💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tatil daha iyi aslında burda biri vardi tüm ümidini kaybetmisken tatilde gebe kalan
Ayy ben de öyle düşünmüştüm bi de geçen ay tüm belirtilerim vardı kesin hamişim dedim ama çat diye negatif çıktı sonucum bu ay da asla foruma girmeyeceğim hiç bi şey araştırmayacağım demiştim yine buradayım

Ya ben de forumda birinin yorumunda okumuştum. Bazen yumurtalar ovülasyona kadar büyüyormuş ve çatlamayıp kiste dönüşüyormuş. Acaba o kistler böyle kistler mi ki
Bunlar o işte aslında bir zararı yok dedi doktor sende daha önce de olmuştur farketmeden gitmiştir muayene sırasında yoktur dedi. Hatta dedi ki bak dışarda koridorda bir sürü kadın var değil mi en az %90 ında vardır dedi ben çok panik olunca

Kuzum o pıhtı geldiği gün aşırı sancıyla acilden girmiştim ultrasona baktı doktor temiz bi şey yok dedi, ama o pıhtının ve o denli sancının sebebini de anlayamadım benim adetlerim hep sancılıdır süründürür beni ama o zaman ki de başkaydı

Ay bizde goygoya burdayiz aslında valla hep diyorum bir konusuyoruz rahatlıyoruz

Ya bende de öyle pıhtı geldi bi defa. Doktora özellikle sordum hiç önemli değil bazen öyle olabilir dedi
Aynen aynen bana da önemsiz dediler ama sanırım çok büyük olduğu için beni resmen süründürdü aşırı sancı verdi belki de kistti bilemiyorum

Haa ben oldum olası anlamam bile adet olduğumu bir de sökülme muhabbeti de olmaz direkt gelir kaç kere rezil oldum disarilarda bu yüzden en son ofisime,ofisten calistigim dönem yedek donla bir paket ped bırakmistim

Ay bizde goygoya burdayiz aslında valla hep diyorum bir konusuyoruz rahatlıyoruz
Eşim de diyor ki o siteye girince sürekli kendine belirti arayıp strese giriyorsun girme bence diyor ama napim sürekli girsem var bağımlılık yaptı
Aynen aynen bana da önemsiz dediler ama sanırım çok büyük olduğu için beni resmen süründürdü aşırı sancı verdi belki de kistti bilemiyorum
Belki de kuzumm. Ama ovülasyon testlerinde çatlama görüyorsak yine de kist olur mu acaba bilemedim valla

Valla beni eşim strese sokuyor bu konu açılınca kendisiyle muhatap değilim o yüzden kızlarla konuşuyorum rahatlıyorum ovu döneminde konuşuruz seninle diyorum çok takiyorsun kafana çok düşünüyorsun diyor eleştiri gibi canımı sıkıyor

Haa ben oldum olası anlamam bile adet olduğumu bir de sökülme muhabbeti de olmaz direkt gelir kaç kere rezil oldum disarilarda bu yüzden en son ofisime,ofisten calistigim dönem yedek donla bir paket ped bırakmistim
Ahahaha hiç ağrı olmaması da kötü ya benim adet olacağım gün 2 3 saat öncesinden bel ağrım başlar derim tamam gelecek birkaç saate, başlayınca daha da şiddetlenir o günü zehir eder bana

Ben bu çatlama görme olayını da tam anlamıyorum ki 2 farklı markadan test yaptığımda biri pik olup diğeri silik olabiliyo, ertesi gün ikisi de silikleşince bu yumurta çatlamış mı oluyo yani nasıl anlicaz ki

Ahahaha hiç ağrı olmaması da kötü ya benim adet olacağım gün 2 3 saat öncesinden bel ağrım başlar derim tamam gelecek birkaç saate, başlayınca daha da şiddetlenir o günü zehir eder bana
Daha komiği ofiste 3 kadın calisiyoruz o dönem biri de hamile, kampüs içindeydi ofisim ped alacak bir yer de yok rezillik yani bir kere taksiyle eve gitmek zorunda kaldım o son oldu işte sonra siyah poşet temiz ütülenmis strec filme sarilmis bir don ve 1 paket ped cozmustu işimi

Yaşadığımız her yere yedeklemek lazım benim de işyerimde ve çantamda var ped ne olur ne olmaz diye

Kuzum şeyi de anlamadım ben hatirliyorsun benim testi pik gibi pikti, geçen ay da öyleydi sağlıklı büyüklüğe ulaşabildi mi mesela acaba yumurta. Eylül ve Ekim ayınin pikleri böyleydi inşallah sağdan yumurtlamisimdir bu ay ya

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-20-00-37-02-985_com.miui.gallery.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2023-10-20-00-37-25-073_com.miui.gallery.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 34
Ayy hiç iki farklı testi aynı gün yapmadım

Maaşallah senin testler gerçekten pik ama kuzum işte bu teste göre pik olan mesela birgebeningünlüğüne göre pik olmayabiliyor, o zaman bunda çatlama gözüken onda gözükmüyor mu ? Ya da çatlamıyorsa nasıl anlicaz ? Çok değişik ben anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…