💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Valla canım ben de anlamadım son zamanlarda yumurtlama dönemi kasık ağrım başlıyor nerdeyse hiç geçmiyor daha çözemedim bu olayı

Geçmiş olsun canım öyle insan etkileniyor o tarz hastalıklar geçirince ya da cevresinden biri gecirdiginde. Ben onca sene muayene gittim bebek düşüyorum diye gittiğimde kist çıktı sol overda mesela yani senelerce yoktu hatta hocam nerden cikti şimdi bu diye dikildim uzandigim yerden gebelige engel değil kadınlarda olur aslında demişti ama bende ilk defa oldu. Bu haftasonuna hep plan yaptım düşünmemek için valla tavsiye ederim kuzum

Psikolojik de olabilir
Evet olabilir ama kuzum bendeki ağrılar bazen paikolojik olamayacak kadar şiddetli bence ya bundan 3 ay kadar önce o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki reglken yürüyemedim yerimden kalkamadım sonra afedersin birkaç kez ceviz büyüklüğünde pıhtı geldi

Aaaa benimki 1 gün önce o zaman senden 11 i pik 12 si catlamaydi benim. Çatlama günümü değerlendiremedik bir de artık olduğu kadar

Aaaa benimki 1 gün önce o zaman senden 11 i pik 12 si catlamaydi benim. Çatlama günümü değerlendiremedik bir de artık olduğu kadar
Benim de 11-12 pik 13 çatlama, evet 1 gün aramız var
Çatlamayı değerlendiremediyseniz de yine ihtimal var kuzum ya

Kuzum valla biz gebelik düşünmeden bir ay önce stressiz olalım diye Karadeniz turu yaptık çok da iyi geldi. Sonra korunmayı bıraktık 3. Ayda bi de akdeniz ege turu yaptık ama o ara yumurtlamaya denk geldi diye eşime bi sürü söylendim ya bi insan neden eşi tatil planı yaptı diye mutsuz olur diyordu eşim yine de değerlendirdik ama o ay da olumsuz oldu. Bu ay öyle dümdüz evdeydik bakalım ne olacak

Kız belki kist olmuştur dedim ya benim solda var diye doktor reglken gel bakalım kaybolması lazım dedi gittim afedersin salak gibi orda duruyor kist. Gitmemiş benim adetlerim ne sancı olur ne bişi sancım da yoktu zaten anlamıştım kaybolmadigini. Millet bebiş ultrasonuyla çıkar benimkine var tam çıldırmalik

Eklentiler

• IMG_20231020_001950.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 44
Ya bende de öyle pıhtı geldi bi defa. Doktora özellikle sordum hiç önemli değil bazen öyle olabilir dedi

Tatil daha iyi aslında burda biri vardi tüm ümidini kaybetmisken tatilde gebe kalan

Ya ben de forumda birinin yorumunda okumuştum. Bazen yumurtalar ovülasyona kadar büyüyormuş ve çatlamayıp kiste dönüşüyormuş. Acaba o kistler böyle kistler mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…