💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Çok teşekkür ederim canım. Evet tedavi gördüm ilk hamileliğimden önce yumurtlama problemim vardı yumurtalar büyümüyordu adetlerim düzensizdi. Benim vücudum klomene çok iyi tepki verdi her kullandığım 3-4 yumurta oluyordu ve çatlıyordu. İlk bir sene 2ay klomen kullanmama rağmen gebelik olmadı sonra biraz ara verdim ve tam 5 klomen kullanişimda hamile kaldım. O ay doktor kontrolüne bile gitmedim sıkılmıştım artık hastane görmekten ama garip bir şekilde hissetdim ve adetime 3 gün kala test yaptım ve anında çift çizgi ve ikiside aynı koyuluktaydı. Doğumdan sonra tekrar çalışmalara başladığında tekrar doktora hormon ultrason herşey bakıldı hepsi normal yumurtlama problemim bile gitmişti artik ilaçsız yumurtlayabiliyorum ama yinede olmuyor sanırım çok stres yapıyorum

Canım bak kendini sıkıntılarını çok iyi biliyorsun bu çok güzel. Ama bak kendin diyorsun klomende bile 5. Seferde gebelik oluştu diye şimdi de Allah ın izniyle yine olacak umudunu kaybetme ve hem pozitif olmaya çalış, hepimiz birbirimize aynı şeyi söylüyoruz biliyorum kendimiz beceremiyoruz ama stres yapmamaya çalış lütfen inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp hayırlısıyla kavuşursun bebişlerine

Evet doğru diyorsun ne bileyim herkes ilk çocuk olduktan sonra ikinci hemen olur diyorlar ama olmadı ya biraz dert etdim kendime birde en kötüsü ne biliyor musun yakın zamanda 3 tane akrabamız evlendi üçüde hamile çok dokunuyor bu bana doğumlarıda arka arkaya olacak. Bu olaylar çok etkiliyor beni ama inanıyorum kavuşucam bende bebeklerime isteyen herkes kavuşur inşallah

Eklentiler

• 13259DF0-5100-447E-AA80-A5CC0672DD7A.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 89
Ben de evlendim dün lekelenme başladı bugün söküldü kizlar birşey sorcam siz âdetin İlk günü olarak az lekelenme olduğu günden mi başlıyorsunuz yoksa tam sokulme oluncami merak ettim

bende gördüm ama bu test artimedin sorunlu testi değil mi
Fortune diye bir marka 3/4 kez yaptım geçtiğimiz günlerde bir şey yoktu. Daha önce kaset testlerde gölge dahi görmeyen biri olarak biraz umutlandım ama gözle direk , aramadan ,göremiyor olmamı napcaz bilmiyorum :))))

anladım canım inşallah birdahaki yaptığında koyulaşma olur

Canım bende gördüm ki genelde görmem inşallah çektiğin adet sancısı değil bebiştir
İnşallah hayırlısıyla kuşum ne diyelim, hiç umudum yok bat günü bugün, olsa daha koyu çıkardı ya da aramadan görebilmek gerekirdi çizgiyi tecrübe ettiğim kadarıyla.. ama insan umutlanıyor işte , bir ihtimalken bile güzel oldukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…