- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #17.181
Canım benim bu grupta evlenir evlenmez hamile kalıp doğurup sonra yıllarca ikincisi olsun diye uğraşan insanlar var 5 6 senedir uğraşanlar var o yüzden başkalarının ne dediğinin hiçbir önemi yokEvet doğru diyorsun ne bileyim herkes ilk çocuk olduktan sonra ikinci hemen olur diyorlar ama olmadı ya biraz dert etdim kendime birde en kötüsü ne biliyor musun yakın zamanda 3 tane akrabamız evlendi üçüde hamile çok dokunuyor bu bana doğumlarıda arka arkaya olacak. Bu olaylar çok etkiliyor beni ama inanıyorum kavuşucam bende bebeklerime isteyen herkes kavuşur inşallah
Görüyorum görüyorummCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Yalnız sadece fotoda ya da ışıkta var ve bildiğiniz adet sancısı çekiyorum geldi gelecek..
@bernaad @begmsssZumruduanka96 @edahandro S simurgggg sacibelinde Merveeee57 bliiss ve etiket yapamadığım canlar ..
Ya gelsin artık testlensin buralarrKuzum sorma kaç saattir tutuyorum çişimipatlıcam ama hala gelmedi
Amin inşallahTeşekkür ederim canımevet görünürde hersey normal ama olmuyor doktorumda dedi zaten çok stres yapıyorsun diye elimde değil napayım inşallah bu stresi üzerimden atarımda gebe kalabilirim inşallah burdaki herkes in kucağı dolar
doğru dedin canım her şeyin zamnı var belki bu benim sınavımdı. Şükürler olsun hiç isyan etmedim hep dua etdimCanım benim bu grupta evlenir evlenmez hamile kalıp doğurup sonra yıllarca ikincisi olsun diye uğraşan insanlar var 5 6 senedir uğraşanlar var o yüzden başkalarının ne dediğinin hiçbir önemi yokseni çok iyi anlıyorum eşim bütün arkadaşlarından önce evlendi şu an bütün arkadaşlarının ya çocuğu oldu ya da bebek bekliyor, benim de arkadaşlarımın çoğu doğurdu ama ben 2 seneden uzun zamandır bir kez bile hamile kalamadım. Ablam bu yıl temmuz ayınca evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendik. Her şeyin bir vakti var ve biz o vakti bekliyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur biz elimizden geleni yapıcaz ama gerisi nasip sıkma canını bu topic bana çok iyi geldi
Benimkilerin cocuklari okullara başladı hoş ben bebek düşünmemistim ama napalim iş arkadaslarimin çocuklarıni görüyorum bazen onlari seviyorum bana verin diyorum hattaCanım benim bu grupta evlenir evlenmez hamile kalıp doğurup sonra yıllarca ikincisi olsun diye uğraşan insanlar var 5 6 senedir uğraşanlar var o yüzden başkalarının ne dediğinin hiçbir önemi yokseni çok iyi anlıyorum eşim bütün arkadaşlarından önce evlendi şu an bütün arkadaşlarının ya çocuğu oldu ya da bebek bekliyor, benim de arkadaşlarımın çoğu doğurdu ama ben 2 seneden uzun zamandır bir kez bile hamile kalamadım. Ablam bu yıl temmuz ayınca evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendik. Her şeyin bir vakti var ve biz o vakti bekliyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyodur biz elimizden geleni yapıcaz ama gerisi nasip sıkma canını bu topic bana çok iyi geldi
Bende çokk silik gördüm canımCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Yalnız sadece fotoda ya da ışıkta var ve bildiğiniz adet sancısı çekiyorum geldi gelecek..
@bernaad @begmsssZumruduanka96 @edahandro S simurgggg sacibelinde Merveeee57 bliiss ve etiket yapamadığım canlar ..
Benimkilerin cocuklari okullara başladı hoş ben bebek düşünmemistim ama napalim iş arkadaslarimin çocuklarıni görüyorum bazen onlari seviyorum bana verin diyorum hattabir arkadaşımla iş arkadasima vesile oldum tanışma ve evlenmelerine çocukları 3 yaşına girdi bal gibi bir oğlan bunu bana verin borçlusunuz yenisini yapın diyorum
evet haklısınız galiba teşekkür ederim desteğiniz içinAmin inşallahStres yapmamak çok zor haklisin hepimiz yapiyoruz ister istemez. Ama bak hiç bir problem yok en azından bunun rahatliyla hareket etmeye çalış
Kuzum net gorunuyorCan kuşlar bir şey görüyorum bat günüm bugün.
Canım cuma pik gormussun ama. Pikten sonra ne zaman catlayacagi belli olmayabiliyor. Pazar catladiysa atesle uyumlu demektir. Sonra da yukselmis zatenKızlar benim kafamı kurcalayan bir sey var bilenler yardımcı olabilir miiben testlerle cuma pik gördüm ama ateş bana bu pazartesi yumurtlama olduğunu gösterdi. Şimdi nette araştırdığımda yumurtlama sonrası sıcaklık artışa geçer diyor. Ama benim testle gördüğüm pikte artış olmadı aksine iki gün sonra düştü tabloda ki gibi. Kafam çok karıştı o kadar catlama ağrısı ve testle yanılmış olabilir miyim ?
Valla sağ elimde arveles, sol elimde su bekliyorum kuzum adet ağrısı bildiğin :) pembe olsa hiç düşünmez acile gider kan verirdim ama bu gölgeler maalesef …..Kuzum net gorunuyoramaa pembe olmamasi golge seklinde olmasi dusundurdu beni. O da sen cok heveslenirsin de hayal kirikligi yasarsin diye endisem. Bence regl gelmezse yarin bir daha yap. Koyulasmada artis olursa tadından yenmez. Gec dollenme olmus bebis deriz
Tamam kuzumm inşallah gerek kalmaz almama ama eğer gerekirse onu alayım bu sefer deİnnovita canım o kadar hassas ki ben çok memnun kaldım ondan
İcme kuzum ne olur ne olmaz benim migrenim var sadece arveles kesiyor atağı iki aydır bu bebiş derdine agzima sürmedim ilacı. Atak gelince kafama buz koyup en fazla 1 parolla can veriyorum desem yeri. Geçen ay bebiş stresine iki kere atak geldi direndim, o kadar acı çektim bari pozitif olsaydı dedim sonra amaValla sağ elimde arveles, sol elimde su bekliyorum kuzum adet ağrısı bildiğin :) pembe olsa hiç düşünmez acile gider kan verirdim ama bu gölgeler maalesef …..
olsun.
12. Gunde 13.gunde ve sonra gun asiri iliski olsa super olur canim. Guzel bir pik yakalamissinArkadaşlar merhaba ben bu ay başladım testlere adetim 27 günde bir oluyor adetten sonra 12. Gün testler bu şekilde oldu normalde 14. Yumurtlama deniyor ama kafam karıştı birde hangisinde pic hangisinde çatlama olmuş bilgi verebilirmisşniz ne zaman deneme olmalı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?