- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.101
İnşallah canım benimAynen canım biraz daha bekleyecem önümüzdeki hafta cumartesi bi daha yapacam testYa bu ay olan şey adet değildi kafamı o kurcalıyor zaten bakalım varsa inşallah haftaya belli olur canım
Kuzum bence iyi gidiyor atesin
Gunaydin kuzum. Bari turk kahvesi yapsaydin da falında çıkacak mi ona baksaydikGünaydın kizlarrrrvalla bugün test falan yapmadım kocaman da latte yaptım onu içiyorum test yapan var mı
Bir acayip oldu bende deGunaydin kuzum. Bari turk kahvesi yapsaydin da falında çıkacak mi ona baksaydiklatte bir katki saglamadi gebelik var mi yok mu konusuna
Ooo bu tablo çok acayip yaKuzum bence iyi gidiyor atesino minimal dususlere cok takılma. Bak gecen ayki ates tablomu koyayim. Acaip inisli cikisliydi. Ama gebelik cikti o tablodan. Bu ayki daha stabil. Ne cikar bilmiyorum ben de
Sen harikasınGünaydın kizlarrrrvalla bugün test falan yapmadım kocaman da latte yaptım onu içiyorum test yapan var mı
GünaydınnnGünaydınn kızlarım, ne yapıyorsunuz ne var ne yok
Yap yap yappppYarın ben yapim mi bi taneeeyeni test siparişi de verdim nasılsa istediğim kadar harcarım
İyilik canım sende ne var ne yokGünaydınn kızlarım, ne yapıyorsunuz ne var ne yok
Kolay gelsin tatlım, ben de ev modu işte kahve içicemGünaydınnnvalla ben işteyim canım sende ne var ne yok
Hep öyle olur zatenBen elendim kıslar, günlerdir tıkalı olan burnum da reglle beraber açıldı
Doktorum yarın çağıracak muhtemelen, çatlatma iğnesi vs verecek sanırım bu sefer. Grip halindeyken vermesi sorun olur mu? Acaba sonraki ay mı gitsem
İyidirr bende kuzumm gelgitli bir ruh halindeyimİyilik canım sende ne var ne yokTest yaptın mı
İçindeki sese kış deeİyidirr bende kuzumm gelgitli bir ruh halindeyimkargom gelirse yapcam bebeğim ama içimden bir ses negatif göreceksin diyor
Hepimizz inşallahh kuzumm yaaİçindeki sese kış deePozitif görcez inşallah kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?