- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.041
Valla canım ben de anlamadım son zamanlarda yumurtlama dönemi kasık ağrım başlıyor nerdeyse hiç geçmiyor daha çözemedim bu olayıYa bi de benim hiç kasıklarım falan ağrımazdı. Ne zaman korunmayı bıraktık yumurtlamadan sonra hep kasık ağrısı çekmeye başladım bu herkeste mi böyle yoksa bana özel bir şey mi yasacibelinde brrr
Amin kuzum inşallah, yumurtlama takip etmiş miydinEvet kuzucum herald birebir aynı hayra çıksın inşallah
Canım şurda kendi testlerimi paylaştım seninkiler de mi böyleydi C cicekperisi12
Psikolojik de olabilirValla canım ben de anlamadım son zamanlarda yumurtlama dönemi kasık ağrım başlıyor nerdeyse hiç geçmiyor daha çözemedim bu olayı
Geçmiş olsun canım öyle insan etkileniyor o tarz hastalıklar geçirince ya da cevresinden biri gecirdiginde. Ben onca sene muayene gittim bebek düşüyorum diye gittiğimde kist çıktı sol overda mesela yani senelerce yoktu hatta hocam nerden cikti şimdi bu diye dikildim uzandigim yerden gebelige engel değil kadınlarda olur aslında demişti ama bende ilk defa oldu. Bu haftasonuna hep plan yaptım düşünmemek için valla tavsiye ederim kuzumÜff malesef ben de öyleyim. Bi de hastanede çalışıyorum iyice her şeyimi kontrol etmeye çalışır oldum. Evlendikten sonra bi hastalık geçirdim uzun süren bi ishalim oldu sonra hastalık hastası gibi her şeyi kontrol etmeye sürekli muayene olmaya başladım. Şimdi sağlığımla alakalı her şey yolunda, çocuk olmasını engelleyecek hiç bir şey yok ama acaba olmayacak mı diye strese giriyorum valla yazık bana ya
Evet kuzum ettim ama tam pik yakalayamadım, o yüzden bugün ya 6 ya da 7. Günüm bilmiyorumAmin kuzum inşallah, yumurtlama takip etmiş miydin
Kııız sen benEvet kuzum ettim ama tam pik yakalayamadım, o yüzden bugün ya 6 ya da 7. Günüm bilmiyorum
Evet olabilir ama kuzum bendeki ağrılar bazen paikolojik olamayacak kadar şiddetli bence yaPsikolojik de olabilir
Aynenn aynen bi de aynı gün pozitif görüyomuşuz kombooo
Aaaa benimki 1 gün önce o zaman senden 11 i pik 12 si catlamaydi benim. Çatlama günümü değerlendiremedik bir de artık olduğu kadarHenüz test yapmadım kuzum gece 12yi geçtiğine göre henüz çatlamanın 7.gününde oluyorumdaha erken olduğunu düşündüğüm için yapmadım ya yoksa çok sabırsızım, çatlamanın 10.gününde ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Daha pozitif çıkması için erken zaten kuzum test yapıp kendini yıpratma şimdidennn
Ayyy ne güzel dedin öyleee, inşallahAynenn aynen bi de aynı gün pozitif görüyomuşuz kombooo
Benim de 11-12 pik 13 çatlama, evet 1 gün aramız varAaaa benimki 1 gün önce o zaman senden 11 i pik 12 si catlamaydi benim. Çatlama günümü değerlendiremedik bir de artık olduğu kadar
İnşallah kuzummAyyy ne güzel dedin öyleee, inşallah
Kuzum valla biz gebelik düşünmeden bir ay önce stressiz olalım diye Karadeniz turu yaptık çok da iyi geldi. Sonra korunmayı bıraktık 3. Ayda bi de akdeniz ege turu yaptık ama o ara yumurtlamaya denk geldi diye eşime bi sürü söylendimGeçmiş olsun canım öyle insan etkileniyor o tarz hastalıklar geçirince ya da cevresinden biri gecirdiginde. Ben onca sene muayene gittim bebek düşüyorum diye gittiğimde kist çıktı sol overda mesela yani senelerce yoktu hatta hocam nerden cikti şimdi bu diye dikildim uzandigim yerden gebelige engel değil kadınlarda olur aslında demişti ama bende ilk defa oldu. Bu haftasonuna hep plan yaptım düşünmemek için valla tavsiye ederim kuzum
Kız belki kist olmuştur dedim ya benim solda var diye doktor reglken gel bakalım kaybolması lazım dedi gittim afedersin salak gibi orda duruyor kistEvet olabilir ama kuzum bendeki ağrılar bazen paikolojik olamayacak kadar şiddetli bence yabundan 3 ay kadar önce o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki reglken yürüyemedim yerimden kalkamadım sonra afedersin birkaç kez ceviz büyüklüğünde pıhtı geldi
Ya bende de öyle pıhtı geldi bi defa. Doktora özellikle sordum hiç önemli değil bazen öyle olabilir dediEvet olabilir ama kuzum bendeki ağrılar bazen paikolojik olamayacak kadar şiddetli bence yabundan 3 ay kadar önce o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki reglken yürüyemedim yerimden kalkamadım sonra afedersin birkaç kez ceviz büyüklüğünde pıhtı geldi
Tatil daha iyi aslında burda biri vardi tüm ümidini kaybetmisken tatilde gebe kalanKuzum valla biz gebelik düşünmeden bir ay önce stressiz olalım diye Karadeniz turu yaptık çok da iyi geldi. Sonra korunmayı bıraktık 3. Ayda bi de akdeniz ege turu yaptık ama o ara yumurtlamaya denk geldi diye eşime bi sürü söylendimya bi insan neden eşi tatil planı yaptı diye mutsuz olur diyordu eşim yine de değerlendirdik ama o ay da olumsuz oldu. Bu ay öyle dümdüz evdeydik bakalım ne olacak
Ya ben de forumda birinin yorumunda okumuştum. Bazen yumurtalar ovülasyona kadar büyüyormuş ve çatlamayıp kiste dönüşüyormuş. Acaba o kistler böyle kistler mi kiKız belki kist olmuştur dedim ya benim solda var diye doktor reglken gel bakalım kaybolması lazım dedi gittim afedersin salak gibi orda duruyor kist. Gitmemiş benim adetlerim ne sancı olur ne bişi sancım da yoktu zaten anlamıştım kaybolmadigini. Millet bebiş ultrasonuyla çıkar benimkine var tam çıldırmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?