- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.161
İnşallah hayırlısıyla kuşum ne diyelim, hiç umudum yok bat günü bugün, olsa daha koyu çıkardı ya da aramadan görebilmek gerekirdi çizgiyi tecrübe ettiğim kadarıyla.. ama insan umutlanıyor işte , bir ihtimalken bile güzel oldukları için
Canım bir gölge var ama pembis değil o yüzden testin kendi gölgesi mi bilemedim henüz regl olmamışsın umutlarimizi tüketmeyelim amaCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Yalnız sadece fotoda ya da ışıkta var ve bildiğiniz adet sancısı çekiyorum geldi gelecek..
B bernaadbegmsss Zumruduanka96 edahandro @simurgggg @sacibelinde Merveeee57 bliiss ve etiket yapamadığım canlar ..
Kuzum öncelikle Allah sabır versin umarım en kısa zamanda bebişlerine tekrar kavuşursun. Bi tanıdığımız vardı ilk çocuğuna hamile kaldı 6 ay sonra erken Doğumla çocuğunu kaybetti sonra tekrar hamile kaldı Bu sefer de 7 aylıkken çocuğunu kaybettiMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum uzaktan hep takip ediyordu. Kısaca kendi hikayemden bahsediyim 4 senelik evliyim, evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama hamile kalamadım iki buçuk sene sonra ikizlerime hamile kaldım ama 28 haftada, 30 ocakta suyumun gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım kızım sadece 4 gün yaşabildi. Oğlum ise 56 gün sonra vefat etdi o kadar zor süreçlerden geçdimki daha yeni yeni kendime geldim, hala daha ağlama krizlerine giriyorum sonra Allah verdi Allah aldı diyorum hayırlıs böyleymiş. Bu günlere de şükür. 7 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor ilk gebeliğimde 2buçuk sene sonra olduğu için acaba yine oyle mi olur diye korkmuyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.…
Evet bana da karartı olması umut vermedi az biCanım bir gölge var ama pembis değil o yüzden testin kendi gölgesi mi bilemedim henüz regl olmamışsın umutlarimizi tüketmeyelim ama
Merhaba kuzum iyiyiz tam gaz ovülasyon testlerine başlıyorum bugün sence hangi saatte yapayım. Sen neler yapıyorsunGünaydın şekerler nasılsınız ?
Tabi öyle en önemli şey sağlık gerisi bir şekilde hallolur. İnşallah en kısa sürede alacağız güzel haberleriEvet bana da karartı olması umut vermedi az bi
Pembişlik istedim :) ne yapalım denemeye devam mühim olan Sağlık
Ben de iyiyim tatlim teşekkür ederimMerhaba kuzum iyiyiz tam gaz ovülasyon testlerine başlıyorum bugün sence hangi saatte yapayım. Sen neler yapıyorsun
Senden Pozitif haberler alalım inşallah kuzumBen de iyiyim tatlim teşekkür ederimben genelde öğleden sonra yapıyorum testleri 3-4 gibi. Sen de öyle yapabilirsin valla benim hesaplarıma göre çatlamanın 6. Günündeyim beklemedeyim
desteğin için teşekkür ederim canımKuzum öncelikle Allah sabır versin umarım en kısa zamanda bebişlerine tekrar kavuşursun. Bi tanıdığımız vardı ilk çocuğuna hamile kaldı 6 ay sonra erken Doğumla çocuğunu kaybetti sonra tekrar hamile kaldı Bu sefer de 7 aylıkken çocuğunu kaybettisonra Allahım o kadar büyük ki ikiz erkek çocuklar nasip etti ve o ölen çocukları da erkekti Allah’a güven bol bol dua et rabbim büyük şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin
İnşallah canım benim inşallah hepimiz görelim sıraylaSenden Pozitif haberler alalım inşallah kuzum
Kuzum sorma kaç saattir tutuyorum çişimiAynen kuzum ya eğlencesine yapıcam napim
Gördüm tabikiiiiCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Yalnız sadece fotoda ya da ışıkta var ve bildiğiniz adet sancısı çekiyorum geldi gelecek..
B bernaadbegmsss Zumruduanka96 edahandro @simurgggg @sacibelinde Merveeee57 bliiss ve etiket yapamadığım canlar ..
Canım başın sağolsun Allah bol sabırlar versinMerhaba kızlar bende size katılmak istiyorum uzaktan hep takip ediyordu. Kısaca kendi hikayemden bahsediyim 4 senelik evliyim, evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama hamile kalamadım iki buçuk sene sonra ikizlerime hamile kaldım ama 28 haftada, 30 ocakta suyumun gelmesiyle erken doğum yapmak zorunda kaldım kızım sadece 4 gün yaşabildi. Oğlum ise 56 gün sonra vefat etdi o kadar zor süreçlerden geçdimki daha yeni yeni kendime geldim, hala daha ağlama krizlerine giriyorum sonra Allah verdi Allah aldı diyorum hayırlıs böyleymiş. Bu günlere de şükür. 7 aydır tekrar deniyoruz ama olmuyor ilk gebeliğimde 2buçuk sene sonra olduğu için acaba yine oyle mi olur diye korkmuyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu.…
teşekkür ederim canımCanım başın sağolsun Allah bol sabırlar versin
Hormon testlerine vs baktırmışsındır sanırım herşey normal mi? Eşin hiç test verdi mi?
İnşallah en kısa sürede sağlıkla yine hamile kalır ve sağlıkla kavuşursun bebişine
Hoşgeldin, yazdıklarını şimdi gördüm kaybın için çok üzüldüm basın sagolsun. Eminim çok zor bir süreçtirteşekkür ederim canımevet hormon testi herşeye baktırdım smear testi bile verdım hepsi normal eşimde test verdi onınki de iyi. İnşallah canım ya hepimiz hamile kalalım sağlıcakla kauvuşalım
Atarım tabiii gözlerimiz kör olana kadar çizgi arayalımYap yap bize de at, severiz
Teşekkür ederim canımHoşgeldin, yazdıklarını şimdi gördüm kaybın için çok üzüldüm basın sagolsun. Eminim çok zor bir süreçtiryeniden çalışmalara başlamana sevindim. Hersey normal diyorsun belki de stres yapıyorsunuz o da büyük etken diyorlar çünkü. İnsallah en kısa zamanda pozitifi görüp bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?