- 22 Mayıs 2023
- 2.535
- 7.175
- 88
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.061
Ayy ben de öyle düşünmüştüm bi de geçen ay tüm belirtilerim vardı kesin hamişim dedim ama çat diye negatif çıktı sonucumTatil daha iyi aslında burda biri vardi tüm ümidini kaybetmisken tatilde gebe kalan
Bunlar o işte aslında bir zararı yok dedi doktor sende daha önce de olmuştur farketmeden gitmiştir muayene sırasında yoktur dedi. Hatta dedi ki bak dışarda koridorda bir sürü kadın var değil mi en az %90 ında vardır dedi ben çok panik oluncaYa ben de forumda birinin yorumunda okumuştum. Bazen yumurtalar ovülasyona kadar büyüyormuş ve çatlamayıp kiste dönüşüyormuş. Acaba o kistler böyle kistler mi ki
Kuzum o pıhtı geldiği gün aşırı sancıyla acilden girmiştim ultrasona baktı doktor temiz bi şey yok dedi, ama o pıhtının ve o denli sancının sebebini de anlayamadımKız belki kist olmuştur dedim ya benim solda var diye doktor reglken gel bakalım kaybolması lazım dedi gittim afedersin salak gibi orda duruyor kist. Gitmemiş benim adetlerim ne sancı olur ne bişi sancım da yoktu zaten anlamıştım kaybolmadigini. Millet bebiş ultrasonuyla çıkar benimkine var tam çıldırmalik
Ay bizde goygoya burdayiz aslında valla hep diyorum bir konusuyoruz rahatlıyoruzAyy ben de öyle düşünmüştüm bi de geçen ay tüm belirtilerim vardı kesin hamişim dedim ama çat diye negatif çıktı sonucumbu ay da asla foruma girmeyeceğim hiç bi şey araştırmayacağım demiştim yine buradayım
Aynen aynen bana da önemsiz dediler ama sanırım çok büyük olduğu için beni resmen süründürdü aşırı sancı verdi belki de kistti bilemiyorumYa bende de öyle pıhtı geldi bi defa. Doktora özellikle sordum hiç önemli değil bazen öyle olabilir dedi
Haa ben oldum olası anlamam bile adet olduğumu bir de sökülme muhabbeti de olmaz direkt gelir kaç kere rezil oldum disarilarda bu yüzdenKuzum o pıhtı geldiği gün aşırı sancıyla acilden girmiştim ultrasona baktı doktor temiz bi şey yok dedi, ama o pıhtının ve o denli sancının sebebini de anlayamadımbenim adetlerim hep sancılıdır süründürür beni ama o zaman ki de başkaydı
Benim bir önceki doktorum yumurtlama dönemindeki ağrılarin sağlıklı olduğunu söylemisti bebişim.Valla canım ben de anlamadım son zamanlarda yumurtlama dönemi kasık ağrım başlıyor nerdeyse hiç geçmiyor daha çözemedim bu olayı
Eşim de diyor ki o siteye girince sürekli kendine belirti arayıp strese giriyorsun girme bence diyorAy bizde goygoya burdayiz aslında valla hep diyorum bir konusuyoruz rahatlıyoruz
Belki de kuzumm. Ama ovülasyon testlerinde çatlama görüyorsak yine de kist olur mu acaba bilemedim vallaAynen aynen bana da önemsiz dediler ama sanırım çok büyük olduğu için beni resmen süründürdü aşırı sancı verdi belki de kistti bilemiyorum
Peki yumurtlama zamanı başlayıp regle kadar sürüyorsaBenim bir önceki doktorum yumurtlama dönemindeki ağrılarin sağlıklı olduğunu söylemisti bebişim.
Valla beni eşim strese sokuyor bu konu açılınca kendisiyle muhatap değilim o yüzdenEşim de diyor ki o siteye girince sürekli kendine belirti arayıp strese giriyorsun girme bence diyorama napim sürekli girsem var bağımlılık yaptı
Belki de kuzumm. Ama ovülasyon testlerinde çatlama görüyorsak yine de kist olur mu acaba bilemedim valla
Valla aynı doktora ben anlamiyorum ne adet ne de yumurtlamayı dedim olabilir öyle dediPeki yumurtlama zamanı başlayıp regle kadar sürüyorsa
Ahahaha hiç ağrı olmaması da kötü yaHaa ben oldum olası anlamam bile adet olduğumu bir de sökülme muhabbeti de olmaz direkt gelir kaç kere rezil oldum disarilarda bu yüzdenen son ofisime,ofisten calistigim dönem yedek donla bir paket ped bırakmistim
Kuzum ben de buna sığınıp endişe etmemeye çalışıyorum napimBenim bir önceki doktorum yumurtlama dönemindeki ağrılarin sağlıklı olduğunu söylemisti bebişim.
Ben bu çatlama görme olayını da tam anlamıyorum kiEşim de diyor ki o siteye girince sürekli kendine belirti arayıp strese giriyorsun girme bence diyorama napim sürekli girsem var bağımlılık yaptı
Belki de kuzumm. Ama ovülasyon testlerinde çatlama görüyorsak yine de kist olur mu acaba bilemedim valla
Daha komiği ofiste 3 kadın calisiyoruz o dönem biri de hamile, kampüs içindeydi ofisim ped alacak bir yer de yok rezillik yani bir kere taksiyle eve gitmek zorunda kaldım o son oldu işte sonra siyah poşet temiz ütülenmis strec filme sarilmis bir don ve 1 paket ped cozmustu işimiAhahaha hiç ağrı olmaması da kötü yabenim adet olacağım gün 2 3 saat öncesinden bel ağrım başlar derim tamam gelecek birkaç saate, başlayınca daha da şiddetlenir o günü zehir eder bana
Yaşadığımız her yere yedeklemek lazımDaha komiği ofiste 3 kadın calisiyoruz o dönem biri de hamile, kampüs içindeydi ofisim ped alacak bir yer de yok rezillik yani bir kere taksiyle eve gitmek zorunda kaldım o son oldu işte sonra siyah poşet temiz ütülenmis strec filme sarilmis bir don ve 1 paket ped cozmustu işimi
Kuzum şeyi de anlamadım ben hatirliyorsun benim testi pik gibi pikti, geçen ay da öyleydi sağlıklı büyüklüğe ulaşabildi mi mesela acaba yumurta. Eylül ve Ekim ayınin pikleri böyleydi inşallah sağdan yumurtlamisimdir bu ay yaBen bu çatlama görme olayını da tam anlamıyorum ki2 farklı markadan test yaptığımda biri pik olup diğeri silik olabiliyo, ertesi gün ikisi de silikleşince bu yumurta çatlamış mı oluyo yani nasıl anlicaz ki
Ayy hiç iki farklı testi aynı gün yapmadımBen bu çatlama görme olayını da tam anlamıyorum ki2 farklı markadan test yaptığımda biri pik olup diğeri silik olabiliyo, ertesi gün ikisi de silikleşince bu yumurta çatlamış mı oluyo yani nasıl anlicaz ki
Maaşallah senin testler gerçekten pikKuzum şeyi de anlamadım ben hatirliyorsun benim testi pik gibi pikti, geçen ay da öyleydi sağlıklı büyüklüğe ulaşabildi mi mesela acaba yumurta. Eylül ve Ekim ayınin pikleri böyleydi inşallah sağdan yumurtlamisimdir bu ay ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?