💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen canım biraz daha bekleyecem önümüzdeki hafta cumartesi bi daha yapacam test Ya bu ay olan şey adet değildi kafamı o kurcalıyor zaten bakalım varsa inşallah haftaya belli olur canım
İnşallah canım benim

S simurgggg kuzum şu ateş tablosuna baksana
Kuzum bence iyi gidiyor atesin o minimal dususlere cok takılma. Bak gecen ayki ates tablomu koyayim. Acaip inisli cikisliydi. Ama gebelik cikti o tablodan. Bu ayki daha stabil. Ne cikar bilmiyorum ben de

Eklentiler

• Screenshot_20230926_071316_Femometer.webp
    16 KB · Görüntüleme: 74
Günaydın kizlarrrr valla bugün test falan yapmadım kocaman da latte yaptım onu içiyorum test yapan var mı
[/QUOTE]
Gunaydin kuzum. Bari turk kahvesi yapsaydin da falında çıkacak mi ona baksaydik latte bir katki saglamadi gebelik var mi yok mu konusuna

Günaydın kizlarrrr valla bugün test falan yapmadım kocaman da latte yaptım onu içiyorum test yapan var mı
Gunaydin kuzum. Bari turk kahvesi yapsaydin da falında çıkacak mi ona baksaydik latte bir katki saglamadi gebelik var mi yok mu konusuna
[/QUOTE]
sacibelinde bu mesaj sana alintiydi. Alintilama sorunu olustu bende son gunlerde

Kuzum bence iyi gidiyor atesin o minimal dususlere cok takılma. Bak gecen ayki ates tablomu koyayim. Acaip inisli cikisliydi. Ama gebelik cikti o tablodan. Bu ayki daha stabil. Ne cikar bilmiyorum ben de
Ooo bu tablo çok acayip ya zaten sanırım inişli çıkışlı olması düz olmasından daha iyi demi sağol kuzumm

Hep öyle olur zaten
Hayırlısı olsun bebeğim moral bozmak yok
Grip etkilemez canım hem 3.gün verceksin tahlil o zamana toparlarsın

Günaydın bugün döngümün 30.günü adet olmadım bekliyorum daha erken diye ama ateşim düşeceğine yükseliyor test negatif

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-20-11-14-10-85_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG20231020105403.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…