💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benimde 7. Gün kuzum ay nerdeyse ayniymisiz ya. İnşallah yerleşme ağrısıdır
İnşallah inşallah nasıl tarif etsem sanki böyle rahmimin içi ağrıyor ve adet sancısı gibi sancım var. Senin bat ne zaman

Üff malesef ben de öyleyim. Bi de hastanede çalışıyorum iyice her şeyimi kontrol etmeye çalışır oldum. Evlendikten sonra bi hastalık geçirdim uzun süren bi ishalim oldu sonra hastalık hastası gibi her şeyi kontrol etmeye sürekli muayene olmaya başladım. Şimdi sağlığımla alakalı her şey yolunda, çocuk olmasını engelleyecek hiç bir şey yok ama acaba olmayacak mı diye strese giriyorum valla yazık bana ya

Kuzum benim de çok ağrım var ya senin ağrın nasıl mesela ?
Rahmimin içi ağrıyor sanki kuzum, bu ay soldan yumurtladığımı düşünüyorum çünkü o dönemde solda ağrım oldu, şimdi de belimin sol tarafı ağrıyor, adet sancısı gibi sancım var

İnşallah inşallah nasıl tarif etsem sanki böyle rahmimin içi ağrıyor ve adet sancısı gibi sancım var. Senin bat ne zaman
Valla benim ovulasyon erken oldu canım bu ay o yüzden takvim tutmayacak mantıken 25 ya da 26 sinda regl olmam gerekiyor ama uygulama 27 gösteriyor. Senin ne zaman canım

Valla benim ovulasyon erken oldu canım bu ay o yüzden takvim tutmayacak mantıken 25 ya da 26 sinda regl olmam gerekiyor ama uygulama 27 gösteriyor. Senin ne zaman canım
Benim de yumurtlamam geç oldu tahminen 26sında adet olucam kuzum

Rahmimin içi ağrıyor sanki kuzum, bu ay soldan yumurtladığımı düşünüyorum çünkü o dönemde solda ağrım oldu, şimdi de belimin sol tarafı ağrıyor, adet sancısı gibi sancım var
Evet evet benim de kaç gündür sağ kasığıma sancı giriyor ve belimin sağ tarafı ağrıyor inşallah yerleşme ağrısıdır kuzum ikimizin de yaa

Hiç sorma kuzucum ya ben yetişemiyorum bu hayata benden birkaç tane daha lazım ne yapıyorsun nasıl gidiyor beklemee
Valla hiç iyi gitmiyor bu hafta lastik gibi uzadı eskiden pof ne ara regl zamanım gelmiş diye söylenirdim şimdi zaman geçmiyor. Benim kocam şehir dışındaydı o döndü bugün,hasta olup dönmüş inşallah bana bulaştırmaz diye dua ediyorum. Allah'tan ovulasyon dönemine denk gelmedi sıfır gebelik belirtisi ile geçiyor günler. Haftaya kurtulacaz kız bu işkenceden

Benim de çatlamadan sonraki 5. Günüm. İki yumurtalığımda da batma tarzı ağrı oluyor. Ama geçen ay da olmuştu bebiş olmamıştı o yüzden önemsemedim
Aslında benim de nerdeyse çoğu ay oluyor belirti saymıyorum ben de ama işte bi umut

Ya valla pozitif ya da negatif kurtulsak bi an önce eskiden ben de nerden geldi bu regl dönemi derdim eşim de sevmiyo ya o dönemleri şimdi de yolunu gözler olduk ya

Aslında benim de nerdeyse çoğu ay oluyor belirti saymıyorum ben de ama işte bi umut
Ya bi de benim hiç kasıklarım falan ağrımazdı. Ne zaman korunmayı bıraktık yumurtlamadan sonra hep kasık ağrısı çekmeye başladım bu herkeste mi böyle yoksa bana özel bir şey mi ya sacibelinde brrr

Hiç test yaptin mı kuzum? Ben bu sabah yaptım negatifti pazartesi saliya falan yaparım artık negatif görünce etkilendiğimi farkettim çünkü bir de test stogum azalıyor
Henüz test yapmadım kuzum gece 12yi geçtiğine göre henüz çatlamanın 7.gününde oluyorum daha erken olduğunu düşündüğüm için yapmadım ya yoksa çok sabırsızım, çatlamanın 10.gününde ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Daha pozitif çıkması için erken zaten kuzum test yapıp kendini yıpratma şimdidennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…