💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canimcim gec dollenmedir insallah burada hep oldu kizlarimiz regli gecince ogrenen regl gunu bile tam goremeyen cok iyi dusunelim bu ay olmus olsun saglikli bir bebis ve dollenme hadi amin..

Kuzum öncelikle Allah sabır versin umarım en kısa zamanda bebişlerine tekrar kavuşursun. Bi tanıdığımız vardı ilk çocuğuna hamile kaldı 6 ay sonra erken Doğumla çocuğunu kaybetti sonra tekrar hamile kaldı Bu sefer de 7 aylıkken çocuğunu kaybetti sonra Allahım o kadar büyük ki ikiz erkek çocuklar nasip etti ve o ölen çocukları da erkekti Allah’a güven bol bol dua et rabbim büyük şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin

Kızlar benim kafamı kurcalayan bir sey var bilenler yardımcı olabilir mii ben testlerle cuma pik gördüm ama ateş bana bu pazartesi yumurtlama olduğunu gösterdi. Şimdi nette araştırdığımda yumurtlama sonrası sıcaklık artışa geçer diyor. Ama benim testle gördüğüm pikte artış olmadı aksine iki gün sonra düştü tabloda ki gibi. Kafam çok karıştı o kadar catlama ağrısı ve testle yanılmış olabilir miyim ?

Eklentiler

• C456CAA2-B58D-47F1-A1A5-671F79A1EBE7.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba kuzum iyiyiz tam gaz ovülasyon testlerine başlıyorum bugün sence hangi saatte yapayım. Sen neler yapıyorsun
Ben de iyiyim tatlim teşekkür ederim ben genelde öğleden sonra yapıyorum testleri 3-4 gibi. Sen de öyle yapabilirsin valla benim hesaplarıma göre çatlamanın 6. Günündeyim beklemedeyim

desteğin için teşekkür ederim canım ne güzel tanıdığınız kucağına alabilmiş ikizlerini amin Allah çocuk hasretiyle yanıp tutuşan bütün herkesi kucağı boş bırakmasın

Canım başın sağolsun Allah bol sabırlar versin
Hormon testlerine vs baktırmışsındır sanırım herşey normal mi? Eşin hiç test verdi mi?
İnşallah en kısa sürede sağlıkla yine hamile kalır ve sağlıkla kavuşursun bebişine

teşekkür ederim canım evet hormon testi herşeye baktırdım smear testi bile verdım hepsi normal eşimde test verdi onınki de iyi. İnşallah canım ya hepimiz hamile kalalım sağlıcakla kauvuşalım

teşekkür ederim canım evet hormon testi herşeye baktırdım smear testi bile verdım hepsi normal eşimde test verdi onınki de iyi. İnşallah canım ya hepimiz hamile kalalım sağlıcakla kauvuşalım
Hoşgeldin, yazdıklarını şimdi gördüm kaybın için çok üzüldüm basın sagolsun. Eminim çok zor bir süreçtir yeniden çalışmalara başlamana sevindim. Hersey normal diyorsun belki de stres yapıyorsunuz o da büyük etken diyorlar çünkü. İnsallah en kısa zamanda pozitifi görüp bebeğine kavuşursun

Teşekkür ederim canım evet görünürde hersey normal ama olmuyor doktorumda dedi zaten çok stres yapıyorsun diye elimde değil napayım inşallah bu stresi üzerimden atarımda gebe kalabilirim inşallah burdaki herkes in kucağı dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…