmeden de olabilir veya bütün belirtileri de hissedebilirsin. Ovulasyon testi yapmasam adet öncesi karın ağrısı sanardım, öyle ağrıdı karnım.

Evet canim iste servikal mukus artiyrmus verimli donemlerde bende bugun gorunce acaba mi dedim? Birde ates olcer ilede takipteyim atesim cikinca femometer diye bir uygulama var herseyi kaydediyrsun sana bilgiler veriyr falan oda yumjrtlama deyince heyecanlandim.. servikal mukus yumurtanin belirli bir olgunluga gelince hber veriyrmus rahimi hazrlamak icin bir iki gun sonrqda catliyrmus arastrmalarima gorede mukus goren kadinlarin cogu 2 3gun sonra ovü testinde pik gormus.. insallh banada nasip olur canim nediyim.

Benim her ay mukus goruyrum hatta gecen ayda gordum ama ovü testinde her gun ayni saatte dikkt ettim suya dikkt ettim ama malesef goremedim belkide yeterli bir milim oldu sonra atti regliye donustu.. hakkimizda hayrlisi be canim rabbim su zamanlarimizi hyrlisiyla atlatmayi nasip etsin umut ediyruz iste .

Adetim daha yeni bitti canım yarından itibaren ovülasyon testlerine başlıcam ben de bakalım artık hayırlısı

Kuzum ben loboquik de kullandım ebru hanımın testlerini de kullandım. Kesinlikle ebru banımın strip testlerini almalısın. Laboquik de çok net görünmüyor bazen

Kuzum ben loboquik de kullandım ebru hanımın testlerini de kullandım. Kesinlikle ebru banımın strip testlerini almalısın. Laboquik de çok net görünmüyor bazen
Cann aldim laboquick 20li kizlar cok memnun ebrununkinden pek memnun kalmmislar skntiliydi belli olmadi denildi bende labo aldim smdilik bunla devm edeyim bu ayda görmezsem ebrunun kaset testlerine donerim strip kullanmak bana zulum saklmasida ayri yapistirmam lazim gün gün ondan bana kaset tipleri daha iyimis gibi geldi bakalim zaten bu ayda yumi goremezsem doktor yolu gozukuyor yumi takibi yapar bakar rabbim islerimizi kolaylastrsin sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…