- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.081
Kuzum ben yaptım ve dediğim şeyi gördüm işteAyy hiç iki farklı testi aynı gün yapmadım
Hahahahah evettt testler ne için varrr
Bu ay regl olursam bende iki marka alırım bu defa kuzum bakarız o zamanMaaşallah senin testler gerçekten pikama kuzum işte bu teste göre pik olan mesela birgebeningünlüğüne göre pik olmayabiliyor, o zaman bunda çatlama gözüken onda gözükmüyor mu ? Ya da çatlamıyorsa nasıl anlicaz ? Çok değişik ben anlayamıyorum
Kantaron yağı sürün birebir şifa olsunYa kızlar afedersiniz ama vajinanın dudak kısmında dışta ufak bi kıl dönmesi gibi bişey vardı 3-4 gün önce bende onu sıktım çıksın diye şimdi nohut kadar oldu ve etrafıda şiş acıyor iltihaplı gözüküyor ama acısından sıkamıyorumda ne yapcam ben
Deneyeyim teşekkür ederimKantaron yağı sürün birebir şifa olsun
Ovu testi ilk aylar çok yaptım. Artık yapmıyorum. Doktor ne zaman derse o gün ilişki. Kolaya kaçıyorum.Adetim daha yeni bitti canım yarından itibaren ovülasyon testlerine başlıcam ben de bakalım artık hayırlısı
Aynen napalım bebiş uğruna her şey feda kuzumBu ay regl olursam bende iki marka alırım bu defa kuzum bakarız o zamannasılsa para çok test almaya
O kadınlardan olmak isterdim. Doktorla can ciğer kuzu sarması olduk aylardır. Daha bebek yok piyasada. Artık aylık rutin kontrollere gitmek istiyorum.Ya ben normalde de böyleydim. Bebek muhabbeti yokken düzenli jinekolog muayenesine giderdim mesela diş muayenem de öyle düzenlidir. Bebek gündeme gelince diş muayenemi yeni yaptırmış olmama rağmen tekrar gittim bebek olursa sıkıntı olur iyice bir bakin diye. 35 yaşındayım 1 tane dolgum var o da curukten değil sakız cignerken kırdım dişi oilk kadın doğum muayenesini hamile kalınca olan kadınlar var ya
Oyy amiiiin bebeğimm hep birlikte mutluluktan havalara uçalım
Yarın ben yapim mi bi taneeeOyy amiiiin bebeğimm hep birlikte mutluluktan havalara uçalım
Testim olsa patlatmıştım şimdi bir tane
Kuzum ben de bu ay regl olursam klomen başlicam muhtemelen gelirim peşindenBen elendim kıslar, günlerdir tıkalı olan burnum da reglle beraber açıldı
Doktorum yarın çağıracak muhtemelen, çatlatma iğnesi vs verecek sanırım bu sefer. Grip halindeyken vermesi sorun olur mu? Acaba sonraki ay mı gitsem
İnnovita canım o kadar hassas ki ben çok memnun kaldım ondanKuzumm ben de hastanede çalışıyorum bazen laboratuvarda bazı testlerde laboquikin kitlerini kullanıyoruz. O yüzden güzeldir diyerek almıştım ama belki o aya özeldir bende sıkıntı vardır. Ebrunun testleri de şöyle çıktı canım bende. Bilemedim şimdi ben de mi başka marka alsam acaba dedim. Laboquik haricinde iyi bi marka var mı ki
Yaptım dün akşam çıkmadıKuzum bence sen şimdi yapsan bile çıkarhaydi yap yappp
Anladım kuzum geç döllenmedir belki biraz daha bekle bakalım haber et bize deYaptım dün akşam çıkmadıgöremiyorum mu acaba diye içini bile açıp baktım yine yoktu testin içeriğini okudum hcg 10 ölçüyormuş altını göstermiyormuş acaba ondan mı öyle negatif çıktı anlamadım Gerçi netten araştırdığımda da yerleşme kanaması bittikten 5-6 gün sonra yapın diyordu başka bi yerde yerleşme kanamasından sonra ki ilk adet döneminde gebelik bellli oluyor diyordu sanırım yok kasıma kadar bekleyecem artık
Gelme gelme sen hamiş olKuzum ben de bu ay regl olursam klomen başlicam muhtemelen gelirim peşinden
evde fucidin varsa onu sür o çok iyi geliyor bu tarz şeylereYa kızlar afedersiniz ama vajinanın dudak kısmında dışta ufak bi kıl dönmesi gibi bişey vardı 3-4 gün önce bende onu sıktım çıksın diye şimdi nohut kadar oldu ve etrafıda şiş acıyor iltihaplı gözüküyor ama acısından sıkamıyorumda ne yapcam ben
Aynen canım biraz daha bekleyecem önümüzdeki hafta cumartesi bi daha yapacam testAnladım kuzum geç döllenmedir belki biraz daha bekle bakalım haber et bize de
Keşke kuzum keşkeGelme gelme sen hamiş ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?