- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.121
Geç yumurtlamış olabilir misin ? 30-32 günde de regl olunuyor öyle olunca. Ya da diğer ihtimal geç döllenme ondan çıkmıyor daha testte umarım öyledirGünaydın bugün döngümün 30.günü adet olmadım bekliyorum daha erken diye ama ateşim düşeceğine yükseliyortest negatif
4 aydır aynı döngüde adet oluyorum ama mevsimsel kaymış olabilir 30-32 . Günde de adet olmuşluğum var o yüzden bekliyorum bendeGeç yumurtlamış olabilir misin ? 30-32 günde de regl olunuyor öyle olunca. Ya da diğer ihtimal geç döllenme ondan çıkmıyor daha testte umarım öyledir
İnşallahHep öyle olur zaten
Hayırlısı olsun bebeğim moral bozmak yok
Grip etkilemez canım hem 3.gün verceksin tahlil o zamana toparlarsın
Ateşin yüksek olması umut verici ama4 aydır aynı döngüde adet oluyorum ama mevsimsel kaymış olabilir 30-32 . Günde de adet olmuşluğum var o yüzden bekliyorum bende
36.5de adet oluyorum genelde bu ay ateşim düşük ilerledi son anda böyle yükseldi adet ateşim 36,5-6 aslındaAteşin yüksek olması umut verici ama
Ateş takibi nasıl ve ne için yapılıyor ben anlamdım. Yardımcı olur musunuz ? Ona göre bende kendimi kontrol ederim belki36.5de adet oluyorum genelde bu ay ateşim düşük ilerledi son anda böyle yükseldi adet ateşim 36,5-6 aslında
Aynen ole cnm ole hikayeler varki merk etme su cumanin suyu yuzu hurmetine rabbim bizim emeklerimizi cabalarimizi goruyr birsuru skntılı donemlerden geciyruz iste burda iki dertlesiyruz gecip gidiyr 2dkika nefes almaya calisiyruz rabbim cabalarimizi bosa cikartmasin umutlarimizi tuketmesin mucizelerimize kavusalim ben birazdan ovü testi yapcam bakalim ne olcak aksamda yaparim birkca gun sabah aksam yapayim insallh yumi gorurrum benmde kistim var haziranda doktrum dedi ama yumurta kisti regli ile gider deddi belkide yumurtam kiste donusuyr kafamda kurup duryrum nebilim rabbim bize merhamet etsinİnşallah canım bazen çok mu takiyoruz diyor eşim kafaya. Kendisinin arkadaşı çocuk yapalım demiş o ay 3-4 kere verimli günleri degerlendirmisler kadının kafa rahat bir test alıp baksak mi demiş pozitif aman hatalıdır belki demişler hastaneye gitmişler gebe şimdi bebekleri var. Başka bir arkadaşımin adet düzensizliği de vardı bebek denemisler adeti de düzensiz ya artık 3 ay adet olmayınca doktora gidiyor gebe. Direkt hamile kalmış sıfır gerginlik bebegin nerdeyse cinsiyeti belliydi öğrendiklerinde. Başka bir arkadaşım yine aynı ikinci aydan pozitif gördü. Hepsi kafası acayip rahat insanlar. Bebek kararindan sonra ben ilk iş koştur koştur jinekologuma gittim bir sikinti var mı diye folik asite vitaminlere başladım, kendim yetmiyormuş gibi eşime de başlattım. Daha reglime de var ama bakalım olmazsa artık kasıma. İnşallah bekleyen herkesin olur kuzum
Hosgeldin cnm basin sagolsun merk etme meleklerin seninle rabbim insallh acilarini unutturcak saglikli bebeklerine kavusmak dilegiyle en yakin zamanda mucizene kavusursun umudumuzu kaybetmeyelim rabbim yar ve yardmcin olsun uzulme desemde zor yasayan icin ama rabbimin vardr bir bildigi meleklerin icinde senin icinde bu senlik bir durum degil rabbim yeniden yesertsin yureginiMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum uzaktan hep takip ediyordu. Kısaca kendi hikayemden bahsediyim 4 senelik evliyim, evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama hamile kalamadım iki buçuk sene sonra ikizlerime hamile kaldım ama 28 haftada, 30 ocakta suyumun gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım kızım sadece 4 gün yaşabildi. Oğlum ise 56 gün sonra vefat etdi o kadar zor süreçlerden geçdimki daha yeni yeni kendime geldim, hala daha ağlama krizlerine giriyorum sonra Allah verdi Allah aldı diyorum hayırlıs böyleymiş. Bu günlere de şükür. 7 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor ilk gebeliğimde 2buçuk sene sonra olduğu için acaba yine oyle mi olur diye korkmuyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.…
Ateş takibi nasıl ve ne için yapılıyor ben anlamdım. Yardımcı olur musunuz ? Ona göre bende kendimi kontrol ederim belki
Aynen kuzum ya eğlencesine yapıcam napimYap yap yappppTest sıkıntın da yokmuş başla gitsin kız her gün bir tane yap
Ooo harika gelsin yap hemen şimdiden su falan içme amaaaKolay gelsin tatlım, ben de ev modu işte kahve içicemBugün test yapmak istiyordum ama elimde testim yok, sipariş vermiştim kargo dağıtımdaymış
Teşekkür ederim canım çok haklısın onların cennetde iyi olduğunu bilmek yüreğime bir nebze olsun su serpiyor inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuzAynen ole cnm ole hikayeler varki merk etme su cumanin suyu yuzu hurmetine rabbim bizim emeklerimizi cabalarimizi goruyr birsuru skntılı donemlerden geciyruz iste burda iki dertlesiyruz gecip gidiyr 2dkika nefes almaya calisiyruz rabbim cabalarimizi bosa cikartmasin umutlarimizi tuketmesin mucizelerimize kavusalim ben birazdan ovü testi yapcam bakalim ne olcak aksamda yaparim birkca gun sabah aksam yapayim insallh yumi gorurrum benmde kistim var haziranda doktrum dedi ama yumurta kisti regli ile gider deddi belkide yumurtam kiste donusuyr kafamda kurup duryrum nebilim rabbim bize merhamet etsin
Hosgeldin cnm basin sagolsun merk etme meleklerin seninle rabbim insallh acilarini unutturcak saglikli bebeklerine kavusmak dilegiyle en yakin zamanda mucizene kavusursun umudumuzu kaybetmeyelim rabbim yar ve yardmcin olsun uzulme desemde zor yasayan icin ama rabbimin vardr bir bildigi meleklerin icinde senin icinde bu senlik bir durum degil rabbim yeniden yesertsin yuregini
Canım başın sağolsun çok zor bir sınav olmuş gerçektenMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum uzaktan hep takip ediyordu. Kısaca kendi hikayemden bahsediyim 4 senelik evliyim, evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama hamile kalamadım iki buçuk sene sonra ikizlerime hamile kaldım ama 28 haftada, 30 ocakta suyumun gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım kızım sadece 4 gün yaşabildi. Oğlum ise 56 gün sonra vefat etdi o kadar zor süreçlerden geçdimki daha yeni yeni kendime geldim, hala daha ağlama krizlerine giriyorum sonra Allah verdi Allah aldı diyorum hayırlıs böyleymiş. Bu günlere de şükür. 7 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor ilk gebeliğimde 2buçuk sene sonra olduğu için acaba yine oyle mi olur diye korkmuyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.…
HoşgeldinMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum uzaktan hep takip ediyordu. Kısaca kendi hikayemden bahsediyim 4 senelik evliyim, evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama hamile kalamadım iki buçuk sene sonra ikizlerime hamile kaldım ama 28 haftada, 30 ocakta suyumun gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım kızım sadece 4 gün yaşabildi. Oğlum ise 56 gün sonra vefat etdi o kadar zor süreçlerden geçdimki daha yeni yeni kendime geldim, hala daha ağlama krizlerine giriyorum sonra Allah verdi Allah aldı diyorum hayırlıs böyleymiş. Bu günlere de şükür. 7 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor ilk gebeliğimde 2buçuk sene sonra olduğu için acaba yine oyle mi olur diye korkmuyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.…
Çok üzüldüm canım başın sağolsun Allah seni birdaha bu acıyla sınamasın inşallah umarım en yakın zaman da kucağın dolarMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum uzaktan hep takip ediyordu. Kısaca kendi hikayemden bahsediyim 4 senelik evliyim, evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama hamile kalamadım iki buçuk sene sonra ikizlerime hamile kaldım ama 28 haftada, 30 ocakta suyumun gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım kızım sadece 4 gün yaşabildi. Oğlum ise 56 gün sonra vefat etdi o kadar zor süreçlerden geçdimki daha yeni yeni kendime geldim, hala daha ağlama krizlerine giriyorum sonra Allah verdi Allah aldı diyorum hayırlıs böyleymiş. Bu günlere de şükür. 7 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor ilk gebeliğimde 2buçuk sene sonra olduğu için acaba yine oyle mi olur diye korkmuyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.…
Canım sen ovulasyonu ne zaman görmüstün takip etmiş miydin?Günaydın bugün döngümün 30.günü adet olmadım bekliyorum daha erken diye ama ateşim düşeceğine yükseliyortest negatif
Çok teşekkür ediyorum inceleyeceğimGebeliğe Hazırlık - Ateş Ölçme Yöntemi
Ateş ölçerek hamile kalmaya çalışan arkadaşlar; Ateş ölçme yöntemini uygulamak için; * Adetin 1.gününden itibaren, her gün aynı saatte, * Uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan kesintisiz en az üç saat uyumuş şekilde * Dijital bir derece ile * Dil altından * Bazal vücut Sıcaklığımızı ölçüyoruz *...www.kadinlarkulubu.com
Burda anlatılıyor canım hem daha detaylı
Bu ay takip etmedim hiç kafama göre ilişki olduCanım sen ovulasyonu ne zaman görmüstün takip etmiş miydin?
Rica ederimÇok teşekkür ediyorum inceleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?