💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sabah yaptım canim negatifti herzamanki gibi haftabasi yapacağım daha test yapmayı düşünmüyorum valla bu hafta sen yaptin mı
Cannnn ümitsizlige kapilma regli olana kadar umut var insallh mucizelerimize kavusuruz

Kızlar yerleşme ağrısı tam olarak nasıl oluyor bilen var mı

Kuzumm ben de hastanede çalışıyorum bazen laboratuvarda bazı testlerde laboquikin kitlerini kullanıyoruz. O yüzden güzeldir diyerek almıştım ama belki o aya özeldir bende sıkıntı vardır. Ebrunun testleri de şöyle çıktı canım bende. Bilemedim şimdi ben de mi başka marka alsam acaba dedim. Laboquik haricinde iyi bi marka var mı ki

Eklentiler

• IMG_0597.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 72
Canım şurda kendi testlerimi paylaştım seninkiler de mi böyleydi C cicekperisi12

Sakin ol kuzucum
İnşallah son olur canım benim, en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım
HAhahha tamam canım sakinim aminn cok amin cokkkkkk
Vallhi bende labo kullniyrum baska iyi bir marka varmi bilmiyrumki tecrubesizim cnku daha 2.ayim burda kullnan kizcler soler yardim eder

CAnim en ustteki pik gibi gorunuyor son yaptigin siliklesmis sanirim catlamis hayrli haberlerini duyariz insallh

Kuzumm bende testler iki aydır böyle hep ama bebiş oluşmadı. İnşallah bu ay güzel hayırlı haberler alırız hepimizzz

Cannnn ümitsizlige kapilma regli olana kadar umut var insallh mucizelerimize kavusuruz
İnşallah canım bazen çok mu takiyoruz diyor eşim kafaya. Kendisinin arkadaşı çocuk yapalım demiş o ay 3-4 kere verimli günleri degerlendirmisler kadının kafa rahat bir test alıp baksak mi demiş pozitif aman hatalıdır belki demişler hastaneye gitmişler gebe şimdi bebekleri var. Başka bir arkadaşımin adet düzensizliği de vardı bebek denemisler adeti de düzensiz ya artık 3 ay adet olmayınca doktora gidiyor gebe. Direkt hamile kalmış sıfır gerginlik bebegin nerdeyse cinsiyeti belliydi öğrendiklerinde. Başka bir arkadaşım yine aynı ikinci aydan pozitif gördü. Hepsi kafası acayip rahat insanlar. Bebek kararindan sonra ben ilk iş koştur koştur jinekologuma gittim bir sikinti var mı diye folik asite vitaminlere başladım, kendim yetmiyormuş gibi eşime de başlattım. Daha reglime de var ama bakalım olmazsa artık kasıma. İnşallah bekleyen herkesin olur kuzum

Ahahah sen bensin resmen ben de daha 3 ay oldu denemeye başlayalı ama öncesinde hemen koştur koştur doktora gittim şimdi de stresten ölüyorum ne gerek var ki buna ya

Ahahah sen bensin resmen ben de daha 3 ay oldu denemeye başlayalı ama öncesinde hemen koştur koştur doktora gittim şimdi de stresten ölüyorum ne gerek var ki buna ya
Ya ben normalde de böyleydim. Bebek muhabbeti yokken düzenli jinekolog muayenesine giderdim mesela diş muayenem de öyle düzenlidir. Bebek gündeme gelince diş muayenemi yeni yaptırmış olmama rağmen tekrar gittim bebek olursa sıkıntı olur iyice bir bakin diye. 35 yaşındayım 1 tane dolgum var o da curukten değil sakız cignerken kırdım dişi o ilk kadın doğum muayenesini hamile kalınca olan kadınlar var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…