💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım benim bu grupta evlenir evlenmez hamile kalıp doğurup sonra yıllarca ikincisi olsun diye uğraşan insanlar var 5 6 senedir uğraşanlar var o yüzden başkalarının ne dediğinin hiçbir önemi yok seni çok iyi anlıyorum eşim bütün arkadaşlarından önce evlendi şu an bütün arkadaşlarının ya çocuğu oldu ya da bebek bekliyor, benim de arkadaşlarımın çoğu doğurdu ama ben 2 seneden uzun zamandır bir kez bile hamile kalamadım. Ablam bu yıl temmuz ayınca evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendik. Her şeyin bir vakti var ve biz o vakti bekliyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur biz elimizden geleni yapıcaz ama gerisi nasip sıkma canını bu topic bana çok iyi geldi

Amin inşallah Stres yapmamak çok zor haklisin hepimiz yapiyoruz ister istemez. Ama bak hiç bir problem yok en azından bunun rahatliyla hareket etmeye çalış

doğru dedin canım her şeyin zamnı var belki bu benim sınavımdı. Şükürler olsun hiç isyan etmedim hep dua etdim Zaten ben siz hep takip ediyor sadece yazmıyordum bugün yazmaya karar verdim banada iyi geleceğini düşünüyorum burda herkes çok iyi herkes birbirini anlıyor huzurlu bir yer çok sevdim sizleride

Benimkilerin cocuklari okullara başladı hoş ben bebek düşünmemistim ama napalim iş arkadaslarimin çocuklarıni görüyorum bazen onlari seviyorum bana verin diyorum hatta bir arkadaşımla iş arkadasima vesile oldum tanışma ve evlenmelerine çocukları 3 yaşına girdi bal gibi bir oğlan bunu bana verin borçlusunuz yenisini yapın diyorum

çok hoşsunuz

Kuzum net gorunuyor amaa pembe olmamasi golge seklinde olmasi dusundurdu beni. O da sen cok heveslenirsin de hayal kirikligi yasarsin diye endisem. Bence regl gelmezse yarin bir daha yap. Koyulasmada artis olursa tadından yenmez. Gec dollenme olmus bebis deriz

Canım cuma pik gormussun ama. Pikten sonra ne zaman catlayacagi belli olmayabiliyor. Pazar catladiysa atesle uyumlu demektir. Sonra da yukselmis zaten

Valla sağ elimde arveles, sol elimde su bekliyorum kuzum adet ağrısı bildiğin :) pembe olsa hiç düşünmez acile gider kan verirdim ama bu gölgeler maalesef …..
olsun.

Valla sağ elimde arveles, sol elimde su bekliyorum kuzum adet ağrısı bildiğin :) pembe olsa hiç düşünmez acile gider kan verirdim ama bu gölgeler maalesef …..
olsun.
İcme kuzum ne olur ne olmaz benim migrenim var sadece arveles kesiyor atağı iki aydır bu bebiş derdine agzima sürmedim ilacı. Atak gelince kafama buz koyup en fazla 1 parolla can veriyorum desem yeri. Geçen ay bebiş stresine iki kere atak geldi direndim, o kadar acı çektim bari pozitif olsaydı dedim sonra ama

Merveeee57 geçen süt ineği gibi oldum dedim ya sana şuan daha da şişti göğüslerim tahmini regle 5-6 gün kaldı malum ama sıfır belirti. Göğsümle ilgili hastalık bişi yoktur umarım davul gibi şuan endişelenmeye başladım

Arkadaşlar merhaba ben bu ay başladım testlere adetim 27 günde bir oluyor adetten sonra 12. Gün testler bu şekilde oldu normalde 14. Yumurtlama deniyor ama kafam karıştı birde hangisinde pic hangisinde çatlama olmuş bilgi verebilirmisşniz ne zaman deneme olmalı sizce

Eklentiler

• 4D300785-C4A5-4039-9E41-338E273A5E2E.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 47
12. Gunde 13.gunde ve sonra gun asiri iliski olsa super olur canim. Guzel bir pik yakalamissin

S simurgggg cum seninde sat 1 ekim bat 29 ekim sanırım şimdi listeden gördüm. Zumruduanka96 ya özelden yazdım ama gözden kaçmış sanki hala değişmemiş benimki 25 i görünüyor :/ Nasıl durumlar değişiklik vs var mı sende 9 gün kaldı beklemek çok kötü ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…