- 14 Haziran 2023
- 6.726
- 5.812
- 118
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.141
Çok teşekkür ederim canım. Evet tedavi gördüm ilk hamileliğimden önce yumurtlama problemim vardı yumurtalar büyümüyordu adetlerim düzensizdi. Benim vücudum klomene çok iyi tepki verdi her kullandığım 3-4 yumurta oluyordu ve çatlıyordu. İlk bir sene 2ay klomen kullanmama rağmen gebelik olmadı sonra biraz ara verdim ve tam 5 klomen kullanişimda hamile kaldım. O ay doktor kontrolüne bile gitmedim sıkılmıştım artık hastane görmekten ama garip bir şekilde hissetdim ve adetime 3 gün kala test yaptım ve anında çift çizgi ve ikiside aynı koyuluktaydı. Doğumdan sonra tekrar çalışmalara başladığında tekrar doktora hormon ultrason herşey bakıldı hepsi normal yumurtlama problemim bile gitmişti artik ilaçsız yumurtlayabiliyorum ama yinede olmuyor sanırım çok stres yapıyorumCanım başın sağolsun çok zor bir sınav olmuş gerçekteniçim gitti okurken bile ama toparlanıp yeniden çalışmalara başlaman çok iyi olmuş kuzum öncelikle ilk gebeliğin nasıl oldu yani tedavi falan gördün mü ?
inşallah canım hepimiz gebe olarak ayrılalımHoşgeldinzor bir sınav olmuş sizinki Allah yardimcin olsun soğukluğunu versin canım. İnsallah buradan sende en kısa zamanda gebe olarak ayrılırsın
Teşekkür ederim canım hepimizin dolsun insallahÇok üzüldüm canım başın sağolsun Allah seni birdaha bu acıyla sınamasın inşallah umarım en yakın zaman da kucağın dolar
Canım bak kendini sıkıntılarını çok iyi biliyorsun bu çok güzel. Ama bak kendin diyorsun klomende bile 5. Seferde gebelik oluştu diye şimdi de Allah ın izniyle yine olacak umudunu kaybetme ve hem pozitif olmaya çalış, hepimiz birbirimize aynı şeyi söylüyoruz biliyorum kendimiz beceremiyoruz ama stres yapmamaya çalış lütfenÇok teşekkür ederim canım. Evet tedavi gördüm ilk hamileliğimden önce yumurtlama problemim vardı yumurtalar büyümüyordu adetlerim düzensizdi. Benim vücudum klomene çok iyi tepki verdi her kullandığım 3-4 yumurta oluyordu ve çatlıyordu. İlk bir sene 2ay klomen kullanmama rağmen gebelik olmadı sonra biraz ara verdim ve tam 5 klomen kullanişimda hamile kaldım. O ay doktor kontrolüne bile gitmedim sıkılmıştım artık hastane görmekten ama garip bir şekilde hissetdim ve adetime 3 gün kala test yaptım ve anında çift çizgi ve ikiside aynı koyuluktaydı. Doğumdan sonra tekrar çalışmalara başladığında tekrar doktora hormon ultrason herşey bakıldı hepsi normal yumurtlama problemim bile gitmişti artik ilaçsız yumurtlayabiliyorum ama yinede olmuyor sanırım çok stres yapıyorum
Yap yap bize de at, severizAynen kuzum ya eğlencesine yapıcam napim
Evet doğru diyorsun ne bileyim herkes ilk çocuk olduktan sonra ikinci hemen olur diyorlar ama olmadı ya biraz dert etdim kendime birde en kötüsü ne biliyor musun yakın zamanda 3 tane akrabamız evlendi üçüde hamile çok dokunuyor bu bana doğumlarıda arka arkaya olacak. Bu olaylar çok etkiliyor beni ama inanıyorum kavuşucam bende bebeklerime isteyen herkes kavuşur inşallahCanım bak kendini sıkıntılarını çok iyi biliyorsun bu çok güzel. Ama bak kendin diyorsun klomende bile 5. Seferde gebelik oluştu diye şimdi de Allah ın izniyle yine olacak umudunu kaybetme ve hem pozitif olmaya çalış, hepimiz birbirimize aynı şeyi söylüyoruz biliyorum kendimiz beceremiyoruz ama stres yapmamaya çalış lütfeninşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine
Ne marka test buCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Yalnız sadece fotoda ya da ışıkta var ve bildiğiniz adet sancısı çekiyorum geldi gelecek..
B bernaadbegmsss Zumruduanka96 edahandro S simurgggg sacibelinde Merveeee57 bliiss ve etiket yapamadığım canlar ..
Ayyy evet bebişim bende hiç zorlanmadan gördümmCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Yalnız sadece fotoda ya da ışıkta var ve bildiğiniz adet sancısı çekiyorum geldi gelecek..
B bernaadbegmsss Zumruduanka96 edahandro S simurgggg sacibelinde Merveeee57 bliiss ve etiket yapamadığım canlar ..
Orda hafif bi karartı var gibiCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Fortune yazıyor 5/6 kere yaptım aynı marka bu ay ama hiç bir şey yoktu; şimdi de var diyemiyorum ama bir karartı gözüme ilişiyorNe marka test bu
İnşallah bitanemTeşekkür ederim canım hepimizin dolsun insallah
bende gördüm ama bu test artimedin sorunlu testi değil miCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Fortune diye bir marka 3/4 kez yaptım geçtiğimiz günlerde bir şey yoktu. Daha önce kaset testlerde gölge dahi görmeyen biri olarak biraz umutlandım ama gözle direk , aramadan ,göremiyor olmamı napcaz bilmiyorum :))))bende gördüm ama bu test artimedin sorunlu testi değil mi
Lekelenme başladığı günden canım, yani ben öyle yapıyorumBen de evlendim dün lekelenme başladı bugün söküldü kizlar birşey sorcam siz âdetin İlk günü olarak az lekelenme olduğu günden mi başlıyorsunuz yoksa tam sokulme oluncami merak ettim
anladım canım inşallah birdahaki yaptığında koyulaşma olurFortune diye bir marka 3/4 kez yaptım geçtiğimiz günlerde bir şey yoktu. Daha önce kaset testlerde gölge dahi görmeyen biri olarak biraz umutlandım ama gözle direk , aramadan ,göremiyor olmamı napcaz bilmiyorum :))))
İnşallah Allah hayırlısını versin ne diyelim ..anladım canım inşallah birdahaki yaptığında koyulaşma olur
Canım bende gördüm ki genelde görmemCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
İnşallah hayırlısıyla kuşum ne diyelim, hiç umudum yok bat günü bugün, olsa daha koyu çıkardı ya da aramadan görebilmek gerekirdi çizgiyi tecrübe ettiğim kadarıyla.. ama insan umutlanıyor işte , bir ihtimalken bile güzel oldukları içinCanım bende gördüm ki genelde görmeminşallah çektiğin adet sancısı değil bebiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?