- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.001
Cannnn ümitsizlige kapilma regli olana kadar umut var insallh mucizelerimize kavusuruzSabah yaptım canim negatifti herzamanki gibihaftabasi yapacağım daha test yapmayı düşünmüyorum valla bu hafta sen yaptin mı
Hee ay kalbime incektiEbrununkini diyor bence canım
Sakin ol kuzucumHee ay kalbime incektii ste tecrubesizim daha 2.ayim test konusunda bakalim hayrlisi insalh canim bnm
Hayr bir gebenin günlüğüHngisi laboquickmi
Evet hic begenmedim benim kasettiBu ay hiç memnun kalmadık yaa ebrununkinden, çizgiler soluk soluktu seninde mi öyleydistripti benimki
Cann aldim laboquick 20li kizlar cok memnun ebrununkinden pek memnun kalmmislar skntiliydi belli olmadi denildi bende labo aldim smdilik bunla devm edeyim bu ayda görmezsem ebrunun kaset testlerine donerim strip kullanmak bana zulum saklmasida ayri yapistirmam lazim gün gün ondan bana kaset tipleri daha iyimis gibi geldi bakalim zaten bu ayda yumi goremezsem doktor yolu gozukuyor yumi takibi yapar bakar rabbim islerimizi kolaylastrsin sagol canim benim️
Canım şurda kendi testlerimi paylaştım seninkiler de mi böyleydi C cicekperisi12Kuzumm ben de hastanede çalışıyorum bazen laboratuvarda bazı testlerde laboquikin kitlerini kullanıyoruz. O yüzden güzeldir diyerek almıştım ama belki o aya özeldir bende sıkıntı vardır. Ebrunun testleri de şöyle çıktı canım bende. Bilemedim şimdi ben de mi başka marka alsam acaba dedim. Laboquik haricinde iyi bi marka var mı ki
HAhahha tamam canım sakinimSakin ol kuzucum
İnşallah son olur canım benim, en kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım
Vallhi bende labo kullniyrum baska iyi bir marka varmi bilmiyrumki tecrubesizim cnku daha 2.ayim burda kullnan kizcler soler yardim ederKuzumm ben de hastanede çalışıyorum bazen laboratuvarda bazı testlerde laboquikin kitlerini kullanıyoruz. O yüzden güzeldir diyerek almıştım ama belki o aya özeldir bende sıkıntı vardır. Ebrunun testleri de şöyle çıktı canım bende. Bilemedim şimdi ben de mi başka marka alsam acaba dedim. Laboquik haricinde iyi bi marka var mı ki
Kuzumm bende testler iki aydır böyle hep ama bebiş oluşmadı. İnşallah bu ay güzel hayırlı haberler alırız hepimizzzHAhahha tamam canım sakinimaminn cok amin cokkkkkk
Vallhi bende labo kullniyrum baska iyi bir marka varmi bilmiyrumki tecrubesizim cnku daha 2.ayim burda kullnan kizcler soler yardim eder
CAnim en ustteki pik gibi gorunuyor son yaptigin siliklesmis sanirim catlamis hayrli haberlerini duyariz insallh
İnşallah canım bazen çok mu takiyoruz diyor eşim kafaya. Kendisinin arkadaşı çocuk yapalım demiş o ay 3-4 kere verimli günleri degerlendirmisler kadının kafa rahat bir test alıp baksak mi demiş pozitif aman hatalıdır belki demişler hastaneye gitmişler gebe şimdi bebekleri var. Başka bir arkadaşımin adet düzensizliği de vardı bebek denemisler adeti de düzensiz ya artık 3 ay adet olmayınca doktora gidiyor gebe. Direkt hamile kalmış sıfır gerginlik bebegin nerdeyse cinsiyeti belliydi öğrendiklerinde. Başka bir arkadaşım yine aynı ikinci aydan pozitif gördü. Hepsi kafası acayip rahat insanlar. Bebek kararindan sonra ben ilk iş koştur koştur jinekologuma gittim bir sikinti var mı diye folik asite vitaminlere başladım, kendim yetmiyormuş gibi eşime de başlattım. Daha reglime de var ama bakalım olmazsa artık kasıma. İnşallah bekleyen herkesin olur kuzumCannnn ümitsizlige kapilma regli olana kadar umut var insallh mucizelerimize kavusuruz️
Ahahah sen bensin resmenİnşallah canım bazen çok mu takiyoruz diyor eşim kafaya. Kendisinin arkadaşı çocuk yapalım demiş o ay 3-4 kere verimli günleri degerlendirmisler kadının kafa rahat bir test alıp baksak mi demiş pozitif aman hatalıdır belki demişler hastaneye gitmişler gebe şimdi bebekleri var. Başka bir arkadaşımin adet düzensizliği de vardı bebek denemisler adeti de düzensiz ya artık 3 ay adet olmayınca doktora gidiyor gebe. Direkt hamile kalmış sıfır gerginlik bebegin nerdeyse cinsiyeti belliydi öğrendiklerinde. Başka bir arkadaşım yine aynı ikinci aydan pozitif gördü. Hepsi kafası acayip rahat insanlar. Bebek kararindan sonra ben ilk iş koştur koştur jinekologuma gittim bir sikinti var mı diye folik asite vitaminlere başladım, kendim yetmiyormuş gibi eşime de başlattım. Daha reglime de var ama bakalım olmazsa artık kasıma. İnşallah bekleyen herkesin olur kuzum
Oyyy keşke bilsem de tarif etsemKızlar yerleşme ağrısı tam olarak nasıl oluyor bilen var mı
Ya ben normalde de böyleydim. Bebek muhabbeti yokken düzenli jinekolog muayenesine giderdim mesela diş muayenem de öyle düzenlidir. Bebek gündeme gelince diş muayenemi yeni yaptırmış olmama rağmen tekrar gittim bebek olursa sıkıntı olur iyice bir bakin diye. 35 yaşındayım 1 tane dolgum var o da curukten değil sakız cignerken kırdım dişi oAhahah sen bensin resmenben de daha 3 ay oldu denemeye başlayalı ama öncesinde hemen koştur koştur doktora gittim şimdi de stresten ölüyorum ne gerek var ki buna ya
Keşkeeee, çatlamanın 6.günündeyim bugün çok ağrım var acaba yerleşme ağrısı mı diye düşünüyorum, ama daha önce yaşamadığım için de bilemiyorumOyyy keşke bilsem de tarif etsem
Aahahahahah işte kırmızı eksikliğindenKız beş dakka tutmuyo benimki sonuç odaklı
Benimde 7. Gün kuzum ay nerdeyse ayniymisiz ya. İnşallah yerleşme ağrısıdırKeşkeeee, çatlamanın 6.günündeyim bugün çok ağrım var acaba yerleşme ağrısı mı diye düşünüyorum, ama daha önce yaşamadığım için de bilemiyorum
Bebişim çok ayrı kaldık kız bugünAahahahahah işte kırmızı eksikliğinden
Her zaman ki halim hayatım bilirsinYine formundasin bebişim
Kuzum benim de çok ağrım var ya senin ağrın nasıl mesela ?Keşkeeee, çatlamanın 6.günündeyim bugün çok ağrım var acaba yerleşme ağrısı mı diye düşünüyorum, ama daha önce yaşamadığım için de bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?